Top bedrijf met vriendelijk mensen.

Altijd deskundig en vriendelijk te woord gestaan ,zowel telefonisch als 1 op 1.

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Een goede duidelijke website

Prima geen klachten

de bestelde produkten zijn de volgende dag al geleverd.

Ik ben zeer tevreden

Goede afspraken met elkaar gemaakt. Deze worden zoals afgesproken nagekomen. Goede services leuk personeel.

Ik ging erheen. Werd vriendelijk ontvangen. Vertelde wat ik zocht en werd op zeer goede wijze geadviseerd en was na een gezellig babbeltje weer vertrokken. Helemaal top!

Een kwalitatieve en zeer complete webshop met eerlijke prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb bij Safetypro al vaker materiaal besteld, voor zowel hobbymatig als voor dakklussen. Zoals altijd genoeg aanbod te vinden, en daarnaast is er meer dan voldoende kennis en ervaring beschikbaar om te kunnen bepalen wat je nodig hebt. Als je veilige, kwalitatieve klimspullen nodig hebt, bezoek dan Safetypro.nl of Klimwinkel.nl

N

N

Uitstekende service

Klantgericht, digitale backoffice goed voor elkaar. Keuring van materiaal overzichtelijk

Prima, probleemloos

Probleemloos, snel, correct, goed materiaal goede prijs kwaliteitsverhouding

snel goede kwaliteit geleverd

Zeer snel geleverd. Goede kwaliteit. Aanrader

Snelle reactie

Via de info mail iets besteld voor de eerste keer. Dit is meteen besteld en bevestigd per mail. Ook een snelle levering!

super snel geleverd en werk fantastisch

ik had 2 producten vrij snel nodig dus ik google en kwam gelijk SafetyPro tegen en had volgende dag in huis en lekker mee kunnen werken.

Komen afspraak na

Prima vakkundig, serieus en prettig naar de klant.

zeer vlot en correct afgewerkt

Vakkundig advies en de bestelling over de webshop liep volledig correct. Bestelling al de volgende dag ontvangen. Beter kan het niet.

bestelling ging zoals altijd weer snel en zorgvuldig, helaas op verkeerde adres afgeleverd maar dit was een foutje vanuit onze kant

Goed geholpen

Afspraak goed nagekomen en duidelijk gecommuniceerd

Netjes geholpen snelle levering

Word altijd netjes geholpen en goed geadviseerd. Komen afspraken na en zelfs na 100x bellen blijven ze netjes

Overzichtelijk , snel en kwaliteit voor een betaalbare prijs

Top bedrijf, Zien, Bestellen, Betalen, Leveren. Geen gezeur, snel en goed !

Gewoon top!

Ik heb een hele goede ervaring met SafetyPro! Duidelijke en overzichtelijks website, uitstekende communicatie omtrent de bestelling, de volgende dag geleverd en daarbij zijn de producten zeer netjes verpakt! Mijn voorkeur hebben ze!

Goed verpakt en netjes afgeleverd.

snelle, correcte levering. ruim aanbod aan degelijke producten

groot aanbod van betrouwbare producten; correcte afhandeling van de bestelling en snelle levering. Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen

Retouren is lastig

1 bestelling gedaan van een bril en adapter voor petzl headlight. Krijg ik een tube met zalf geleverd en ook de bril en adapter. Tube zalf niet besteld. Adapter blijkt de verkeerde, deze wou ik eventueel terugsturen maar dat komt voor eigen rekening las ik in de algemene voorwaarden. Verder tevreden over safety pro heb al eens eerder bestelling gedaan en daar ging alles goed. Contact met klantenservice was ook erg netjes. Keurig te woord gestaan. Verbeteringen? Maak retourneren mogelijk zonder extra kosten voor de klant

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken