Snele aflevering

cadeaubon werkte online niet , maar wordt de dag zelf nog opgelost door klantenservice

Vervolgens was het spul de volgende dag al in huis. Ik vond het wel irritant dat de cadeaubon het niet deed, en dat je niet twee kortingscodes kunt invullen (1 van nkbv, 1 van de bon) maar de service erna verbaasde me positief

Helemaal OK

In 1 keer goed, en keurig volgens afspraak!

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Webshop is heel overzichtelijk en de pro's en cons helpen zeker bij het maken van de juiste keuze

Klimwinkel werkt snel en met goede service

Goede prijs en service

Scherpe prijs zeker met de aanbiedingen. Goede service en snelle levering.

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs

zeer goede online winkel

kwaliteit volle producten en sneller levering

Prima, besteld en opgestuurd, wat wil je nog meer

Prima, besteld en opgestuurd, wat wil je nog meer

Goed en snel!

Bestellen ging vlot online. Al anderhalve dag na de bestelling was alles bij mij in België.

Uitstekende service

Snelle en correcte levering, goede communicatie met track & trace

Bestelling was in orde

Helaas kreeg ik na de bestelling een melding dat het artikel niet op voorrad was, had eigenlijk in de winkelmand moeten staan. Gelukkig kwam het enkele tijd later toch aan.

Makkelijk, snel en netjes

Inmiddels al een aantal malen wat besteld bij Klimwinkel en altijd tot tevredenheid. Makkelijke website, snelle levering en bezorging. Je wordt in afwachting van je bestelling netjes op de hoogte gehouden van de voortgang, zonder dat het teveel is. Fijne (web)winkel!

Website was makelijk om te gebruiken. Snelle levering van spullen.

Website was makelijk om te gebruiken. Snelle levering van spullen.

Precies zoals verwacht

De klimgordel is in het echt precies zoals deze wordt aangeschreven. Dit inclusief de maatvoering die werd aangegeven (wat logisch klinkt maar enorm vaak toch niet lijkt te kloppen), helemaal top dus!

Goed en snel

Nieuw 70m Edelrid klimtouw gekocht, dat was binnen een dag op het post.NL afhaalpunt. Netjes verpakt.

Topkwaliteit aan een topprijs met een topservice geleverd aan topsnelheid.

Klimwinkel is mijn go-to online klimwebshop als ik materiaal nodig heb. Ze hebben goede kwalitatieve spullen en bieden deze aan goede prijzen aan, vaak goedkoper ook dan bij concurrenten. De vragen die ik had zijn telkens snel en goed beantwoord en ook de leveringen zijn snel en altijd in orde.

Prima service, persoonlijk ook.

Prima service. Nietalles was aanwezig, maar het telefonische contact daarover maakte dat gemis helemaal goed. UIteindelijk een prima alternatief gevonden en gekregen.

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Snelle levering en fijne en duidelijke communicatie. Ik ga hier zekers weer bestellen.

Uitstekend product en snelle levering!

Ik bestelde een proHands om mijn vingers en onderarmen te trainen en het product werd super snel geleverd!

Uitzoeken, bestellen, volgende dag: klimmen!

Eenvoudig bestel proces, snelle afhandeling en levering. helemaal niets op aan te merken

Kan niet beter!

Goed sortiment en snelle levering!

Goede service, snelle levering!

Super fijne winkel. Levert snel en belangrijker reageert ook snel als er iets is.

Goede prijs snelle levering, echt top !

Had een gordel besteld voor vakantie en was binnen 2 dagen geleverd. Hij was toevallig ook in de korting dus ik ben helemaal blij.

Mooi product, snel geleverd

Ik had de beastmaker 1000 besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en levering, die ook zo snel als mogelijk was plaatsvond

Arduinstraat 20

4827 HK Breda