snelle levering aan correcte prijs

Goedemiddag, Ik wou een matje aankopen bij een webshop die service kon leveren. Met de kbf korting was dit aan een scherpe prijs. Levering was volgende dag. M.v.g. Lucas

Super service!

Netjes geholpen en telefonisch een probleem verholpen!

Hiermee ben ik zo op de top

Alle producten zijn zoals beloofd, van goede kwaliteit en ze komen overeen met de weergave op de website. Prijs-kwaliteitverhouding is goed en de levering snel.

top als altijd!

goed en goedkoop.

Snelle service. In 24u in België geleverd zonder enige probleem!

Prima telefonisch advies en keurige verzending

Wilde sneeuwschoenen kopen. Kreeg uitstekend advies over maatvoering per telefoon en heb vervolgens via internet besteld. Verzending prima en snel.

Gewenst product snel kunnen afhalen

Ondanks foute keuze van mij op de websitebezoek van de maat snowspikes toch met de goede maten (2sets besteld) thuis gekomen. Voor mij prettig dat klimwinkel op fietsafstand zit.

Prima voor elkaar.

Product snel.en netjes thuis gekregen, mijn zoon was er erg blij mee

Goed en snel.

Mooi aanbod. Goede en snelle service. Goede prijzen.

Fijne service en communicatie

Laatst een bestelling gedaan en kreeg snel en bericht dat het wel twee maanden kon duren omdat het niet op voorraad was. Ik kreeg de keuze om de bestelling te annuleren, wat ik heel netjes vond. Gezien het een cadeau betrof en de kleinere ondernemer ook een inkomen verdient toch de bestelling laten staan. Enige tijd later een mail dat ze toch een zending vroeg hadden binnen gekregen en dat het opgestuurd zou worden! Heel fijn persoonlijk contact, ze denken goed mee met de klant, ook omdat deel twee van de bestelling er nog niet was hebben ze het toch opgestuurd zonder extra verzending te vragen. Netjes toch? Eindelijk een winkel die wel communiceert en meedenkt in plaats van alleen maar meedeelt. Product is ook van goede kwaliteit, mijn vriend is er heel blij mee. Zou hier zo weet bestellen.

Bellen, check op voorraad, ophalen en super geholpen

Prima geholpen

Goede service en prijs/kwaliteit

Mooi brandertje gekocht. Het brandertje dat ik in eerste instantie had gekocht was niet meer leverbaar, maar daar kreeg ik snel bericht over en toen heb ik een alternatief uitgezocht.

Snelle service en levering.

Was op zoek naar één specifiek artikel. Hier was hij voorradig in tegenstelling tot veel andere winkels. Na bestelling snel ontvangen.

Snelle levering netjes ingepakt

Snelle levering Fijn dat t naar een afhaalpunt geleverd kan worden Netjes ingepakt

Perfect!

very good contact with the seller! I recommend ! Thank you ;)

Snelle afhandeling en levering.

Snelle afhandeling bestelling en levering.

Mooi aanbod en vlotte levering

De winkel had wat ik wou in aanbod alsook een mooi assortiment van klimproducten. Ik heb besteld en ook nog wat vloeibaar magnesium bijgenomen. Na bestelling in late avond is pakket geleverd op 2 dagen tijd in België. Producten waren in goede kwaliteit en onbeschadigd. Vlotte communicatie en verder geen issues ondervonden.

Zeer vlotte service, ruim assortiment beschikbaar!

Zeer vlotte service, ruim assortiment beschikbaar!

Erg goed geholpen

Goed advies. Blij met de keuze klimschoenen

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling en kreeg direct iemand aan de telefoon die mijn wijziging kon doorvoeren. Ik werd vriendelijk en snel geholpen.

Mijn ervaring in één woord: Uitstekend!!!

Ik heb bij Klimwinkel voor mijn vakantie 2 Grödels (sneeuwspikes) gekocht waarvan er helaas 1 iets te groot was. Gebeld met Klimwinkel. Op advies van Klimwinkel een maat kleiner gekozen. Zij hebben deze omgeruild én de verzendkosten vergoed. Helemaal top! Door de snelle service op tijd voor mijn vakantie ontvangen. De sneeuwspikes zelf zijn heel goed, makkelijk aan te trekken. Met heel veel plezier door sneeuw- en over ijsvlaktes gewandeld op >2600m hoogte. Zelfs op de meest steile stukken zeer goede grip. Geen zorgen over uitglijden. (De maten van de Grödel zijn gebaseerd op heren bergschoenen. Voor Dames bergschoenen één maat kleiner kiezen) Bij deze nogmaals bedankt voor de snelle service! Voor mijn volgende bestelling zou ik zeker weer bij Klimwinkel shoppen.

Een zeer goede en snelle levering.

Ik had klimschoenen besteld, en ze kwamen precies op de tijd dat ze waren aangekondigd en toen kon ik ze nog precies op tijd gebruiken voor mijn training. Verder was alles nog helemaal intact en zat er nergens ook maar een deukje of iets.

Goede prijs kwaliteit

Wij zijn nieuw in de klimwereld. Maar de mooie en vooral complete doos die wij hebben ontvangen ziet er goed uit. De kinderen zijn er blij mee.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Fijne site

Via site besteld omdat winkel alleen doordeweeks open is.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda