Snel en goed

Prettig bedrijf met mooie producten afgestemd op doel. Overzichtelijk weergegeven en goed vindbaar.

Snelle service en klant contact via telefoon is zeer profesioneel en prettig

Zeker een bedrijf waar we vaker gaan bestellen. Goed materiaal en snelle levering. Aan de telefoon was de dame profesioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam.

Snelle levering, vriendelijk product blijft lastig

Vriendelijke mensen die meedenken. Echter is petzl niet het meest intuïtief en kwalitatief product om aan te schaffen. Met name slechte onduidelijke gebruikershandleiding en matige kwaliteit. Dit zou voor het prijspunt niet mogen. Wel gaan we graag kijken naar een betere oplossing mbh safetypro.

Kwaliteit zoals beloofd, snelle afhandeling en bezorging

Goede service!

Snelle levering en goede service

kennis van zaken

prettig om zaken mee te doen. ze hebben er verstand van.

Snel geleverd van het juiste product, en het werkt naar omschrijving super!

Snelle levering van gekochte producten, en zeker niet de duurste.

Goed en snel besteld

Eerste keer besteld goed gegaan

Erg goede en snelle service!

Vaste leverancier van al onze klimspullen, ook de jaarlijkse keuring laten wij hier al jaren uitvoeren

Uitstekende service

Zeer snelle levering en top service

ben goed , en snel , geholpen

vrijdags gebeld voor helmkeuring; maandagochtend kon ik terecht, was er zelfs beetje voor de openingstijd, maar men heeft mij van een kopje koffie voorzien , terwijl ik kon wachten op mijn helm.

Uitstekend, snel, correct en meedenken met de klant, ik dus!

Ik kwam zelf op het idee carabiners te gebruiken ipv de gebruikelijke dingen voor mijn hond, echter mijn hond rent als een dolle stier door struik gewas daardoor liep ze plots zonder lijn en dat zal me met de safetypro niet gebeuren. Op het strand met zand in het zoute water even afspoelen en het werkt weer goed! Een tevreden klant

Gewoon goed

Goed geholpen Enigste minpunt calfven 56 ligt in Ossendrecht en niet in Bergen op Zoom. Daar willen we echt niet bij horen 😂

Geleverde materialen zijn goed en de leveringen zijn snel

Kwaliteit van de geleverde materialen is goed. Er wordt snel geleverd. De keuringscertificaten worden vlot digital toegeleverd.

Gewoon goed

Goede snelle service

Uitstekende service

Snel geleverd, Compleet geleverd, Keuringscertificaten al binnen voor de levering van de materialen.

Spullen binnen een week retour

Top bedrijf

Vriendelijke ontvangst , echte profs!

Zeer goede service

Binnen 3 dagen had ik mijn spullen terug die gekeurd moesten worden

Muy profesionales

Muy profesionales y eficientes

• ¿Nos recomendarías?

Snel en correcte levering

Zeer prettig

Perfect, goede service en snelle levering

Mooie producten en snelle service.

Gewoon goed geregeld.

Snel en gemakkelijk online te regelen

Snel en gemakkelijk online te regelen

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken