Precies wat ik zocht

Top service en snel geleverd !

Petzl Cordex & Spatha

Weer snelle levering tegen een scherpe prijs

Supergoede winkel voor mijn klimspullen

Binnen twee dagen was mijn bestelling binnen. Ik ben metteen gaan klimmen en de spullen waren ook nog eens gekeurd. Wat een service! De karabiners waren niet op voorraad, maar wel in een andere kleur. Erg attent dat er dan gevraagd wordt of ik de andere kleur wil of even wil wachten.

Goede communicatie, kwaliteit en afhandeling

Er wordt duidelijk gecommuniceerd ook bij vertragingen. Vlotte levering van certificaten.

Service en kwaliteit hoog in het vaandel bij Safety Pro

Ruime kuis uit eerste klas producten voor een scherpe prijs! Snelle levering en fijne service.

Goed geholpen en snel geleverd top.

Tijdens deze coronatijd is de service heel belangrijk. Dinsdag morgen bestelling geplaatst direct betaald. De volgende dag pakje geleverd. Top werk👍

Komen hun afspraak na

Product is gekeurd en goed verpakt voor verzinding

Goed bedrijf met kundig personeel

Goed en erg kundig bedrijf veel producten direct leverbaar of anders met korte levertijden. Keuring’s certificaten netjes via je account beschikbaar.

Vriendelijk, snel en meedenkend

Leuke club met goed advies en snel in reactie

Really happy with Safety Pro

Good communication on callback issue, always good transparency.

Duidelijk,vlot,behulpzaam,mooie prijs

Na mislukte pogingen om wachtwoord in te stellen kreeg ik een beleefde en behulpzame mail. Na mijn reactie kreeg ik meteen antwoord en alles was meteen geregeld. In de avond mijn bestelling gedaan en de volgende dag werd mijn bestelling netjes afgeleverd. Factuur en certificaten in mijn mail makkelijk terug te vinden. Vlotter en makkelijker kan het niet. Dit ook nog aan een heel correcte prijs. Top service. Hartelijk dank.

Goed en zeer snelle levering

Fijne web side makkelijk te gebruiken en snelle levering

Uitstekende service

Snel en goed

Gewoon fantastisch

Makkelijk te bestellen, goede opdrachtbevestiging en volgende dag geleverd.

Easy

Correct and professional service!

Je wordt zo prettig geholpen en deskundig geadviseerd! Ze zijn altijd vriendelijk en leggen het netjes uit! Spullen nodig voor veilig werken op hoogte? Ga naar SafetyPro!

Super snel opgestuurd en duidelijke site

De klimgordel met toebehoor en PBM's waren snel opgestuurd. Wel vind ik het jammer dat er geen tas bij was voor de klimgordel. De gordel zat los in de doos.

Snelle, nette service en levering

Snelle, nette service en levering

Levertijd op de site klopt voor geen meter

Ik had een bouldermat besteld op 7 april in de avond. De levertijd zou 5 tot 7 werkdagen zijn, maar de volgende ochtend vroeg kreeg ik al een mail dat het het einde van de maand ging worden. Dus ze hadden blijkbaar 's nachts kunnen vaststellen dat het toch niet 5 tot 7 werkdagen zou zijn. Toen mailde ik de klantenservice om te vragen om een kleine vergoeding iets van een waardebon van een paar euro, maar dat kon ook niet. Nu hebben ze het nog steeds niet veranderd op de site echt belachelijk. Ze moeten die levertijd gewoon goed neerzetten zeker nu ze gewoon dondersgoed weten dat het niet binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd kan worden. Ze belazeren op dit moment dus nog meer klanten. Misschien ben ik een beetje veeleisend en dit zijn ook coronatijden, maar de levertijd was dus gewoon 3 keer zo lang als op de site terwijl ze dat gewoon al van te voren wisten. Nu weet ik in ieder geval dat ik de levertijd nooit meer kan vertrouwen. De service is wel snel en het assortiment is ook groot, dus daarom 2 sterren, maar ze kunnen echt beter dan dit.

Grote klasse

Wanneer ik een bestelling plaats wordt ik deskundig geholpen door de medewerkers, en ze zijn ook snel met leveren. TOP👍👍

Perfecte service

Goed aanbod en snelle verzending.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken