Goede service...

Niets op aan te merken ...

Absoluut topservice

Had zelf een fout gemaakt bij een bestelling en Safetypro heeft dit onmiddellijk via de telefoon opgelost,heb direct iemand aan de lijn gehad zonder eerst een keuze menu

Snel geleverd en netjes verpakt

Gewoon goed geregeld

Supersnelle levering!

Duidelijke site, levering naar afspraak en netjes geïnformeerd over de levering per e-mail.

Professionaliteit

Een duidelijk en overzichtelijk aanbod aan kwalitatief materiaal. Alsook de keuringsmededeling komt over als een firma die met zorg zijn klanten wil benaderen. Toppie

TOP!

Snelle levering! Kwaliteit!

Superservice wat betreft de klachtafhandeling.

We hadden een klacht van 1 van onze klanten en zaten nog op wat antwoorden te wachten hoe deze ontstaan was. Dit duurde vrij lang maar wij hebben van Saskia toch nieuwe artikelen gekregen als service. Zeer tevreden.

Snelle revering, goed werkende webshop

Duidelijke foto's, goed en prettig werkende webshop. Kom ik zeker weer terug

Zie onder

Ik ben goed geholpen, maar ik weet niet of de bestelling is gelukt of niet. Dit doordat ik de betaling niet kon afronden, omdat ik vanwege een IT probleem geen betalings keuze kon maken. Vandaar dat het een beetje voorbarig is om al een beoordeling te geven.

snel en simpel en goed en niet te moeilijk!!

Goeie service

Doch volgend minpunt : besteld en volgens webshop op stock, maar blijkbaar was dat niet zo. Site geeft geen melding van tekorten voor levering.

SafetyPro is een professioneel bedrijf en fijn om mee samen te werken

door onze samenwerking zijn we in staat om op een goed wijze onze klanten te bedienen met een pro-actieve houding.

Super tevreden

Artikelen volgens omschrijving. Snele verzending

Well adviced

I came to buy a helmet for my work . The personel were very helpful and experienced. Very professional team.

Mooie spullen en goede kwaliteit.

Mooie en goede spullen. En snelle levering

Snelle service en goed verpakt (natuurbewust)

Heel mooi dat de optie bestaat om natuur bewust zonder plastic te verpakken en verzenden.

Super snel, netjes geïnformeerd over de levering en mooie producten

Goede producten en snelle en duidelijke service.

Klantvriendelijk en mensen die weten waarover ze spreken!

Al enkele jaren een tevreden klant, onlangs nog telefonisch kontakt gehad en gechat met de helpdesk. Beide keren prima info gekregen! Breed assortiment van klimmaterialen, meer als bij mijn plaatselijke vakhandel! De bestellingen worden ook netjes volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden en ik beveel Safety pro zeker aan!

Klantvriendelijk en behulpzaam!

Betaling liep vast bij online afrekenen. Na een belletje met de winkel was het snel geregeld!

Mensen met kennis

Mensen met een goed hart voor de zaak en goede vakkennis, ook als ze iets niet weten of niet met zekerheid kunnen zeggen gaan ze ouderwets op onderzoek uit en laten je het weten met informatie waar je echt wat aan hebt. Ga zo door en tot snel

Mooi product, snelle levering.

Correcte afhandeling, goederen waren eveneens stevig verpakt.

servicegericht inzake keuringsherinnering

Het is heel fijn en klantgericht dat je jaarlijks van safety pro een mail krijgt, met de melding/herinnering dat de artikelen weer gekeurd moeten worden. Verzending en keuring gaat snel en gemakkelijk. Prijzen van keuring zijn zeer vriendelijk. Correspondentie per mail is perfect.

Snelle reactie en levering

Snelle reactie en levering

goede service en advies

prettige manier van contact, ondanks de coronamaatregelen. Hier is men ook zeer alert op. Duidelijk objectief advies. snelle en correcte afhandeling en verzending.

Een van de weinige perfecte toeleveranciers!!!!

Perfecte service, snel, correct en de juiste prijs-kwaliteits verhouding!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken