Geweldig bedrijf

Alles wat goed , perfect service

Prima levering

Prima levering, geheel volgens mijn verwachtingen.

zoals altijd top

zoals altijd een goede service, product was net op vooraad. gedurende de besteltijd goed op de hoogte gehouden van de beselstatus. ook toen het product buiten de macht van saftypro om later kwam een nette mail om hierover te informeren.

Snel geleverd en een duidelijke website.

De spullen die wij voor ons werk nodig hadden waren makkelijk te vinden op de site. En we kregen alles netjes gekeurd inclusief rapport opgestuurd.

Goede ervaring

Site is duidelijk, bestellen en leveren is gegaan zoals je verwacht.

Correcte levering en sneller dan beloofd

De levering was me beloofd binnen 5 tot 7 werkdagen en ik ontving het al op de 2de werkdag. Altijd leuk om aangenaam verrast te worden

Bestellen verliep snel en overzichtelijk

Zelfs de certificaten van de slings waren er de volgende dag.

Van A-Z eerste klasse.

SafetyPro verkoopt niet alleen - zij geven ons uitstekend advies op een authentiek manier. En dat fijne is: wij vinden samen altijd een oplossing.

Goede service...

Niets op aan te merken ...

Absoluut topservice

Had zelf een fout gemaakt bij een bestelling en Safetypro heeft dit onmiddellijk via de telefoon opgelost,heb direct iemand aan de lijn gehad zonder eerst een keuze menu

Snel geleverd en netjes verpakt

Gewoon goed geregeld

Supersnelle levering!

Duidelijke site, levering naar afspraak en netjes geïnformeerd over de levering per e-mail.

Professionaliteit

Een duidelijk en overzichtelijk aanbod aan kwalitatief materiaal. Alsook de keuringsmededeling komt over als een firma die met zorg zijn klanten wil benaderen. Toppie

TOP!

Snelle levering! Kwaliteit!

Superservice wat betreft de klachtafhandeling.

We hadden een klacht van 1 van onze klanten en zaten nog op wat antwoorden te wachten hoe deze ontstaan was. Dit duurde vrij lang maar wij hebben van Saskia toch nieuwe artikelen gekregen als service. Zeer tevreden.

Snelle revering, goed werkende webshop

Duidelijke foto's, goed en prettig werkende webshop. Kom ik zeker weer terug

Zie onder

Ik ben goed geholpen, maar ik weet niet of de bestelling is gelukt of niet. Dit doordat ik de betaling niet kon afronden, omdat ik vanwege een IT probleem geen betalings keuze kon maken. Vandaar dat het een beetje voorbarig is om al een beoordeling te geven.

snel en simpel en goed en niet te moeilijk!!

Goeie service

Doch volgend minpunt : besteld en volgens webshop op stock, maar blijkbaar was dat niet zo. Site geeft geen melding van tekorten voor levering.

SafetyPro is een professioneel bedrijf en fijn om mee samen te werken

door onze samenwerking zijn we in staat om op een goed wijze onze klanten te bedienen met een pro-actieve houding.

Super tevreden

Artikelen volgens omschrijving. Snele verzending

Well adviced

I came to buy a helmet for my work . The personel were very helpful and experienced. Very professional team.

Mooie spullen en goede kwaliteit.

Mooie en goede spullen. En snelle levering

Snelle service en goed verpakt (natuurbewust)

Heel mooi dat de optie bestaat om natuur bewust zonder plastic te verpakken en verzenden.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken