Na lang wachten

Tentje werd veel half jaar bezorgd doordat het niet op voorraad was.

niet slecht

Ik bestelde spullen, maar een aantal spullen waren pas na een maand beschikbaar, en toen kreeg ik mijn spullen.

Goed advies, snel geleverd

Had een carabiner nodig (niet voor klimmen overigens...). Kreeg telefonisch goed advies en product volgende dag in huis. Helemaal goed!

Heel tevreden met zowel de aankoop als de communicatie

Ik was op zoek naar een specifiek stuk (black diamond atc pilot) wat online moeilijk te vinden bleek, ook bij klimwinkel ondervonden ze hier problemen mee. Ik heb direct een zeer vriendelijke mail ontvangen waarin ze mij dit lieten weten, met de vraag of ik wilde wachten of liever mijn geld terug zou krijgen.

Large selection of climbing equipment. Smooth and effective purchasing experience.

I was looking for Petzl Caritools to buy and googled for places where I can do it online. I was pretty much surprised that it was the only shop I have found in the Netherlands with this kind of stuff. Also the variety of the goods for rock and ice climbing in this store is quite impressive! Prices and shipping costs are fair, and the delivery took only about 2 days, which is quite fast. I didn't know that they offer 0 shipping costs from € 50, so going back in time I would definitely order more of the useful stuff from them! :)

Altijd snelle levering, goeie producten voor een goeie prijs!

Zonder enig probleem mijn bestelling thuis. Reageren altijd snel op je mails en leveren producten voor een mooie prijs

goede service

goede service

Heel behulpzaam

Ik had een vraag over mijn bestelling die nog na 3 dagen onderweg was. Na een chat te hebben geopend werd ik binnen 5 min geholpen. Kaylee, legde mij uit dat er werk werd vericht in het magazijn en heeft voor mij direct gekeken of mijn bestelling aanwezig was en heeft die verwerkt. Zeer bedankt

Snel, netjes verpakt

De klimwinkel kon leveren wat ik elders niet kon vinden. Bestelling en levering ging prima. Ik kom hier zeker nog terug.

Klimwinkel is in zijn prijs/kwaliteit/service verhouding naar eenzame hoogte geklommen

Toegankelijke webwinkel met hoge functionaliteit en met goede informatie over de artikelen. Gunstige prijzen en snelle levering.

Goed en snel

Matje besteld, was snel en naar verwachting geleverd

Goede en snelle levering

Ik zocht een Therm-a-rest slaapmat die bij veel adressen niet op voorraad was. Wel bij Klimwinkel. Werd goed en snel geleverd.

Kort, krachtig en duidelijk

Alle benodigde informatie staat duidelijk vermeld, prijzen zijn goed, en de afhandeling is snel.

Topmateriaal en snelle service...

Topmateriaal en snelle service...

Goede service en snelle levering

Eén van de artikels was niet op voorraad. Hiervan werd ik snel op de hoogte gebracht en er werd, vrijblijvend, een alternatief voorgesteld. Daarna zeer snelle levering! Heel tevreden van.

Mooi assortissement

De voorraad van de producten is niet voldoende groot waardoor er naleveringen nodig zijn en de wachttijden van hetgene je nodig hebt wel erg lang wordt. Ook heb je geen zicht op de wachttijd of leveringstermijn van de nalevering. Frusterend.

Snelle levering en uitstekende service!

Ik belde op om te vragen naar de status van mijn levering en er werd direct opgenomen en de man achter de service balie heeft mij vriendelijk geholpen. Ik raad dit bedrijf aan!

Sneller geleverd dan verwacht, kwaliteitsspullen

Sneller geleverd dan verwacht, kwaliteitsspullen

Topp

Topp, niks op aan te merken

De klimwinkel has got your back

Direct de goede spullen

Ruim assortiment

Goede snelle levering. Ruim assortiment en scherpe prijzen.

Netjes en snel

Snel verzonden

Goedkoper dan bol.com

Snelle levering en product naar wens.

Ik heb twee delta schroefschakels besteld. Ik gebruik ze om weerstandsbanden aan een halter te verbinden waar oogbouten aan vast zitten. De maat van de delta schroefschakel is precies goed om een band van 4,5 centimeter breed in te leggen. De schakels voelen zwaar aan en lijken veel gewicht te kunnen dragen. Ze schroeven netjes dicht en piepen niet. De specificaties van de producten staan duidelijk op de website en daardoor wist ik precies wat ik moest aanschaffen. Kudos daarvoor. De verpakking was niet al te fraai. Een dichtgetapete doos met daarin verfrommeld bruin papier en wat extra tape. Daarvoor halve punt afgetrokken, maar het product is heelhuids aangekomen en het product is goed. Daarbuiten was de levering buitengewoon snel. Topwinkel.

Alles keurig geregeld en afgehandeld

Kundig personeel. Accuraat en goede communicatie

Arduinstraat 20

4827 HK Breda