Super bediening

Alles gaat altijd heel vlot, alleen Spijtig dat niet alles in vooraad is (zoals de duurdere petzl atex lampen) maar voor de rest top!

Duidelijk, snel en goede service

Goede service. Neemt veel zorgen uit handen.

Snelle levering goede producten

De hoofdband van mijn petzl pixa was gesneuveld dit was een van de weinige websites waar ze ook de onderdelen los besteld konden worden .

Snelle reacties snelle service ook rond de feest dagen

👍

snel en goede service

👍👍👍

Hele prettig service die ik aan iedere collega zal aanraden

Heb het bestellen bij jullie als ze prettig ervaren. Ik heb een harnas voor boom verzorging bij jullie aangeschaft. Toen ik bestelde stond er op de site, leverbaar binnen 5-7 dagen. Ik kreeg de dag na bestelling gelijk een mail dat mijn harnas helaas niet voorradig was en dat het minimaal een week ging duren voor mijn harnas wel te leveren. Naast dit bericht gaven jullie zelfs de mogelijkheid de bestelling te annuleren, om te wisselen voor een ander type harnas of af te wachten. Erg fijn om gelijk de verschilde mogelijkheden te horen. Uiteindelijk was hij er toch na ongeveer een week en heb ik er al erg plezierig gebruik van kunnen maken.

Pakje werd op tijd en in goede staat geleverd.

Alles werd correct afgehandeld en duidelijk gecommuniceerd.

Lang wachten

Op julie website staat "voor 17u bestelt morgen in huis dit is niet het geval voor de rest wel alles top. Mvg Elias robyn

Goede service.

Goede service en opvolging.

Snel, goed en professioneel

Ruim assortiment, A-merken en goede zeer snelle service. Ik ben fan!

Top helm

Light, past goed

Priema ik had iets vekeerd besteld ik kan hem zo weer terug sturen zonder problem top

Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad in de kleur grijs. Ik werd hiervan op de hoogte gebracht per mail, en kreeg ook de keuze om eventueel het artikel in een andere kleur te bestellen. Verder werd vermeld wanneer men het gevraagde product opnieuw in voorraad zou hebben. Ik heb mijn bestelling nog ruim op tijd ontvangen. Bedankt daarvoor!

Normaal wel snelle levering maar wacht nog steeds op een zending die ik 15 december hebt besteld???

Beetje jammer van die ene bestelling.

Prima en betrouwbare partij om zaken mee te doen!

Ik ben vriendelijk en correct behandeld.

Erg behulpzaam en goed!

Erg behulpzaam, goede adviezen worden gegeven. Bestelde goederen worden snel verzonden en komen dus ook snel binnen. Prettig bedrijf. Overzichtelijk webshop, met duidelijke specificaties van de beschikbare goederen.

Fijn bedrijf om mee samen te werken

SafetyPro is het bedrijf wat ontzorgt. Naast kwaliteit levert het ook een uitstekende service naar de klant

snelle en vriendelijke bediening. inzicht in zaken doen.Jullie lever top werk!

ik werd snel en vriendelijk geholpen. Jullie stonden open voor samenwerking en mijn volgende bestelling zit al inmijn achterhoofd

Voor het Eerst iets besteld ,prima geholpen

Goede ervaring

Toppers

In eerste instantie Petzl Newton gordel besteld, na bezorging bleken dit toch niet de juiste te zijn voor onze werkzaamheden. Na een telefoontje kon er vrijwel direct geruild worden met de Petzl Newton Easyfit. Dit zijn precies de gordels die wij nodig hebben!. Les voor de volgende keer: gewoon even bellen en vragen om advies, want verstand van zaken is er zeker.

Levering, product, communicatie en prijs is allemaal goed. Alleen jammer dat DHL het liet afweten.

Nette vlotte levering

Zie hierboven

Product kon niet snel geleverd worden Waarop ze een duurder product hebben geleverd voor dezelfde prijs. Top service

De beste in speciaal PBM materiaal

Ruim assortiment in mijn favoriete PBM merk Petzl. Professioneel keurig verpakt en snel geleverd. Dealer van de perfecte werkhandschoen (Dirty Rigger).

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken