Je word erg goed geholpen door de medewerkers

Mijn vragen werkden nettjes en snel beandwoord

snel leveren van materiaal

goede service

Prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

1st maal goed ontvangen maar niet ok

Momenteel niet tevreden want onderdeel is volgens mij niet correct om het vizier te plaatsen op de helm

Goed en snel geleverd

Een goed bedrijf die spullen goed en netje optijd leverd

Keurige levering!

Helaas was 1 artikel niet op voorraad, maar dit werd netjes op tijd gemeld ! Gezien dat ik hem snel nodig had dit geannuleerd en de rest keurig ontvangen. Vind het zeer correct dat er netjes over werd gemaild en snel op deze manier werd opgelost! Dat er iets niet op voorraad is kan uiteraard gebeuren! Kortom zeker de volgende keer daar weer bestellen!

Moest snel spullen hebben voor een klus, de mannen en vrouwen van safetypro zorgde er voor dat de bestelling gelijk op de bus werd gedaan..

Toegankelijke goed geprijsde internetwinkel met accurate service en hoge snelheid.

Bij werken op hoogte is vertrouwen in je materieel onontbeerlijk. Ik zat aan halverwege een middag hoog in een te snoeien boom toen ik merkte dat mijn Camp swivel hook opeens opvallend veel speling vertoonde in de wartel aan mijn veiligheidslijn. Ik heb deze gelijk vervangen door een Petzl karabijnhaak die ik als reserve bij me had. Vanuit de boom belde ik gelijk mijn vrouw om te vragen of zij even gelegenheid vond om bij SafetyPro een vervanging te bestellen. Door de overzichtelijke website was het voor haar een koud kunstje om deze bestelling binnen enkele minuten voor het eind van de middag te doen. De volgende dag had ik de nieuwe Camp swivel hook al in huis en kon ik er de boom weer mee in! Mijn vrouw was zo slim gebruik te maken van de gratis verzendkostenclausule bij aankopen vanaf € 50 door drie Petzl karabijnhaken bij te bestellen. Altijd handig, toch?

SafetyPro is fantastisch!

Snelle en correcte levering met een goede communicatie...prettig geregeld!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Makkelijk te vinden op internet

Topervaring.

Bestelde spullen snel geleverd.

goede service

was niet op voorraad toch nog snel geleverd.

Wat ik bestel word direct geleverd.

Bedankt voor de snelle levering ook als het een afwijkend adres betreft

Snel geleverd tegen een prima prijs

Niets aan toe te voegen.

Geweldige service + gratis extra’s

Binnen een dag geleverd, directe reactie op mail, en in mijn nieuwe klimschoenen zaten 2 sint Nicolaas presentjes én een gedichtje.. super leuk idee! De schoenen zitten ook perfect, dus ik hoefde niets te retourneren.. in een keer geslaagd dus.

Fijn bedrijf

Ik werd op tijd herinnert aan het feit dat mijn spullen gekeurd dienden te worden. Keuring en afhandeling zeer netjes tegen een keurig tarief.

de juiste gevraagde service

veel kennis en service in huis

Zeer snel en prima de afspraken nagekomen . Top.

Great service

Sent product for the annual inspection, quickly dealt with and returned to users

Erg snel verzonden!

Heel erg tevreden, alleen wel jammer dat postnl het te druk had en de levering niet het niet haalde met 1 dag, maar met 3. Ik zag wel dat hij al heel snel bij de postnl locatie was vanuit safetypro, topwerk!

Prettige site & fijne service

Prettige site & fijne service...

goed geholpen, snelle levering

Snelle levering. 1 minpuntje: oorkappen kask niet allemaal op voorraad. Terwijl dit toch een gangbaar artikel is.

Overzichtelijk site met uitgebreide materiaalkeuze

Site is overzichtelijk, informatie die je wilt hebben staat bijna altijd volledig uitgeschreven bij artikelen. Zowel keuze tussen budget als A-merken. Mooi assortiment. Enig minpunt is dat het op het eerste gezicht onduidelijk is dat de quote "vandaag voor 17.00u besteld, morgen in huis is" enkel op werkdagen geld. In mijn geval zaterdag besteld is dinsdag in huis. Gelukkig materiaal maandag zelf op kunnen halen.

Super service

Vriendelijke en snel geholpen em natuurlijk ook fijn, de scherpe prijs.

Website overzichtelijk

Snel en goed geholpen

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken