Goede bezorging

Snelle bezorging van edelrid ohm

Snelle levering en breed aanbod aan materiaal

Snelle service / goed assortiment

Probleemloos bestellen via de website

Top, netjes en optijd

Had heel veel prusiktouwtjes besteld en ze waren allemaal netjes gesneden. Snel geleverd.

snel en gemakkelijk

een uitgebreide website, en onverwachts werd mijn pakket al op zaterdag geleverd!! (meestal wordt bij ''vandaag besteld, morgen in huis'' het weekend niet meegerekend)

Snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Het assortiment is overzichtelijk en niet te groot zodat kiezen makkelijker word. Zorgt voor minder keuzestress.

Goede service en kwaliteit

De site is duidelijk, prijs kwaliteit verhouding is prima en de snelle service kan denk ik niet beter!

Duurde langer dan aangegeven op de site

Verder wel prima

Very good

Fast response. Every question answered. Friendly customer service.

Optijd en netjes verpakt binnengekregen

Na het bestellen op zondag kreeg ik de volgende dag een mail met dat ze het verzonden hadden en die dag er na stond post nl voor de deur. Product netjes verpakt en zo als omschreven binnengekomen.

Hellemaal top

Goeie service. En snelle verzending

Snelle en correcte levering

Het pakket was er heel snel na bestelling (3 dagen sneller dan een ander pakket op hetzelfde moment besteld). Enig min puntje is dat ik graag een bevestiging mail had ontvangen na het plaatsen van de bestelling.

Had wat besteld, kreeg meteen reactie. Kort erop volgde een bericht dat niet alles van mijn bestelling op voorraad was, maar dat er een mogelijkheid was om een gedeelte van de bestelling al te laten versturen. Ik had uiteindelijk alsnog binnen een week mijn bestelling. Werd netjes gedurende het proces op de hoogte gehouden.

Snel geleverd en niet te duur

Ik kon de bevestigingsmaterialen voor mijn zelfgemaakte klimwand niet ergens anders goedkoper vinden. Ze waren ook op voorraad en ik had ze snel in huis.

Quick and accurate

I had a small and easy order. Everything was very easy to navigate on the website, the prices were good and it arrived well-packaged and on time. Transport costs could be a bit lower but still reasonable. Overall a very good experience.

Heel vlot en betaalbaar

We kwamen toevallig op klimwinkel uit om een degelijke slaapmat aan te schaffen, die in de reguliere winkels veel hoger geprijsd was. De bestelling liep perfect.

prima site en vriendelijke vlot contact met medewerker

Een overzichtelijke site met prima materiaal. Het contact met een medewerker verliep soepel, vriendelijke en vlot.

Top service, ook buiten het geguliere assortiment om.

Prima advies. Denkt mee en is flexibel. Is ook niet te beroerd om iets te bestellen wat niet bekend is en niet in het assortiment zit. Kortom, Tevreden klant!

Uitstekende services en prima oplossingen!

Bij de laatste geplaatste order bleken een aantal items niet op voorraad. De dag na de bestelling kreeg ik direct een e-mail met alternatieven - fantastisch! Een telefoontje later, wijzigingen doorgegeven, werd het pakket opgestuurd. Om het de volgende dag in huis te hebben.

Goede service, scherpe prijs

Altijd een prettige webshop om te winkelen. Ruim aanbod in elke categorie. Scherpe prijzen en wanneer nodig snelle en duidelijke communicatie via de klantenservice.

Supersnelle en vlotte service

Duidelijke website, uitgebreid aanbod en vlotte service. Aanrader.

Levering was snel. Geen beschadigingen. Kon ook goed zien welke ik precies wilde en de beschrijvingen waren goed uitgelegd. Voor de eest waren er geen problemen.

Really great shopping experience !

We enjoyed a lovely experience shopping at Klimwinkel.nl . Even though a particular item was supposed to be delayed, the rest of our order came through in great time and the delayed item arrived much earlier than planned. Great prices, great service and communication- overall wonderful shopping experience! Thank you!

goed materiaal

goed en snel geleverd

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Klimwinkel heeft vrijwel alles wat je nodig kan hebben voor klimsport. Als je wil kan je makkelijk advies vragen bij hun (in mijn beleving) ervaren en professionele medewerkers. Dit in combinatie met snelle levering zorgt voor een klantervaring waar je moeilijk tegenop kan. Een aanrader voor iedereen!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda