Duidelijke site. En snelle levering.

prima service

Prima, groot aanbod en snelverstuurd

Vond de filmpjes bij de artikelen ook wel fijn, geeft toch beter beeld dan een foto

Gemakkelijk de goede spullen vinden

Alle spullen die ik nodig heb, waren makkelijk te vinden en in geweldige staat, vlot geleverd. Ik ben erg tevreden

Super snelle levering

Vrijdag om 5 voor 5 iets bestellen, en dan op zaterdag al geleverd! Dat noemen we snelle service. bedankt!

Snelle levering duidelijke website

Overzichtelijke website, mijn product ( helmet met visier ) snel gevonden.

goed maar kan beter door beter mee te denken met de klant

Er bleken reeds ophang karabijnen standaard bij de valblokken meegeleverd te worden , het zou prettig geweest zijn als men ons daar op gewezen had zodat we geen extra karabijnen apart mee besteld hadden.

Professioneel

Goede uitleg, mooi product! Vriendelijke medewerkers.

Goede om de vitale beroepen voorrang te geven

Goed om het belang van vele voorrang te geven boven de commerciële bedrijven.

Goed en snel geleverd

Duidelijk en snelle levering

Uitstekend!

Je wordt op je wenken bediend. Snelle levering van kwaliteitsproducten.

Prima service!

Ik krijg altijd goed advies en aankopen worden meteen geregistreerd en voorzien van keurmerk. Keuringen vergeet ik niet want daar word ik op tijd aan herinnerd, helemaal top !

Top-service!!

Dag nadien geleverd met de Post, netjes verpakt en tip-top in orde!!

Super product en service

Ik heb een kask helm besteld. Snelle levering en service. De helm zit goed 3n bevalt prima. Enig puntje is dat de doos van de verpakking beschadigd was waardoor de hélm waarschijnlijk er niet meer nieuw uitzag.

mooi geholpen met een niet assortimentsartikel en ook nog snel!

na het uitleggen van mijn wens goed en begripvol geholpen en met hulp van safetypro online de oplossing gevonden. artikel was in frankrijk verkrijgbaar en kon wel even duren in coronatijd. met een week in huis en al in gebruik mooi werk

Snelle goede service

altijd gezellig om langs te komen en je spullen te laten keuren! Snel en duidelijk!

Goede service en snelle levering

De goede service en snelle levering is belangrijk voor ons om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

....

....

Super service

Al het materiaal weer snel gekeurd.

Erg fijne service

Ik kom al heel wat jaren bij Safetypro. Altijd zeer netjes geholpen en tenminste een bedrijf wat wel weten wat ze doen en verkopen. Ondanks dat ik vaak weinig tijd voor keuringen heb, zorgen ze altijd dat het netjes voor de afgesproken datum klaar ligt! Top! Zelfs het tillen van de klimtas met de net gekeurde spullen naar de auto van mijn moeder was geen probleem! Nogmaals dank! :)

Deskundig, snel, goed en service gericht.

De plaats voor professioneel rig, klim en zeker materiaal.

Superwinkel

Ik bestel hier best vaak spullen voor het boomklimmen. Alles is erg snel bezorgd en goede kwaliteit. Niks beschadigd

Trage reactie

Mijn bestelling was niet op voorraad. Dit werd bijna een week later pas gemeld. Daarna wel snelle afwikkeling van de bestelling.

Top service.

Zeer tevreden.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken