Service

Snelle service alleen jammer dat het naar mijn oude adres werd verzonden terwijl ik mijn nieuwe op de order heb staan. Nu kon ik bij mijn ex vrouw aankloppen waar ik niet echt zin in had

Goede service en een bedrijf wat meedenkt

positief, uitstekende ervaring!

makkelijk overzichtelijk en correcte levering

Klantgericht en meedenken in de behoefte

Klantgericht. Er wordt meegedacht in oplossingen en advies. En zeer prettig dat het verlopen keuringstermijnen tijdig wordt gemaild.

Helpdesk is goed.

uitstekende service

Fijne site, overzichtelijk en met een zeer breed assortiment.

Correct

Correcte levering en zeer snel advies. Website is niet helemaal correct Daar staat dat de extra binnenpad ook geschikt is voor een zennith Kash helm. Blijkbaar niet en is de pad voor de zennith ook duurder. Probleem is door de verkoper zeer snel opgelost.

vakkundige hulp en goede service

pfanner protos helm besteld na een goed adviesgesprek. levering conform afspraak

Prima zaak, snelle levering!

Had op zeer korte termijn een harnas/valbeveiliging nodig en deze werd een dag na het bestellen al geleverd. Fijn ook dat ze de optie bieden voor het afleveren bij een PostNL punt zodat ik het zelf 's nachts na werk nog uit het een pakketautomaat kon vissen. Zal in de toekomst zeker meer bij ze bestellen!

Professioneel bedrijf!

Mensen met kennis! Hebben alle spullen die ik nodig zou hebben! Als ik vragen heb helpen ze altijd

snel geregeld

Prima site,telefonisch behulpzaam snel geleverd

Professionele uitrusting en materialen. Goede en snelle service

Overzichtelijke internetsite, snelle levering en goed advies.

Prima levering en afhandeling

Na mijn bestelling kreeg ik deze niet in mijn overzicht te zien. bleek dat er een probleem was opgetreden tijdens de betaling. Na een mailtje met de klantendienst heb ik een nieuwe betaal link gekregen en is alles super vlot verlopen. Goede en snelle service.

Top Service !!! AAA+++

ongeziene service !!! Door Covid vertraging van koerier dreigde mijn bestelling te laat geleverd te worden voor werkgerelateerd vertrek naar het buitenland . Perfect opgelost door Wesley en het team . Bedankt .

Netjes te woord gestaan

Vriendelijke mensen met veel technische kennis

Vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen over de producten. Snelle levertijd

aangenaam

alles is zeer duidelijk goede info enkel bij het terug naar vorig scherm gaan blijft de site hangen, gemakkelijk te omzeilen dus, niet zo een probleem. ik meld het alleen eventjes. prijzen zijn soms iets duurder dan op andere site maar service is ook navenant prijzen in de gaten houden van concurrentie !

without any exagguration it is a good site

het levering van het product was snel en proffesioneel

Goede service!

Safety pro bied een goede service, ik had een verkeerd artikel besteld, even gebeld en werd erg goed en vriendelijk geholpen. Enige min puntje was dat mn tweede pakket niet op tijd was verstuurd. Maar verder heel tevreden over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid!

Snelle reactie op email

Mijn bestelling werd snel verzonden en bij problemen met de levering werd er snel en correct gereageerd op mail.

top leverancier

goeie ervaring en altijd vriendelijke en snel mail verkeer. houden je op de hoogte als items na geleverd moeten worden

Super goede service alles correct verlopen

Super goede service alles correct verlopen

Bestelling was makkelijk te plaatsen, de feedback terug ivm delen van de levering was prima.

Ruime keus in producten, vriendelijk, proactief, adequaat en snel.

Toen ik op vrijdagmiddag om 16:30 een bestelling plaatste en erachter kwam dat ik nog 1 karabijnhaak was vergeten, kon het telefonisch nog op de valreep geregeld worden. De medewerker van SafetyPro ging meteen aan de slag om het artikel nog toe te voegen aan mijn bestelling. De volgende dag was alles keurig compleet en op tijd bezorgd! Chapeau!

Goed assortiment en snelle levering.

Erg tevreden. Altijd snelle levering inclusief keuringscertificaat. Mooi uitgebreid assortiment.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken