Goeden service

Snelle goede service

Fijn contact en makkelijk te bestellen en geleverd

In heel het traject super goed. Ben er blij mee en er volgt meer. Hou vol deze service. Ciao

Snelle en correcte service.

Duidelijke communicatie en een vlotte service!

Niet alle items waren meteen leverbaar, toch hebben ze een snelle service aangeboden en zijn alle artikelen vlot geleverd geweest.

Altijd tevreden!

Goed assortiment en altijd snelle en complete levering.

Duidelijke website en vlotte levering!

Scherpe prijs/kwaliteit met vlotte afhandeling en levering.

super klantvriendelijk en zeer snel

mijn product was niet op voorraad maar ik werd zeer goed op de hoogte gehouden en ondanks dat er 7 werkdagen voor stonden kreeg ik na 2 dagen al weer een berichtje dat het product werd geleverd. Top dus! Ook het telefonisch contact was heel prettig ! zeker een bedrijf om trots op te zijn.

Snelle service en antwoord op vragen . zijn altijd bereid te helpen.

Eventuele vragen worden snel beantwoord . Ruim assortiment.

Super service en levering

Super bedrijf zeker een aanrader

Alles perfect geregeld

Voor herhaling vatbaar

Goede, overzichtelijke website. Gemakkelijk om te bestellen. Snelle en accurate afhandeling van de bestelling samen met een goede communicatie. Correcte en tijdige levering, netjes verpakt.

Zeer goed, goede service.

Kreeg mijn levering snel binnen, en bij de backorder werd ik goed op de hoogte gehouden.

heel netjes, snelle verzending

Ook voor keuringen

Prima ondersteuning bij aankoop.

Niet alles was op voorraad. De beloofde levertijd zoals besproken werd ook daadwerkelijk nagekomen.

Snel en profesioneel

Ruime keuze, snel bestel- en leverbaar.

Pretttig, gemakkelijk en snelle levering.

De site is overzichtelijk. De spullen die ik zocht, kon ik snel vinden. De levering was ook vlot.

Snelle deskundige service

Klimmateriaal voor keuring aangeleverd, volgende dag was alles alweer gekeurd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit snelle service topspullen

Top winkel!!

Ik bestel een vizier voor op m’n zenith Kask helm en had hem de volgende dag al binnen!! Super ! Bedankt safetypro

SafetyPro doen wat ze beloven

Wij hebben een bijzondere prettige ervaring met SafetyPro Alle vragen worden zeer correct beantwoord en bestellingen snel geleverd Gaat zo door SafetyPro team

Groot assortiment en snelle levering.

Top snelle levering en netjes keurings rapport in de mail.

Overzichtelijke site en zeer snelle levering

Fijne webshop om te zoeken en selecteren. Na betaling binnen een dag geleverd

goede service

Goede producten en goed advies. Fijne communicatie en kundige medewerkers. Zeker een aanrader voor te safety spullen te kopen. Voor je klimsport spullen hebben ze overigens een andere website, klimwinkel.nl ook die is zeker een aanrader. Grt Tom

Snelle levering. Scherpe prijs.

Eerste ervaring met SafetyPro en zeer tevreden. Snelle levering.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken