Snel en goede kwaliteit

Goede, vriendelijke en snelle service. Goede kwaliteit producten.

Toppers in veiligheid

Heel erg tevreden met de service van Safety Pro. Ontzorgen is hun business op het gebied van veiligheid. Goede site, duidelijke informatie. Snelle verzending en wat ik zo goed vind is dat je ook geen omkijken hebt naar het verlopen van de keuringsdatum van bestelde artikelen. Dus voor mij zijn zij toppers op het gebied van veiligheid.

Everything perfect

My order was just as described. Delivered on time, packaging very safe. Everything perfect

Bestelling werd snel geleverd, goed geleverd en voorzien van de juiste documenten.

Vriendelijk geholpen. Al mijn vragen werden beantwoord.

Uitmuntende services

Snel geleverd direct contact met de klant als er een probleem voordoet en direct oplossing gezocht

Uitsteken service, snelle reactie

goede en fijne communicatie over de order, die door onze klant is afgehaald, ze kochten er nog iets bij en ok dat is duidelijk met ons gecommuniceerd.

Goede communicatie, duidelijke afspraken

Goede communicatie, duidelijke afspraken

100 punten top

een en al top

Triple S : super snelle service

Naast een super snelle service biedt de website een degelijke en onderbouwde uitleg over hun producten. Uitgebreide keuze !

Correct en snelle service.

Makkelijke website, overzichtelijk. Snelle levering en netjes verzorgt en verpakt.

Gewoon Super

Erg fijn om met professionele mensen zaken te doen.

Good service

Fast and on good delivery

Goede service door vriendelijke/behulpzame mensen.

Altijd mee denkend en denkend in oplossingen. Fijn om zaken mee te doen.

Snel vriendelijk geholpen en opgestuurd.

Snel vriendelijk geholpen en snel opgestuurd.

Absolut problemlos

So muss es sein: korrekt und schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel tevreden met mijn nieuwe scaff ratel, echt top kwaliteit.

Heel tevreden met mijn nieuwe scaff ratel, echt top kwaliteit.

1e levering was zeer snel

1e levering was zeer snel, volgende dag nog 3 artikelen besteld en dan is de levertijd opeens 4 tot 6 weken.

Ik had ene super goede ervaring. Had iets besteld dat achter tijdelijk niet leverbaar was maar na zelf kijken naar een alternatief heb ik het goed en snel kunnen afronden met de winkel. En was het de volgende dag binnen

Super snelle levering !

Wij bestellen al geruime tijd bij SafetyPro, de levering wordt vaak direct de volgende dag bezorgd. Ook wordt er bij een eventuele vraag direct contact met je opgenomen!

Top hoofdlampje,niet zwaar,heerlijk

Hoi,keurig geregeld door jullie,mijn complimenten daar voor.

Goede snelle service

Veel keuze met goede overzichtelijke beschrijving. Snelle en zeer goede communicatie. Zal hier zeker nog bestellen

Top !

Supergoede overzicht producten en vooral snelle service waarvoor mijn dank .

Top bedrijf

Materiaal zeer goed verpakt en aangeleverd. Bezorging zeer snel als het op voorraad is.

Uitstekende service

Bij uitvraag van een grote bestelling wordt gelijk meegedacht over de eventuele voorraad bij leveranciers en indien niet beschikbaar alternatieven voorgesteld. Alles netjes geregistreerd afgeleverd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken