geen problemen gehad. goed geleverd

Fijn contact

Was toch niet goede helm, nu wel goede opgestuurd

Professioneel bedrijf die weet waar ie over praat

Fijne service

Voor keuring staat minimaal 5werkdagen voor, en is zeker gelukt. Super.

Goede ervaring en snelle levering

Zaols in beschrijving

Prima ervaring, service en afspraken worden nagekomen

Onze veiligheidsharnassen zijn opgehaald en gekeurd. Alles ging volgens afspraak en was goed georganiseerd.

Klantvriendelijk, goed advies en snelle service!

Klantvriendelijk, goed advies en snelle service! Bij de showroom/winkel langs geweest,omdat ik de spullen direct nodig had, werd er goed geholpen en geadviseerd.

Goed produkt snelle levering

Alles was heel duidelijk en makkelijk

leveren zo als het hoort en ook nog eens snel

besteld wat ik nodig heb en snel geleverd waarvoor mijn dank

Duidelijke website, goede producten, alles op voorraad t.o.v andere websites met een zelfde assortiment. De gearbag zou perfect zijn voor mijn werk als Antennemonteur!

Snelle levering, keurig verpakt en compleet

Snel geleverd ,goeie kwaliteit en compleet.

keurig netjes en duidelijk geholpen

zie boven

Gewoon goed

Snelle levering en geen gedoe bij het aan maken van een account

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Heldere omschrijving, goed zoeken, goede kwaliteit

Heldere website Goede productinformatie Kwalitatief goed product

Snelle top service!

Duidelijke communicatie/website. Top aanbod in producten, Goede service en snel geleverd.

Snelle verwerking

Netjes bevestigd, verwerkt en verzonden. Ga zo door!

Besteld geleverd zoals beloofd en goed product

Je voelt je als klant altijd welkom bij Safetypro

Jaarlijks laat ik mijn valbeveiliging, werkgordel en aanverwanten keuren bij SafetyPro. Handig dat je geattendeerd wordt op de naderende keuringsdatum, en altijd vriendelijke mensen met vakkennis die je te woord staan per e-mail of op locatie.

Medewerkers staan je vriendelijk te woord.

Ik wilde een Petzl avao bestellen maar kwam niet helemaal uit de maat. Hierop heeft een medewerker mij keurig van de juiste advies voorzien. Ook werd ik keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Een kundig bedrijf met zeer vriendelijk personeel.

Na telefonisch advies gevraagd te hebben ben ik in de winkel langs gegaan. Hier kreeg ik advies op maat zodat ik het juiste werkharnas kon kopen. Bij aankoop kreeg ik als bonus nog een leuke goody ( rugzak voor materiaal en touwen ) Top service van begin tot eind.

Prima geprijsd en snelle levering

Goede klantenservice en website/ shop is perfect om een goede keuze te maken

Ik heb de webshop en de wijze van informatie geven van SafetyPro als zeer professioneel ervaren

Snelle keurige levering en volledig volgens mijn verwachtingen

Product keurig verpakt, indivueel zelfs. Overal keurig de certificaten op mail gehad, al isdat voor mij niet van belang. Bestelling ging erg vlot en eindelijk eens een bedrijf die niet meer zinloos de bezorger naar een huisadres laat redden maar bij een winkel brengt. Top

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken