Persoonlijke service

Direct contact over levertijden. Klimwinkel denkt met de klant mee, een verademing in de online webshops

De levering kwam volgende dag al en met een extr boulder borstel als cadeau. Perfect

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Goede service en kwaliteit

De spullen die ik aangekocht heb zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze waren zeer goed verpakt en de status van het pakket werd ook goed opgevolgd. Een aanrader!

Geduldig en erg prettige hulp!

Het was even zoeken dat de shop zelf de trap op is. Maar verder heb ik alleen maar lof voor de zaak in Oosterhout. Ik werd prettig en op het gemak geholpen ondanks dat ik kort voor sluiting binnen liep. Uiteindelijk naar huis gegaan met alles wat ik op voorhand had uitgekozen, met meer zekerheid omdat ik alles heb kunnen uitproberen.

Fijn materiaal en snelle levering

Fijn materiaal en snelle levering. Goed dat het in kleine verpakkingen wordt verzonden.

All was good

The site is well made but i didn’t find the option to change the language in my opinion it wold be way easier for the clients that don’t speak dutch to have this option and of course that means more business for you

Super snelle levering!

Altijd de meest relevante, betrouwbaarste en nieuwste klim gerelateerde producten. Top!

Kiezen, bestellen, volgende dag... klimmmen

Prima webshop, duidelijk overzicht, ruime keuze. En volgende dag in huis. TOP

snelle levering, goede kwaliteit

tevreden met de nkbv korting

Goede service & communicatie

Na het bestellen van een aantal artikelen, waarvan de website vermelde dat ze niet allemaal op de plank lagen, al snel een e-mail ontvangen van de verwachte levertijd. Aangezien die voor mij te lang was (blijkbaar spelen de logistieke problemen in deze sector) aangegeven welke producten geannuleerd mochten worden en welke ik wel wil ontvangen. Netjes, correct en snel afgehandeld. De e-mails zijn netjes en duidelijk. Vind het alleen verwarrend dat de website bij het product spreekt van tot 7 werkdagen maar dat dit niet exact is wat bedoeld word (in dit geval meerdere weken levertijd). Maar zoals vermeld maakt de communicatie en afhandeling veel goed

Goede service en goed product

Product voldoet aan verwachtingen en uitgebreide beschrijving, snelle levering.

Prima materialen en snelle levering.

Prima materialen. We hebben klimtouw en carabiners gekocht. Netjes en prima in orde. Goede levering.

Precies zoals verwacht!

Duidelijke site. Makkelijk bestellen. Heldere verwachting en informatie over levering aan huis.

super service!

Ik ben snel en goed geholpen!

Fijne en snelle service, goede website

Je wordt snel geholpen. Op vragen wordt snel en vooral kundig gereageerd! Topwinkel.

2 sets klimschoenen besteld. Kregen speciaal een email dat één setje later zou binnenkomen en dat dus een paar weken kon duren. Stelde ook meteen alternatief product voor wat wel sneller geleverd kon worden. Binnen een dag email beantwoord, geld voor dat setje terug gestort gekregen, en het andere setje gewoon netjes binnen een paar dagen ontvangen.

Snelle levering van de juiste producten.

Snelle levering!

Snelle levering, prettige webshop! Fijn om zo'n uitgebreid aanbod van klimspullen te hebben.

Goede klantenservice, goed bereikbaar

Bestelling vlot verstuurd, klantenservice altijd goed bereikbaar

Snel geholpen en vriendelijke medewerkers

Net nadat ik een bestelling geplaatst had, liet een medewerker me weten dat een artikel niet voorradig was en stelde me verschillende opties voor. Ik kreeg snel een vriendelijke reactie en mijn spullen waren zo geleverd. Dankjewel

Ruim aanbod, gratis en snel geleverd. Ik ben 100% tevreden.

Zeer vlot!

Zeer vlot!!

Persoonlijke communicatie

De voorraad was uitgeput en dus kreeg ik voorstellen van de correspondent om een beste oplossing te vinden. Heel fijn! Ze zijn ook snel

Snelle levering en prima prijs

Snelle levering voor een mooie prijs. Fijne website met goede info.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda