Uitmuntend

Zelfs in deze tijd zijn ze super snel met het verwerken en verzenden van de orders. Goed verpakt aangekomen.

Goede snelle service

Goed advies gekregen en passende spullen

Gewoonweg top !!

Erg snelle levering en ik ben erg blij met de kwaliteit van het product. Ik raad mensen hier zeker aan om hun aankopen te doen :D. Mvg, Mano

Top ervaring

Goeie en snelle levering, kwalitatief materiaal!

Snel en correct

Goede duidelijke webshop, snelle verzending, certificaten netjes mee gestuurd. Had problemen om een account aan te maken werd telefonisch goed geholpen.

Supersnelle levering en goed meegedacht!

Bij de order waren een paar items niet op voorraad. Ik kreeg meteen een berichtje met de vraag of deze ook in een andere kleur mochten worden geleverd. Na goedkeuring werd het pakket de volgende dag al afgeleverd!

Snel geleverd en mooi kwaliteitsprodukt!

Snel geleverd en mooi kwaliteitsprodukt, inclusief bijbehorende certificaten. Keurig!

Super snel, klantvriendelijk en meedenkend!

Veiligheidshelm snel nodig, kleur niet op voorraad, direct mail met alternatieven en binnen 24 uur geleverd.

klant is koning.

Kreeg direct een mail dat op mijn bestelling een langere levertijd zat, vervolgens bood men andere opties aan.En vandaag bestellen is morgen leveren,dat is vandaag de dag ook niet vanzelfsprekend.

Prijs kwaliteit service

Snel en betaalbaar

Prima geregeld

Besteld, duidelijk en gemakkelijk, direct bericht van aflevering, volgende dag in huis. Prima.

Razendsnel en to-the-point

Prima snelle keuring van mijn PPE, per post. Ook in Covid-19 tijd goed en veilig verstuurd.

Snel en doeltreffend

Alles vanaf het begin werkt gesmeerd

mooie stevige lichte helm

Het is een mooie lichte helm, die stevig blijft zitten bij je werkzaamheden.

super goed altijd goede service en spullen

vanaf dag 1 is contact met safetypro goed en altijd meedenkend nog nooit een slechte levering gehad en altijd factuur in mail

Snelle reactie en goed overleg

Heel positief!

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, snel en netjes geleverd.

Kon het goed vinden op de side en het bestellen ging vlot en snel geleverd.

Super meedenkend met het probleem van de klant

Vanaf het moment dat ik had uitgelegd wat mijn uitdaging was ben ik perfect geholpen om het voor elkaar te krijgen. Kreeg zelfs nog tips voor andere bedrijven om daar eens te kijken. Door zulke hulp kom je terug.

Profesioneel kundig en betrouwbaar

Een goed eerlijke service, als je belt word je altijd goed geholpen passende oplossingen en weet ik niet kennen ze hier niet want dan word het voor je uitgezocht kort om een top bedrijf waar ik graag al mijn spullen koop

Levering netjes en optijd.

Door Corona crisis was er vertraging in levering. Ik werd daar prima over geïnformeerd.

Perfectie

Alles wat ik wilde op 1 plek, snel geleverd en goed verpakt gewoon TOP Thanks. Best Regards Patrick Remijn

Topervaring

Ik moet wel cijfer 10 geven aangezien alles perfect verlopen is! Hun website is logisch opgesteld, gebruiksvriendelijk en overal staat veel en correcte informatie bij. Bestellen verloopt vlot en duidelijk. En mijn bestelling heb ik effectief de volgende dag ontvangen (velen anderen beweren dat maar leveren dan toch maar 2 of 3 dagen later).

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken