Super snelle levering

Levering zoals je het altijd zou willen. Gewoon meteen de volgende dag. En top service als er iets niet goed is. En daarnaast nog hele goede prijzen. Een aanrader

Heel snel en gemakkelijk

Pakketjes worden snel bezorgt. De site is duidelijk. Maar miss een beetje aan de saaie kant.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Snelle en kwalitatieve service

Duidelijke website

Fast delivery and great price/quality ratio

Totally recommend!

Snel en top producten

Uitstekend verpakt en bezorgd

Een hele snelle bezorging

Snelle bezorging en ruim assortiment

Super fijn om als NKBV lid hier 10% korting te hebben :)

Perfecte en snelle levering

Blij met mijn nieuwe materiaal, op tijd geleverd en goed en netjes verpakt. Materiaal voldoet aan mijn eisen, ben zeer tevreden!

Top! Maar niet voor verjaardagscadeaus

Ik had een grigri en een Karabiner besteld voor mijn vriends verjaardag. Ik wilde niet dat hij van tevoren wist wat hij zou krijgen en hij had het vast geraden als hij de afzender zou zijn. Ik had het voor de zekerheid bij mijn ouders laten bezorgen. Het kwam de volgende dag al aan, de spullen zien er prima uit! Wel goed dat ik het niet thuis had laten bezorgen vanwege de koeienletters op de verpakking.

Fijne hulp en goed advies.

Fijne hulp en goed advies. Denken goed mee qua klim niveau en soort schoenen.

Goede persoonlijke service en goed materiaal

Klantenservice is meedenkend en vriendelijk. Wanneer fouten gemaakt worden, worden deze ook naar tevredenheid hersteld. Open en eerlijke communicatie. Al vaker artikelen hier besteld. Zeker niet de laatste keer.

Goede snelle levering met goede producten

Fijne en snelle levering. Product nog niet gebruikt maar voelt goed!

Geweldig assortiment en service

Top producten en ook persoonlijke service indien nodig. Fijne winkel

Ruim assortiment en goede prijzen

Ik had een paar petzl ogen nodig die de meeste andere winkels niet hebben. Hier gevonden en niet duur. Het was mooi geweest als ik voor deze bestelling had kunnen kiezen voor brievenbus-bezorging.

Goede service en snelle levering

Goed assortiment met kwaliteitsproducten en snelle levering

Betrouwbare webwinkel gespecialiseerd in alles wat met klimmen te maken heeft. Assortiment is prima op orde. Ze doen wat ze beloven.

Prima shop, goed aanbod & prima service!

zeer positief

De site is gemakkelijk te navigeren, de tijd tussen bestellen en ontvangen was snel. Het product werkt goed. Ik zou klimwinkel zeker aanraden.

Prima Service

er was onverwacht iets niet op voorraad maar er werd snel een oplossing door klimwinkel gezocht en ik had de alternatieve materialen snel in huis.

Vlot en eenvoudig

Het bestelprocess is vlot en eenvoudig verlopen en ik had mijn producten sneller dan verwacht in huis! Verder was de prijs van de Klimwinkel ook het voordeligst in vergelijking met de beschikbare competitie.

Producten snel geleverd en in goede staat

Heb nog nooit problemen gehad met bestellingen bij klimwinkel.nl. Altijd snelle bezorging en producten altijd in goede staar geleverd, zeer tevreden.

Snelle levering!

Zo´n snelle levering dat ik het pakje nog niet verwachtte en mijn vriend zelf z´n verjaardagscadeautje in ontvangst nam. Oeps

Alles ging vlot

Van de klantenservice tot de levering, alles was in orde.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!