Artikelen van goede kwaliteit

Ik heb een basispakket gekocht om te beginnen met boogschieten en ik merk dat het spullen zijn van goede kwaliteit, de levering was de volgende dag. Al met al, erg tevreden!

Goede Ervaring, Klantvriendelijk en snelle service!

Aantal producten besteld en werd uitstekend geholpen.

Snel gereageerd en gelijk de juiste materialen thuis

Na contact op de VEBON studiedag was het snel bespreken welke nieuwe materialen er nog op de markt zijn. En binnen enkele dagen was alles rond.

Super company.

All was nice,fast and easy.

goede afspraken

bij telefonisch contact goede afspraken

Keurig snel ontvangen en bezorgd zonder problemen

Keurig snel ontvangen en bezorgd zonder problemen.

Snelle respons en levering

Per mail producten besteld en snel geleverd. Ook bij een verkeerde levering prima geholpen en mee gedacht in oplossingen.

snel, vakkundig en meedenkent

Mijn ervaring met outdoorpro is dat ik snel geholpen word, dat er mee gedacht word om even ter wijle problemen op te lossen volgens de normen die wij mee te maken hebben en dat wij goed worden geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en trends binnen het outdoor branche.

zeer goed geholpen

We zijn zeer goed geholpen door outdoorpro, we hadden nog wat vragen. hierover kregen we snel en deskundig advies. de volgende keer gaan we hier zeker weer onze spullen bestellen. met vriendelijke groet Scouting A15

goede service door goede jonge mensen

prima geholpen zonder aankondiging vooraf dat ik langs zou komen. inderddmaad de deur uitgegaan met een prima produkt.

Prima kwaliteit en levering

Super materiaal en zeer goed en eerlijk contact.

Goede service en korte communicatielijnen.

Er wordt heel netjes en snel gereageerd op mijn vragen of opmerkingen. Eventuele fouten worden snel en heel goed opgelost. Ik beveel outdoorpro zéker aan.

slecht nog altijd niet ontvangen pakket en uit voorraad terwijl de site iets anders zei

ik wacht al super lang op mijn pakket en op de site stond het in voorraad maar in realiteit was het niet eens in stock ik had dit nodig voor een school opdracht die is helemaal verpest en heb iets anders moeten vinden wacht nog altijd op mijn pakket al 9 dagen in totaal en op de site stond voor 17:00 bestellen morgen in huis niet waar dus nooit meer bestel ik hier

Machtig

zeer goeie opvolging en vlotte service

Duidelijke produkt beschrijving, gemakkelijk betalen en een vlotte levering

De website is veelzijdig qua producten, overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel. Ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling.

Goed en netjes verzorgd

Misschien is 1 opmerking .... de advies verkoopprijs op de pakbon

Zeer positief

Snelle levering.

Professioneel in outdoormateriaal, advies en levering

Al jarenlang zijn we met ons bedrijf Brandsport Adventure & Teambuilding in de Ardennen klant bij OutdoorPro en hebben alleen maar goede ervaringen!

Goede producten met een uitstekende klantenservice!

Bij OutdoorPro weet ik dat ik altijd goed geholpen word. Met name de klantenservice vind ik echt heel goed. Vriendelijk en men weet waar zij over praat. Dat is tegenwoordig erg fijn. Dus ga zo door!

vlot en snelle levering

vlot en makkelijk om te bestellen snel geleverd.

Te laat geleverd

Stramitplaten besteld, levering in een paar dagen staat op site. Dan komt er een mail, levering duurt wat langer of we het nog willen hebben. Bevestigd dat we het gewoon afnemen, komt daarna nog een mail, duurt nog iets langer. Tussendoor nog telefonisch contact gehad, "de leverancier zat met vakanties enzo" . Uiteindelijke levering ruim een maand later. (tweede week augustus - eind september)

goede service en makkelijke afhandeling

Geen ervaring genoeg om een hele goede omschrijving te geven maar wij zijn goed tevreden.

Na betaling, goed op de hoogte gehouden van de uitlevering. Mooi producten met dito afwerking

In een word uitstekend.

Mooi breed assortiment en alles word snel geleverd

heel goede, snelle service. Enkel jammer dat het op het verkeerde adres is toegekomen. Maar is waarschijnlijk mijn eigen fout ;-)

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.