Super geholpen!

We zijn super goed geholpen door een medewerker van Klimwinkel. Hij was vriendelijk, had verstand van zaken en nam ook alle tijd om onze vragen betreft het klimmen te beantwoorden. Online hadden we al bij Klimwinkel besteld, maar voor een klimgordel was het heel fijn om dit in de showroom te kunnen doen. Wij komen hier zeker nog terug!

Klantvriendelijk, snel en top kwaliteit :)

Ik kon mijn klimschoenen snel vinden op de klantvriendelijke website met duidelijke informatie. Fijn om te zien dat deze waren afgeprijst. Het bestelproces verliep erg vlot en de volgende dag werden mijn schoenen op aangegeven tijd voor de deur bezorgd. Kortom, supertevreden!

alleen maar positief

een goede winkel met prima service!

Glasheldere, geduldige uitleg zodat ik tot een goede koop ben gekomen. Ben erg tevreden met mijn hoofdlamp nu.

Duidelijke website. Mooie spullen.

Goede overzichtelijke website waar je alles kunt vinden voor verschillende takken van de klimsport! Voor zowel beginners als gevorderden is er veel aanbod. Duidelijke omschrijvingen maken het zoeken makkelijker en er is veel keus. Veel merken worden vertegenwoordigd en ondersteund met duidelijke afbeeldingen, dan wel video. Top!

Snelle service en uitstekende afhandeling toen ik aangaf per ongeluk verkeerde artikel besteld te hebben. Product alsnog snel geleverd, zonder vertraging

onduidelijk

Ik kreeg namelijk van jullie een bericht dat mijn bestelling verstuurd is maar wanneer ik op track en tracé klik is het pakket nog niet aangeboden aan PostNL...

Goede levering

Supersnel en zorgvuldig verpakt.

jammer genoeg pasten de schoenen niet

zeer snelle levering, goeie klantvriendelijkheid!

Goede communicatie, snelle service

Ik had een aantal items besteld, waaronder een set express slinges. Na mijn bestelling werd er meteen contact met me opgenomen dat vanwege een leveringsprobleem met de express draws het mogelijk een paar weken zou kunnen duren voordat mijn bestelling verzonden werd. Er werd mij ook een vergelijkbaar alternatief aangeraden dat wel direct geleverd kon worden. Ik vond even wachten echter geen probleem, en zodra de express slinges binnen waren is de order verstuurd en lag deze binnen 24 uur in huis.

Duidelijk op de site en snel binnen

Op de site staan duidelijke beschrijvingen en alles is goed vindbaar. De levering was lekker snel!

Snel en goedkoop met veel keus

Voor mijn trangia brander gasbusjes gekocht. Alle varianten op voorraad en goedkoop. Zeer snelle en nette levering

Goed aanbod

De winkel heeft een uitgebreid aanbod. Ik kon snel vinden wat ik zocht en de bezoring was snel geregeld en prima verpakt. Het is wel jammer dat de winkel niet open is in het weekend, voor sommige artikelen (zoals schoenen) zou het namelijk handig zijn om in de winkel te passen.

Goede producten, service en snel geleverd

Snel en duidelijk

Zoals het hoort! Erg blij met deze ervaring!

duidelijke omschrijving en snelle levering

Op de site kon ik makkelijk de verschillende mogelijkheden vergelijken. Het is niet altijd duidelijk onder welke categorie je het product dat je zoekt kan vinden.

Snel en netjes

Snel geleverd, goed geprijsd.

Betrouwbare aankoop

Wanneer ik iets bij klimwinkel weet ik dat ik altijd goed zit. Zowel als de service die ze bieden, als bij de snelle en goede levering, als bij de kwaliteit producten die ze verkopen. Je zult bij hen nooit een fout koop maken.

Snelle levering, heldere webshop

Prima webshop, je krijgt snel wat je wilt hebben. Tenzij niet op voorraad, maar dan staat het erbij.

Goed afgehandeld , snel geleverd en correct

Het pakket is in goede staat ontvangen. Ben tevreden !

Bueno!

Ik ben goed geholpen met het kiezen van materiaal, en vermeiden van verkeerde aankopen. Verzending is goed verlopen wel eens waar in twee delen vanwege wachten op stock maar alles liep zoals beloofd. Hele fijne ercaring ik raad het iedereen aan.

vlotte levering

Correct en goede communicatie. Aanrader!

Top levering in het buitenland

Product en levering zoals afgesproken

Perfect shop!

All went well, and order came in one day. Best climbing shop in NL!

Kwaliteit

Heerlijk comminucatief en geleverde kwaliteit. Meer dan tevreden!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!