Goede kwaliteit

Voor al mijn klimspullen kan ik terecht bij de klimwinkel en snel in huis!

Snelle levering.

Ik heb een set van 6 expressslinges gekocht van het merk “Black Diamond”. Dit is een ideale manier om goedkoop je setjes te vernieuwen.

Niks op aan te merken

Ik had schoenen besteld en ik kreeg de schoenen die ik besteld had met een gratis boulder borstel.

Snel contact en snelle levering

Na het bestellen bleek dat de kleur van het product niet meer voorradig was. Jammer dat dit niet van tevoren op de website bekend was, maar ik kreeg keurig een mail met de mogelijkheden (afwachten, of uitwijken naar een andere kleur). Met een kort antwoord ontving ik het product alsnog, en spoedig, in de andere kleur. Tevreden!

goed spul en snel geleverd

had een hoofdlamp besteld niet duur goede kwaliteit en de volgende dag al in huis.

Correcte afhandeling en levering

snelle levering. product net verpakt

Ik ben erg blij met de levering, product was dan ook exact zoals beschreven.

Correcte en snelle levering van het bestelde artikel

Donderdag besteld vrijdag in huis: perfect!

Alles volgens afspraak, bedankt!

2 keer iets besteld wat uiteindelijk niet kon worden geleverd.

Zie bovenstaande

Goede producten, grote verpakking

De producten die ik koop zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Wat ik wel jammer vind is dat de verpakkingen vrij groot zijn. Ik vermoed dat mijn aankopen ook in een brievenbuspakket hadden kunnen passen.

Precies op tijd geleverd voor mijn klimweekend

Snelle levering en heldere omschrijving van de producten!

Mooie prijs voor mijn thermarestmatje

Product had wat vertraging maar keurig ontvangen en op de hoogte gehouden

Gewoon zoals het hoort, perfect.

Bestelling werd supersnel verwerkt en verzonden. De volgende dag al in huis. Aanrader!

Efficient en correct

Bestelde artikelen waren op voorraad bij leverancier. Dat wist ik, toch ontving ik nog een mail dat levering wat langer duurde. Zeer correct. De levering zelf was dan nog weer sneller dan aangegeven. Betrouwbaar dus! Wederom tevreden en prettig gewinkeld bij de klimwinkel.

Bestellingen worden altijd snel en correct afgehandeld. Of je het nu opgestuurd krijgt of gezellig ophaalt op de locatie in Oosterhout!

Top producten, voor top prijzen.

Goede producten gekocht en heb er veel profijt van tijdens het boulderen. Een echte aanrader. De lijstjes met exacte schoenmaten per merk heeft ook geholpen om in één keer de juiste schoen te bestellen.

Snelle levering en bestelgemak

Het bestellen van materiaal via de website is heel gemakkelijk, ruime keuze en goede kwaliteit. De verzending is ook heel snel verlopen.

Snelle levering.

Ik moet het product nog gaan gebruiken, Helaas zit er geen Nederlandse beschrijving bij. Het geheel ziet er prima uit

Fijne Winkel

Groot assortiment, goeie service en een goeie prijs.

Uitstekend - zoals altijd

Prima website, snelle levering en duidelijke communicatie!

Snelle levering tegen een goede prijs

Goede prijs. Snelle levering. Netjes verpakt en goed aangekomen.

Snel en betrouwbaar

Zoals altijd zeer snelle levering.

Snell’ duidelijk

Snelle en nette levering

Voor de 2e keer in korte tijd het zelfde artikel besteld en beide keren zeer tevreden over zowel artikel als snelle levering.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!