Gewoon goed

Snel en goed geleverd, goed product en vergeleken met andere webwinkels waren mn klimschoenen hier het goedkoopst.

Snel en makkelijk besteld en geleverd

Snel en makkelijk besteld en geleverd

Snelle levering, goede prijs

Klimschoenen besteld bij Klimwinkel.nl, goedkoper dan bij de meeste concurrenten. Kreeg er ook nog een gratis borstel bij!

Uitstekend.

Uitstekend, vriendelijk personeel.

Goeie Servische en mooie spullen

Ik heb nu 2 keer besteld bij klimwinkel.nl En ik heb 2 keer mij product mooi optijd binnen gekregen

Product was snel geleverd, maar de doos was helaas stukgegaan, omdat de tape niet hield. Gelukkig was er niets beschadigd.

Goeie producten, snelle service

Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht en had het de volgende dag al in huis.

Goede service snelle levering

Duidelijk website met een goede beschrijving bij de articels. Snelle levering. Zo hoort een webshop te zijn,

Scherp geprijsde producten & snel geleverd!

De webwinkel is erg overzichtelijk opgebouwd waardoor je snel de producten kan vinden per categorie. Groot assortiment waardoor ik bij 1 winkel klaar was!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Zeer tevreden over de communicatie en snelle levering.

Snel en goed klantenservices

Klimschoenen besteld die niet op voorraad waren. Ik zag dat de halve maat groter ook beschikbaar zijn en meteen voorgesteld om die te sturen. Ze reageren snel en vriendelijk en het was zo gewijzigd.

Website is duidelijk en snelle levering

De website is heel duidelijke met goede omschrijvingen van de producten en waarvoor ze gebruikt horen te worden. Levering van het pakketje was ook erg snel en mijn producten waren netjes verpakt en in goede staat aangekomen. De producten zelf zijn van goede kwaliteit en ben erg tevreden.

snelle verzending en goede communicatie met de service

Prettige ervaring

Ik was op zoek naar een crashpad voor mijn vriend. Voordat ik in de winkel kwam, heb ik telefonisch contact gehad , en heeft een aardige dame het betreffende product voor mij klaargezet, zodat ik later op de dag niet mis zou grijpen. Het was de eerste keer dat ik hier kwam. Ik ben goed geïnformeerd over het product, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en nam de tijd voor ons. Hier zou ik zeker terugkomen.

Duidelijke side snelle levering

Snelle levering van mijn bestelling

Top product snel geleverd voor goede prijs

Item dat ik kocht was niet meer "in stock" kreeg mailtje in no time dat andere kleuren wel beschikbaar zijn. Order gewijzigd en dag daarna verzonden. Prima service.

Schoenen kopen en passen

Goeie service, op de website gaven ze aan als je klim schoenen koopt bestel dan wat meer maten. Gedaan, maar niet helemaal goed gedaan zelf. Dus nog een tweede bestelling gedaan. Alles nettje geleverd! Eerste bestelling 2 schoenmaten was er snel, 1 maar was nog niet direct op voorraad maar bleek snel beschikbaar. 2e bestelling weer 2 schoenmaten, gelijk bericht van klimwinkel dat 1 maat de grootste gelukkig pas na een maand werd verwacht, hmm. Maar de kleinere maat laten opsturen, snel in huis. Gelukkig kon ik daaruit mijn keuze maken. Dus 1 schoen in nalevering geannuleerd, binnen 2 dagen m'n geld terug. 2 paar schoenen terug op de post gedaan. Duurde iets langer want verzending etc. Maar ook daar snel m'n geld terug. Alles bij elkaar goeie service, klanten service is pro-actief. Snelle afhandeling bij retour; dus ze maken waar wat ze op de website zeggen. Bestel meerdere maten en doe retour wat niet past. 1 ding waardoor ik in de fout ging, de maten lopen een beetje raar op als je kijkt naar de EU maat. Check de tabel bij de schoenen voor de complete informatie. B.v. bij mij ging het mis omdat ik 42.5+43+43.5 wilde bestellen maar 43.5 is er niet.... Lees de maat tabel en zie dat je dan 44 moet bestellen.

Snel en correct geleverd

Alles is zoals verwacht correct geleverd. Goed verpakt en was ook zeer snel beschikbaar in het postpunt. Geen klachten!

Super snelle en correcte leveringen. Mooi aanbod volgens mooi meegenomen prijze,

Super vlot en zorgeloos. Je werd goed op de hoogte gehouden van je zending en kreeg deze zeer bezorgd aan. Ondertussen wordt het materiaal heel veel gebruikt en hier ben ik super tevreden van.

Snelle levering en prachtige kwaliteit touw.

Ik wilde graag kleinere stukken van de touwen. Ze werden keurig zoals gewenst en heel snel geleverd.

Goede en snelle service van top materialen

Er was iets niet leverbaar. Dat kon ik makkelijk vervangen met een ander artikel. Was in een ochtend geregeld en ik heb snel mijn bestelde materialen ontvangen. Erg blij met mijn spullen en fijne service!

Prima materiaal voor prima prijzen

Ik had om 16:59 besteld maar het werd niet de volgende dag bezorgd :(

Goed contact en prima levering

Een van de artikelen was niet op voorraad, maar dat stond al op de site erbij. Toch nog netjes een mail gekregen wanneer ze verwachten het product binnen te hebben en te versturen. Verder helemaal prima.

De klimwinkel heeft een goed assortiment. Scherpe prijzen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!