Een prachtige samenwerking die reeds een paar jaar duurt

Een paar jaar geleden zijn we begonnen met onze "tir à l'arc" aktiviteit. Via onze partner Cap Aventure zijn we bij jullie terecht gekomen. Onze bestellingen worden steeds correct gelevrd, ook al zitten we in een uithoek van België. Bedankt voor de prima service.

Aĺles netjes zoals het hoort!

Helemaal mooi!

Snelle reactie en levering!

Professioneel en deskundig

Vriendelijk personeel met vakkundige kennis

Goede service en kwaliteit producten

Ik ben nog maar een beginner, maar ook voor beginners geven ze goed en eerlijk advies. Erg tevreden met de service die ze leveren.

Snel bestel en snel geleverd. Helaas niet alles op voorraad.

De boog-schiet-materialen zijn snel geleverd. Helaas waren de volwassen pijlen niet op voorraad en hebben we de kinder pijlen moeten bestellen.

snel en goed afgehandeld

in goede staat afgehaald

ik heb een boogschiet set gekocht en was makkelijk te bestellen. Helaas waren de pijlen die er bij hoorde pas in september weer leverbaar. De communicatie hierover was super goed en ze kwamen meteen met een alternatief, waardoor mijn bestelling twee dagen later meteen werd bezorgd. Echt heel fijn!

altijd ok

levering perfect

betrouwbaar adres

goede levering

Goed geholpen!

Zoals ik gewend ben van OutdoorPro ben ik goed geholpen en ben ik weer richting mijn bedrijf gegaan met een aantal nieuwe artikelen om het komende seizoen weer fris en compleet van start te kunnen.

Betrouwbaar en glashelder

Ik ga nu voor de tweede keer bestellen. Contact met medwerkers ook tip top in orde :) Je krijgt wat je koopt, dus simpelweg gewoon goed.

Optijd bestellen is optijd binnen! En kwalitatief goed materiaal! Top!

Outdoorpro heeft een duidelijke en overzichtelijke website waar altijd alles te vinden is. Ik heb nog nooit mis gegrepen, dat maakt dat ik blijf bestellen.

Zeer goede sevice

Onlangs een archerytag set 5 vs 5 besteld. Na overleg werd mij deze set aanbevolen. OutdoorPro reageert snel via de mail en zijn zeer behulpzaam. De producten zier er ook erg goed uit. Zeker een aanrader.

Goede en eerlijke communicatie

Had een pijl en boog set besteld. Zou een levertijd van 5 tot 7 dagen op zitten. Werd gelijk gecommuniceerd dat de pijlen niet op voorraad waren en dat waarschijnlijk pas in september weer leverbaar waren. Je weet dan tenminste waar je aan toe bent. Je wordt niet aan het lijntje gehouden

Prima service, nog betere kwaliteit

Wat problemen ondervonden met de betaling, maar outdoorPro lostte dit prima op. Heel goede communicatie. Pakketjes ook heel goed ontvangen met prima kwaliteitsbogen.

Klant is bij jullie koning

Afspraken correct na gekomen

Ik ben zeer tevreden

Goede producten voor een betaalbare prijs

Snel geleverd. Prima product.

goede hulp bij aanmaken account en snelle levering

Na te laat en verkeerde levering maken ze het op zeer klantvriendelijke manier goed

Ik had een blaaspijp voor mijn zoon besteld voor zijn verjaardag. Motto voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis. Echter kwam het pakket niet de volgende dag. Hierop contact opgenomen met het bedrijf dat het op een klantvriendelijke manier heeft opgelost uiteindelijk in de vorm van gratis pijltjes. De dag erop kwam de blaaspijp echter was dit niet de blaaspijp die ik besteld voor mijn zoon maar een andere. Hierop wederom contact opgezocht met het bedrijf. Ook voornoemd probleem is uiteindelijk zeer klantvriendelijk opgelost. Complimenten hiervoor.

De goedkoopste. En ook nog eens net zo betrouwbaar als de rest.

Ik vul dit niet in omdat ik er een prijs mee kan winnen. Ben simpelweg supertevreden, met de prijs en met de levering. Super.

Prima geholpen door Noah

Noah heeft ons goed geholpen bij de aanvraag van een zakelijk account voor onze Scouting activiteiten

Snel en accuraat

Zeer helder en duidelijk bestellingswijze Begrijpelijk voor velen.

Uitstekende hulp en snelle levering

Even gebeld over de mogelijkheden. Goed geholpen en top levering.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.