het ziet er goed uit en het was er rap

Ik vindt de web site makkelijk te bedienen en is overzichtelijk en kan snel naar product en verder met afrekenen

Goed persoonlijk advies, prima communicatieen bereikbaarheid, inhoudelijk toegewijd en deskundig

Goed persoonlijk advies Inhoudelijk deskundig en toegewijd Telefonisch Goed bereikbaar Duidelijke communicatie rond bestellingen met mails, pakbonnen, facturen Snel met verwerking van bestellingen Een enkele keer is een artikel niet direct leverbaar: daar wordt duidelijk en flexibel mee omgegaan, denkend vanuit de klant. Goed bezig.

Zeer goed ervaren

Netjes op tijd bezorgd en goed kwaliteit tegen lage prijs

Fantastisch, goed product en snel geleverd

Ik ben heel tevreden van de service. Goed product, net wat ik zocht. Zeer snel geleverd en perfecte afhandeling.

Snel ontvangen en prima verpakt!

Producten waren goed verpakt en in goede staat. Ik hoop er veel veilig plezier van te kunnen hebben.

Perfecte dienstverlening

Mijn bestelling werd niet direct geleverd, het stelde mij gerust omdat ik steeds op de hoogte werd gebracht van de leveringsdatum. Top team.

Professioneel materiaal en uitstekende service

Tijdens het afwerken van mijn schouw op mijn woonst kwam ik tot het idee om er enkele verankeringspunten op te monteren voor mocht het later nodig zijn om nog op het dak te klimmen en mijzelf te kunnen zekeren. Daarom bestelde ik op de website van SafetyPro 5 RVS klimogen van het merk Petzl. De prijs was scherp en de service uitstekend, want 's anderendaags was het pakje al geleverd (in België). Bedankt en graag tot een volgende keer. Karl

Top service, snelle reactie en afhandeling van bestelling

Artikel was niet voorradig, snelle reactie en service. Super! Zeker een aanrader

Klant en Servicegericht

Uitstekende website, snelle levering, ondersteuning!

goede producten

duidelijke site, goede communicatie en vlotte levering

Snel en professioneel

Deskundig personeel en een snelle en correcte verwerking van de bestelling.

betrokken en goede service

de mensen die ik gesproken heb, hebben kennis van zaken, denken mee en leveren super snel de spullen. Volgende keer bestel ik hier weer.

Snelle en nette levering

Via een bekende de tip gekregen om via SafetyPro een boom-brake besteld voor mijn zeilboot (een grote versie van een haak voor valbescherming)

Goed service en degelijke producten van de beste merken!

Uitstekende producten die altijd op voorraad zijn. Altijd een goede en snelle sevice!

Service

Niet alles was leverbaar maar dafcwat wel leverbaar was werd op tijd verzonden en de rest werd kosteloos nagezonden

Simple et rapide

Une équipe à l’écoute réponse rapide

Zeer snelle en correcte levering, ook naar België.

Had verkeerde kleur besteld en zonder enig probleem werd dit rechtgezet en omgewisseld. Zeer snelle levering naar België en zeer vriendelijke dienst na verkoop.

Kwaliteit en snelle levering.

1e keer besteld, ondanks aangekondigde vertraging, toch snel kunnen leveren. Was daar zeer blij mee.

Alles ok. Aanrader.

Eerste keer bij SafetyPro bestelling gemaakt en heel tevreden. Snelle levering, Bestelling vlot verloopt. Met hand op hart kan ik SafetyPro aanraden. Dank u.

Zeer professioneel, en altijd het beste advies. Veilig werken staats altijd op 1 bij safetypro!

Snelle levering, duidelijke site

Door de duidelijke beschrijving en achtergrond informatie op de site de juiste keuze kunnen maken. De bestelling meteen de volgende dag kunnen ontvangen. Ook fijn dat er een apart mailtje wordt gestuurd met keuringsdienst certificaat en info hierover.

Vlotte verwerking bestelling

heel goed

snelle Service

Topkwaliteit en snelle levering

Hebben voor ons alles wat we nodig hebben, duidelijk website en snelle levering.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken