Super overzichtelijk en duidelijk site en heel snel mijn bestelling in orde gemaakt en gestuurd

Precies zoals verwacht.

Het hele proces is soepel verlopen en alles is op tijd verzonden

Zeer tevreden met afhandeling en de producten

Alles snel afgehandeld, verstuurd en binnen gekomen. Verder zo

Snel, veilig en betrouwbaar

Als je bij safetypro besteld, dan weet je een ding zeker. Je krijgt je spullen binnen een korte tijd geleverd. Het wordt op nette professionele manier verstuurt. Kortom, voor de klimmer/hoogwerker Die kiest safetypro of hun andere bedrijfsnaam klimwinkel.nl Topbedrijf

Deskundige medewerkers en een uitstekende service.

Buitengewoon makkelijk en snel bestelproces (+ afhandeling). Kundige medewerkers die met je meedenken.

Materialen keurig en snel ontvangen met certificaten

Als ik materialen zoek kom ik altijd bij Safetypro uit.

Fast fun en easy.

Ik zag, ik klikt en, geheel onverwachts, stond de koerier met het pakje aan de voordeur.

Heb vrijdag besteld voor 12:00 en volgende dag zaterdag binnen gekregen superrrr

Goede communicatie over de bestelling en levering.

Mijn artikel was op moment van bestellen niet op voorraad hier is meteen over gecommuniceerd en wanneer dit wel op voorraad zou zijn. Heb het in de besproken periode binnengekregen. Helemaal top.

Goederen niet ontvangen

Goederen zijn volgens DHL geleverd op het opgegeven adres (hotel met kamernummer), volgens DHL afgegeven aan de balie , maar aan de balie heeft niemand weet van een DHL levering PS , ik heb goede ervaringen met Safetypro, de klacht gaat enkel over de levering

Zoals je tegenwoordig zou verwachten.

Wat er op de web site te koop wordt aangeboden wordt inderdaad binnen 48 thuis bezorgd. Door de goede omschrijving van het artikel geen teleurstelling bij ontvangst.

Snel en goed geregeld

Bestelling gewijzigd aangezien bestelling niet voorradig was en levertijd te lang. Wijziging direct geregeld, volgende dag al in huis en teveel betaalde geld al weer op mijn rekening. Top.

In 1 zin TOP

Helmen besteld en de volgende dag geleverd.

Overzichtelijk en snel

2 bestellingen keurig vervuld

Bestellen, afronden, geleverd, volgens afspraak

Duidelijke website. Bestelling netjes en op tijd geleverd.

Ik bestelde de captain hook bij safety pro. Heel net product en snelle levering!

Goede en snelle levering

Best spul

Gewoon goeie handel

Goede spullen, goeie service, goeie levertijden, goeie vooraan

precies goed.

Alle producten netjes omschreven met de juiste informatie, waardoor een goede keuze snel gemaakt is. levering de volgende dag, netjes verpakt en inclusief keuringsrapport.

goede, duidelijke uitleg over de artikelen en juiste aanbevelingen

Naar aanleiding van vragen over bouwhelmen en veiligheidsharnassen juiste en duidelijke uitleg gekregen over de artikelen. tevens goede aanbevelingen gekregen.

Prachtige service ! Ook voor starters

Top service ! Er waren enkele problemen met de levering van bepaalde materialen. Na 2 vriendelijke mailtjes van het SaferyPro team was alles opgelost.

Prestatie goed op "hoogte"

Kort en bondig en goed is mijn ervaring met Safety Pro tot nu toe.

Fijn bedrijf, snel en correct.

Binnen een week zijn de te keuren delen gekeurd terug en is de registratie op peil.

Heel fijn. Duidelijke communicatie.

Fijne ervaring, 1 item van mijn bestelling was niet direct leverbaar, dit werdt meteen gecommuniceerd met de vraag erbij wachten tot alles er is of alvast wat er is versturen. De na levering kreeg ik netjes bericht van dat het werdt verstuurd.

Een goede webshop, en snelle afhandeling van je bestelling. Zou zeggen ga zo door.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken