goed bedrijf

goede service en snelle afhandeling

Snelle levering,goed spul!

Super,totaal tevreden!

snelle verzending

goed hoor

het telefoon gesprek ging eerst fout maar dat werd goedopgevangen

Prima organisatie

Simpel en snel te bestellen

Goede en snelle service

Goede en snelle service

is goed bevonden

is goed bevonden

Een prettige en vakkundig bedrijf

Prettige en persoonlijk contact en snelle service , vakkundig en mooi Assortiment

Prima service!

Onlangs o.a. een DMM Pulley Hitch Climber gekocht. Deze beviel niet echt, en in overleg kon ik deze omruilen voor een DMM Rigger. Prima geregeld zo!

Super service

Nadat mijn bestelde goederen een langer levertermijn hadden, werd ik persoonlijk op de hoogte gesteld hiervan, en is me een ander product voorgesteld dat wel onmiddellijk leverbaar was. Super service en super vriendelijk

Ik krijg wat ik verwacht en snel.

De website is overzichtelijk, de levering is snel en de producten zijn goed.

Altijd snelle verzending!

Snelle verzendingz. Professionele website en kennis.

Snelle levering en goede producten

Gewoon goede spullen zonder haken en ogen snel in huis. Ideaal.

Goede prijs, kwaliteit en service

Ik gebruik diverse materialen zoals slings en karabiners voor het ophangen van tissu en aerial ring (lucht acrobatiek). Deze voorheen bij een andere outdoor winkel gehaald. Door mijn zoektocht naar ophang materiaal in de kleur zwart (mooier met shows) en van staal (sterker en buigt i.p.v. breekt), uitgekomen bij deze winkel. De prijs/kwaliteit is erg goed. Ook de service van het jaarlijks laten keuren van de materialen is top, snel en betaalbaar!

Nette en correcte levering.

Besteld..ontvangen. In 2 dagen.

Snele levering

Doet leveren wat je besteld

Snelle levering, Ook als je een foute bestelling retourneert die je zelf fout hebt gedaan wordt deze ook goed en zlrgvuldig opgelost

Snelle service!

Snelle levering,goede srevice.

Snelle leveringen en goede communicatie

Materialen die op voorraad zijn worden snel geleverd. Zodra iets niet op voorraad is krijg je hier gelijk mail over.

Prettige webshop, professioneel assortiment, gunstig geprijsd

Duidelijke site, bestelling snel verzonden

Goede site, veel informatie over de producten waardoor ik de juiste keus kon maken. Snel verzonden en goed verpakt.

Altijd goed

Zoals gewoonlijk, goed

Zeer prettige ervaringen bij het retouren van mijn aankopen. Super snelle en prettige service.

Professioneel en klantvriendelijk

Vakkundig en meedenkend.

Goede communicatie en snelle levering van kwalitatief materiaal!

Twee Protos arbo helmen aangekocht. Deze kwamen (door de feestdagen én een tekort aan stock) een dag later dan verwacht. Door het vlotte mailverkeer is dit erg aangenaam en correct verlopen. De helmen waren er heel snel.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken