Overzichtelijke site en snelle levering

Een zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke site met qualitatieve producten.

Onhandige website, uitstekende klantenservice

Ik wilde graag online een bestelling doen en betalen met een kadokaart. Echter was deze betaalmethoden niet te vinden op de site. Ik heb toen gebeld en werd daar uitstekend geholpen. De kadokaart kon op de website niet worden gebruikt icm een kortingscode ondanks ik daar wel recht op had. Het personeel heeft toen zonder problemen voor mij handmatig een order aangemaakt. Echt een super klantenservice! Het assortiment op de website vond ik persoonlijk een beetje minimaal en de omschrijving niet al te duidelijk. Ik heb bij bijna al mijn producten nog even gegoogled wat ik er van kon verwachten. Daarnaast vond ik de website niet heel overzichtelijk en kon ik niet altijd alle producten gelijk vinden. Overall vind ik de klimwinkel zeker geen slecht bedrijf, maar er is hier en daar wel ruimte voor verbetering :)

Correcte beschrijving snelle bezorging

Product voldeed aan verwachting

Duidelijk omschreven wat het product kon

Magnesium besteld, genoeg keus, goeie prijs, snel bezorgd.

Perfect, geen klachten.

Alles werd tijdig en in goede orde geleverd. Die zaken die niet in stock waren, werden achterna gestuurd en ik werd hier van op de hoogte gebracht. ruilen van te kleine schoenen is ook mogelijk.

Ruime keuze en even een persoonlijk berichtje.

Ik vind het zo fijn als een bedrijf even een persoonlijk berichtje stuurt als iets niet op voorraad is en hoelang het ongeveer gaat duren. Precies wat ze bij klimwinkel doen, persoonlijke service! Ga zo door mensen!!!

Verwarde communicatie maar goed materiaal

Op 07/12 bestelde ik 6 items van de website. Daags nadien kreeg ik meteen de melding dag 2 zaken niet op voorhand waren. Heel snelle en duidelijke communicatie. Petzl William Ball Lock had 2 tot 4 weken levertijd en de Petzl Petzl Sm'D Wall had 5 tot 7 werkdagen levertijd. Ik besloot dus de Ptzl William Ball Lock te annuleren en te wachten op de rest. Het geld had ik keurig 2 dagen later terug op mijn rekening staan. Op 14/12 kreeg ik de melding dat alles verwerkt was en aangeboden was aan de transporteur. Echter kreeg ik 3 uur later opnieuw een mail dat de Edelrid Powerloc Expert 6mm Rood-Geel niet op voorraad was... heel verwarrend dus allemaal... Uiteindelijk is alles aangekomen op 17/12. De spullen zelf zijn wel van een hoge kwaliteit en zal wel blij zijn te kunnen gebruiken. Ik snap dat het drukke dagen zijn deze periode maar het was wel een zeer verwarde communicatie.

Goed assortiment - snelle levering

Fijne winkel, alle informatie duidelijk, ruim assortiment voor een goede prijs en een snelle levering.

Goede service, duidelijke communicatie

Klimwinkel heeft duidelijke gecommuniceerd over mijn bestelling, ook toen deze vertraagd was.

"Kei"goed .... (boks emoticon)

Blij met de keuzes in aanbod en snelle opvolging/afhandeling van A tot Z ... gewoon TOP, dus !!

Topspul

Heel blij met mijn bestelling. Klimplezier is begonnen bij ons!

Super snelle levering en aangename communicatie hebben mij overtuigd voor verdere aankopen!

Ik bestelde het pakketje de ene dag, en hoewel het niet meer voorradig was in de kleur die ik bestelde, kreeg ik diezelfde dag nog een mailtje of ik het in een andere kleur wou en de volgende dag zat het pakketje al in de bus!

Rally fast transport and reaaly good inpack :)

Echt goed bedrijf:)

Zeer vlot bezorgd!

Kado besteld. Vlot opgestuurd in deze drukke tijd!

Vlotte service, vriendelijk personeel, snelle levering

10/10

Besteld, betaald, ontvangen, bijna gelijktijdig!

Snel!

Alles verloopt prima

Alles verloopt prima. Vind het zelf alleen wel een nadeel dat er geen showroom is waar je in het weekend / avonds kan kijken. Zeker aangezien je wel verzendkosten betaald.

Perf1ect

Goede kwaliteit en snel levering!

Altijd super snelle levering in NL!

Goede prijs en uitstekende levering

Gewoon goed

Uitstekende prijs en snelle levering

Goede service voor goede prijs

2 dingen besteld. Liep als een trein en voor een prima prijs. Snel geleverd

Zeer goed! 5*****

Zeer goede en snelle correcte service.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda