prima service

bij het inleveren van de spullen werd de chauffeur enthousiast ontvangen. het voorgaande proces was zeer prettig en effectief verlopen.

De bestelling besteld en de volgende dag algeverd

Snel en vakkundig geholpen

Altijd goed en duidelijk advies, de Keuring van mijn klim- PBM kan op afspraak gebracht worden en is klaar op de afgesproken datum!

Supersnelle afhandeling

Zie boven

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring met safety pro. Alles netjes en snel geleverd en ook netjes de keuringscertificaten per mail opgestuurd gekregen.

Geweldige service, met een extra persoonlijk briefje

Ik bestelde 4 meter touw met de vraag of ik per meter een andere kleur kon krijgen ivm sleutelhangers die ik maak. Ik kreeg een doosje vol touw met een persoonlijk briefje erbij dat ze het touw dat ik wilde niet in verschillende kleuren hadden maar dat er allemaal extra rest stukken in alle kleuren en maten bij zaten en ze hoopten dat het ging lukken met de sleutelhangers. Mega attent en heel erg verrassend ! Hele goede service en mega vriendelijk, bedankt! (Ps, het is gelukt met de sleutelhangers)

Vakkundig en perfect

Prima, vakkundig en netjes geholpen. Precies dat wat je van een bedrijf verwacht maar niet vanzelfsprekend is.

Prettige ervaring

Goede service snelle verzending snel geholpen! Ik raar deze aan!

goed en eerlijk advies

Had nieuwe valbeveiliging nodig voor verschillende situaties. Keurig te woord gestaan en duidelijk advies gekregen. Ik kan voorlopig weer veilig en praktisch op hoogte werken.

IK laat jaarlijks onze valbeveiliging keuren. Binnen een week heb ik al mijn ingeleverde spullen terug om ingezet te worden.

Goede en snelle levering

super fijn

we bestellen al jaren bij jullie en het is altijd perfect geregeld

Super service, kwalitatieve producten

SafetyPro levert snel en denkt goed mee. Waren al mijn leveranciers maar zo.

Geweldige service

Ben voor de 2x daar op de zaak geweest in Oosterhout en wat is dat top! Saskia heeft onwijs goed inzicht in wat je nodig hebt en hoe de naturaliën het best werken voor jou! Ze nemen de tijd voor je en helpen je uitstekend. Enorm veel op voorraad en mochten ze iets niet hebben wordt het binnen een week thuis afgeleverd.

Goede en snelle service, en prima advies.

Goede en snelle service, en prima advies. Ze weten goed waar ze over praten, kennen hun producten uitstekend en kunnen daardoor prima advies op maat geven.

top bedrijf

word altijd fijn aan de telefoon geholpen goeie levering afspraken en als het iets later word wordt het altijd netjes gemeld.

Perfect snelle afwikkeling

Top winkel snelle service

Keurig en correct

Bedrijf doet netjes wat ze zeggen op hun site. Levering bestelling correct en keurig optijd.

Het wordt minder.........

Ik ervaar outdoorpro en safetypro altijd als zeer consistente en betrouwbare leveranciers van mijn outdoor- en safety bestellingen. Maar met de groei van alle online webwinkels krimpt ook het menselijk contact. Waar ik vroeger nog een carabinertje kon voelen of nieuwtje kon horen, gebeurt nu alles online. Daarmee vervlakt voor mij het levendige en de romantiek van buitensport en de gedrevenheid in optimalisering van steeds veiliger werken. Alsof het alleen maar in materiaal zit........... Ik merk aan mezelf dat ik weer op zoek ga naar de winkel waar ik iemand kan spreken en materiaal kan voelen en zien voordat ik het aanschaf. Dan hoef ik ook niet tevergeefs pijlen te bestellen en betalen die voor onbekende tijd niet leverbaar zijn en die ik het komend half jaar niet meer nodig heb omdat het seizoen voorbij is. Als ik mijn pijlen bij Decathlon had gekocht had, dan had ik gelijk geweten of ze er wel of niet waren. En misschien nog wat anders had meegenomen. Misschien niet zo snel en makkelijk als online bestellen, maar op dat moment wél gezelliger en inspirerender. Waarom ik dit schrijf? Ik zal niet de enige zijn die dit beleeft en dat betekent dat er langzamerhand weer nieuwe vormen gaan ontstaan om spullen te kopen en/of netwerken te vormen. Ik ben benieuwd of jullie daar iets van merken of geïnteresseerd zijn om daar eens over te denken. Om het allemaal wat menselijker en gezelliger te houden dan alleen met z'n allen efficiënt te willen werken. Tot een volgende keer maar weer! Want met een score van 8 is er nog steeds meer dan voldoende vertrouwen om bij jullie te blijven kopen. PS: ik wil mijn bestelling van de pijlen annuleren. Hoe kan ik dat doen?

Gewoon goed

Prima, netjes en snel worden zaken geregeld en afgehandeld.

Snelle levering, duidelijk en kwaliteit producten.

Keurig bedrijf

Keurig netjes en professioneel geholpen

Snel duidelijk

Snel en duidelijke levering

Super producten, snelle levering

Ruim assortiment aant producten die zeer snel geleverd worden. Al meerdere malen bij SafetyPro besteld. Nog nooit teleurgesteld geweest. Zeker een aanrader!

Vandaag besteld en volgende dag in huis Super!!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken