Goede service!

De website is overzichtelijk. De prijs zit goed. Handig om keuringscertificaten via mail te krijgen. Misschien de tijd voor volgende dag levering wat verlaten? Bij veel webshops is dit reeds voor 22 a 23u besteld volgende dag in huis. Meer inzetten op klanten reviews voor producten. Ik wou graag voor bepaalde producten de ervaring van anderen lezen maar er waren geen klanten die dit reeds ingevuld hadden. Over het algemeen een goede service dus.

Zeer snelle en goede service na de bestelling.

Toen bleek dat de levertijd langer dan verwacht zou zijn hebben ze alles op alles gezet om de artikelen toch op tijd te leveren

Safety Pro biedt snelle, goede service

SP had de verzending zeer snel verzonden. Jammer dat Post NL tot drie keer toe de bestelling vertraagde. Evt puntje voor de volgende keer: het was een zeer dun artikel, dit zou evt ook in een verzendenvelop kunnen, dan hadden we het sneller ontvangen.

Prima prijs en levering

Duidelijke en informatieve website. De levering was volgens afspraak de volgende dag.

Altijd weer.

Van het begin t/m einde is snel en kompetent. Hartelijk bedankt!

Snel, gemakkelijk en prijsconcurerend

Na het bestellen lag het pakje 2 dagen later in de brievenbus. Snelle afhandeling van bestelling en uitstekende support.

Uitstekende en snelle service

Product zoals beschreven

Lekker makkelijk

Ik stuurde mijn spullen op en ze waren binnen een week gekeurd en terug gestuurd. Lekker bezig!!

Snelle top service

Duidelijk en overzichtelijke site, vlot besteld en betaald . Mijn bestelling is zeer snel en keurig geleverd. Ook werden de nodige keuringen direct opgestuurd. Kortom knap werk

Zoals het hoort te zijn, betrouwbaar

Schitterende service

Snel, goed, betrouwbaar.

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij SafetyPro, en meteen een flinke. Petzl Astro Bod Fast International, naast het feit dat het een geweldig product is, ook goede service, je wordt als klant goed op de hoogte gehouden hoe het met je pakketje is en waar 'ie is. SafetyPro is bij mij blijven hangen, en is zeker een aanrader.

Goede snelle service!

Snel alle bestellingen binnen! erg fijn!

Goed advies en snelle goede service

Goede service, vakkundig advies

Prima zaak

Super makkelijk en snel

Duidelijke en overzichtelijke site Snelle afhandeling en levering

Super Service

Wou op vrijdag iets bestellen wat op maandag gebruikt moest worden. Het bestellen wou niet lukken via internet, direct telefonisch persoonlijk geholpen met bestellen. Binnen enkele minuten een linkje gekregen om via Ideal te betalen. Volgende dag op zaterdag al geleverd!! Ik zeg Top Service!!

Een goede klantgerichte mentaliteit, met vriendelijkheid en een overzichtelijke website.

Erg fijn geholpen! Eeerst veel gekeken op verschillende websites om te kijken wat handig voor mijn werkzaamheden zou zijn. Daarna toch contact opgenomen en heel vriendelijk te woord gestaan. Na advies de bestelling geplaatst en zoals afgesproken was het pakket de volgende dag binnen. Correct verpakt en helemaal compleet. Voor nu precies wat ik nodig had! Gegroet, George

Zeer goede ervaring met SafetyPro. Ik had het verkeerde artikelnummer in gevuld op de website in combinatie met anderen artikelen. Dit was opgevallen door een medewerker, waar op ik een mail heb ontvangen en een telefoontje. de fout is hersteld en daardoor de bestelde artikelen zonder vertraging ontvangen. Top geregeld. Bedankt als nog.

Top product & zeer vlotte aflevering! 😎

Zeer tevreden!!!

Prima Service

Fijn dat je jaarlijks een reminder krijgt voor de keuringen. Je krijgt gelijk het overzicht van jouw diverse producten; ook het formulier voor op te sturen helder en gebruiksvriendelijk. Prima, service, gebruiksvriendelijk, behulpzaam.

Great store

Great service and fast shipping.

Prima service.

Snelle levering.

Professioneel en jong, up-to-date

De ervaring die we hebben is zeer professioneel en de manier van werken getuigd van het feit dat jullie mee gaan in de tijd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken