Goeie service/ snelle levering

Door Corona juiste kleur helm niet voorradig gelijk een ander type aangeboden gekregen tegen gereduceerd tarief. En snel geleverd, top!

Top service!

Pijl en boog set standaard aangeschaft in de winkel. Vriendelijk geholpen en erg blij met de set! Thuis bleek dat ik de riser voor links ipv rechts had, een mailtje gestuurd en werd de volgende dag dat ze open waren meteen gebeld om het op te lossen. Dag later de juiste riser binnen met extra pijlen erbij. Super opgelost! Zou hier zeker weer kopen!

prima service.

Onze valbeveiliging wordt elk jaar tijdig voor keuring aangeboden door de adequate waarschuwing. De afhandeling is snel geregeld en eventuele afkeurpunten direct opgelost.

Snel en netjes geleverd alles compleet.

Nette juiste levering

Bestelling ging goed. Kon vinden wat ik zocht. Met de juiste specificaties. Afronding en betaling ging soepel. De zending daarna was snel in huis.

PRI communicatie & service

Snel en vriendelijk.

Na al enkele bestellingen gedaan te hebben, hadden we deze keer advies nodig. Dit kregen we binnen een werkdag incl offerte. We werden te woord gestaand door een vriendelijke en vakbekwame medewerkster. Hier door konden we een snelle bestelling plaatsen en hadden we binnen 24 uur vanaf het eerste contact de bestelling binnen.

Goed materiaal, snel geleverd

Tevreden

Heel goed weer snel geleverd juiste product

top

Excellent

Quick delivery, carefully packed in, good product. Sharp pricing.

Ik echt te bereden perfecte produikt kwaliteit mooi prijs nummer

Mijn met goede en slechte produikt kwaliteit en prijs je betaald en ok en een kant verwacht je ok op jou produikt dat altijd kunen van genietten

Goede prijs kwaliteit, rap geleverd

Overzichtelijke site, maakt gelijk de combi van producten wat ik nodig had, zeer prettig. Netjes verstuurd. Allemaal prima en probleemloos.

Fijne ervaring met Safetypro.

Alles wat ik nodig had was op voorraad en spullen werden de volgende dag geleverd. Keuringspapieren van deze producten direct per mail ontvangen. Goed geregeld allemaal!

Snelle verzending, artikelen keurig geleverd!! Klasse!

Mocht je iets nodig hebben en vind het hier, rustig bestellen. Ook in een rare tijd keurig en snel geleverd.

snel leveren wat ik nodig had!

snel leveren wat ik nodig had!

Efficient, quality service.

Helmets sent for inspection completed quickly and new helmets ordered arrived the following day, great service, keep it up.

Mooi en coorect afgehandeld

Bestelling Online gezet. Mails ontvangen ter bevestiging. Pakket ontvangen op afgesproken datum.

Goed en tevreden

Goede website.

De website is erg goed en duidelijk, verder was de levering snel.

veiligheid kent geen tijd!

Veiligheid kent geen tijd, ze leveren goede spullen, ze staan je altijd goed te woord, de service is top wat wil men nog meer?!

Goed geholpen en tevreden over het product.

De kask helm kan ik eenieder aanraden. Hij zat me eerst nog wat strak maar t lijkt alsof hij na een paar dagen ging vormen. De ventilatie is goed waterdicht. Enige minpunt is de hoofdband, die kan ik bij mijn oren niet verstellen zoals ik dat bij mijn fietshelm gewend ben. Maar ik heb dan ook een langwerpig hoofd (dikke kop)

Zeer goede en snelle aflevering. Bestelling was echter niet compleet maar dit werd zeer snel en op een vriendelijke manier opgelost en de dag erna was alles compleet hier. Top survice!!!!

Heel goed telefonisch geholpen

Zeer goed geholpen.

Snelle levering en goede producten.

Goed geregeld en prima product.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken