Zeer prettig.

Duidelijke informatie, met snelle en correcte levering.

Helemaal top

Het herkeuren van mijn klimhelm is snel en simpel te regelen via jullie side. Intotaal had ik mijn helm met 3 dagen alweer thuis ,dat noem ik service!!

Snel en goed verpakt zoals ik gewend ben van ze

Mooi assortiment en bij problemen een prima service.

Topservice

Goeie website op tijd bezorgt

Goede kwaliteit en snelle levering van het besteld product

Goede service, en ben goed geholpen door goed personeel.

Ben erg goed geholpen, totaal wat ik verwachte bij dit bedrijf.

Snel en goed!

Medewerkers denken met je mee. Snelle en goede service. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Profs in service & onderhoud

Wij komen hier al een aantal jaar om onze ATEX valharnas te laten keuren. Ruim van te voren krijg je een reminder voor de aankomende keuring. Bij afleveren nemen ze de tijd voor je en paar dagen later een seintje dat de keuring is afgerond. Opsturen van je spullen totaal geen probleem. En al je keuringsrapporten zijn via je klant omgeving in te zien.

goede ervaring

spullen snel retour bij keuringen

Perfecte service

Snel gevonden, besteld en geleverd. Meer moet dat niet zijn.

Ik ben prettig en snel geholpen.

Vlotte service gewoon top!

Vlotte service gewoon top!

Last minute besteld en op tijd voor de klus!

Goede voorraad en snelle service zorgde ervoor dat mijn mensen snel de juiste spullen hadden op locatie!

Grote keuze en snelle levering

Grote keuze aan klim- en veiligheidsmaterialen op een gebruiksvriendelijke webshop. Eveneens met snelle levering.

Tot nu toe altijd de gewenste artikelen op voorraad.

Zamówione - odebrane. Bez zbędnych problemów.

Opis produktu zgodny ze stanem faktycznym. Jedyne co bym dodała to informacje o "dodatkach" ( kupiłam kask roboczy i nie wiedziałam, że mogę od razu do niego zamówić szybkę.

• Poleciłbyś nas? Tak

Gewoon safe

Mooie val helm besteld via de webshop Volgende dag netjes geleverd en netjes verpakt.

Good

Good

• Ne-ai recomanda? Yes

Snelle reactie, vriendelijke klantenservice en top prodcuten

Handige webshop

Makkelijk en snel bestellen via de webshop, snel geleverd en goede communicatie. Soms wel wat prijzig.

Makkelijk en snel

Eerste ervaring met SafetyPro. Overzichtelijke site, veel keus, snelle bezorging.

TOP

voor al je materialen groot en klein moet je bij safetypro zijn

Snelle en vakkundigen afhandeling

Ga vooral als mogelijk een keer langs. Dan zie en ervaar je waarom je alleen nog hier je safety gear wilt kopen.

altijd prima service, zelfs als items moeilijk leverbaar zijn.

altijd prima service, zelfs als items moeilijk leverbaar zijn. op voorhand wist ik dat de levertijd lang zou zijn en ben keurig verschillende keren via mail op de hoogte gehouden van de order en leveringsstatus. Zo hoort het.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken