ik krijg altijd een snelle en vakkundige reactie

Mijn aanspreekpunt vanuit defensie bij SafetyPro is Dylan Pas. Buiten het feit dat hij prettig is in de omgang is zijn advies en oplossend vermogen van een hoog vakkundig niveau. Mijn ervaringen met SafetyPro waardeer ik dan ook met de score: uitstekend!

Vorige week besteld nog niks geleverd

Er stond voor 17.00u besteld morgen bij u thuis. Ik heb na 17.00u besteld dus dacht twee dagen later bij mij thuis. Maar woensdag besteld maandag nog niks geleverd dus ik hoop vandaag want heb hem bij jullie besteld omdat ik hem deze week nodig heb.

Klantvriendelijk en meedenkend

Klantvriendelijk en meedenkend

Snelle levering op goed product

Mooie Petzl bouw helm in het rood besteld. Was mooi snel binnen en is perfect in gebruik.

toppers

een fijn bedrijf met goede aanspreekpunten waar je altijd bij terecht kan als je vragen hebt. ook kijken en denken ze mee voor goede passende oplossingen.

prima bedrijf om je spullen te halen

het is een fijne winkel om goed en kwalitatief matariaal te halen met een duidelijke en overzichtelijke website.

Super en snel geleverd

Super snel geleverd en gelijk de keuring certificaten er ook bij.

Snelle service en goede communicatie

In deze store werken mensen die hun vak verstaan, goede service leveren en uitstekende communicatieve vaardigheden hebben

Geweldig winkel alles overzichtelijk en professioneel

Mijn ervaring tot nu toe, mijn veiligheids helm besteld en optijd binnen goed en netjes ontvangen . Keurig op de hoogte gehouden en netjes de factuur en het certificaat via de mail ontvangen. Zeker ⭐⭐⭐⭐⭐ waard. Thx en tot de volgende bestelling

Zeer vertrouwd

Zeer snelle levering

Snelle service, goede kwaliteit

Spullen snel en netjes geleverd.

Professioneel correct bedrijf.

Ze nemen de tijd om je een keurig netjes professioneel advies te geven.

Goede prijzen,snelle bezorging!

Super leuke online winkel!Echte aanrader!

Geweldig in een woord

Goede kwaliteit en service

Makkelijk bestellen en stipte levering.

Zie boven

Uitstekend.

Heel klantvriendelijk. Top service. Ook was 1 artikel niet op voorraad, werd het direct gemeld en zo snel mogelijk na gestuurd. Rondom tevreden. En vooral super kwaliteit.

Top materiaal en service!

Safetypro heeft alles wat de professionals op hoogte nodig hebben. Snelle levering en persoonlijke service.

TOP!!!

Goede service!

Goed advies en meedenken.

Top, snelle levering.

Bij een dubbele bestellen was alles geregeld na 1 telefoontje ( top service)

Top geregeld

Super snel retour

Ik, mijn collegas, mijn vrienden,

Wat ik ook voor klimmen en veiligheid moet hebben is dit mijn adres, profesioneel advies goeie gasten geen onzin,

top bedrijf

Zie boven

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken