Prima, keurig geleverd

zoals afgesproken en keurig volgens afspraak

Ruime keus en snel verzonden

Overzichtelijke website, snelle verzending, tevreden!

Correct en vlot verwerkt

Eerste ervaring met Klimwinkel, maar Prima beHandeld

Snel, accuraat en voordelig.

Zie boven.

Heel vriendelijk en snelle levering.

Bestelling was mooi verpakt en goede dienst na verkoop. Zeer vriendelijk.

Mooie keuze en snelle levering. Ik bestelde zelf een verkeerde schoenmaat maar kon die probleemloos terugsturen.

Super vriendelijk geholpen in de winkel

Super geholpen in de winkel

Snelle bezorging, ook tijdens de lastige dagen!

Duidelijke website, goede kwaliteit en snelle levering!

Heel fijn en supersnel in huis

Het was enorm makkelijk om te bestellen. Er is goede informatie beschikbaar over alle producten en ik ben elke keer zeer tevreden!

Geen gezien er nog geen levering is geweest

Beste, Gisteren zou mijn pakket zijn toegekomen in een afhaalpunt. Waarom een afhaalpunt? Dit heb ik niet aangeduid bij de bestelling, ik had verwacht dat dit gewoon thuis geleverd ging worden.. Echter was er zelfs geen pakket bij het afhaalpunt. Bij het willen ophalen konden ze dit niet terug vinden en werd ik doorwezen om te bellen naar Post NL. Wanneer ik hun aan de lijn heb informeren ze dat er een fout moet zijn gemaakt bij het sorteren in het afhaalpunt, blijkbaar is het pakket geleverd geweest, slecht gesorteerd en dan opnieuw mee genomen door Post NL waardoor de status als opgehaald werd gezet zonder dit te zijn gaan ophalen. Hij kon zien dat dit terug bij het sorteercentrum was. Ze gaan dit normaal opnieuw aanbieden bij het afhaalpunt. Ze zeiden me kijk morgen in de namiddag opnieuw naar de status van de Track & trace (3SDHPG7546623). Wanneer ik dit nu doe blijft deze echter staan op afgehaald.. en niet op opnieuw aan te bieden. Ik begrijp niet goed waarom dit niet gewoon thuis geleverd kan worden om onnodige problemen in een afhaalpunt te vermijden? Gezien ik ook thuis werk en dit perfect kan worden aangeboden op die manier. Tevens heb ik die keuze zelf niet gemaakt. Ik duidde aan dat het afleveradres dezelfde moet zijn als mijn factuur adres. Waarom maken jullie die keuze dan voor de klant? Nu wordt ik belast met de taak om dit aan te kaarten bij Post NL, aan telefoon te hangen, en te wachten gezien de drukte van deze periode. Mijn excuses maar ik kan hier geen aanbeveling aan geven op deze manier. Mvg, Elise Lambrecht

Gisteren besteld de dag erna al geleverd. Super

Perfecte snelle levering !

Top, top, top

Overzichtelijk winkelen met prima prijzen

Overzichtelijke webshop waarin alles netjes gesorteerd is om de juiste producten te selecteren. De prijzen zijn na vergelijk met andere website helemaal OK . Na het plaatsen van de bestelling worden de producten geleverd. Omdat er bij mij op een aantal producten levertijd was (vermeld in de webshop) werd aangeboden het in delen op te sturen. Zelfs een nabestelling kon er nog aan toe gevoegd worden. Dik tevreden dus... en nu klimmen maar

Goede snelle levering

Bestelling kwam snel binnen.

Veel te grote verpakking

Ik bestelde een item ter grootte van een flinke lipstick. Deze had met gemak door de brievenbus gepast als ie in een bubbeltjes enveloppe was verpakt, In plaats daarvan zat het in een doos (maat halve schoenendoos) en heb ik een halve dag moeten wachten op de bezorger. Verspilling van: - Inpakmateriaal - Brandstof omdat er vooral lucht werd vervoerd - (Mijn) tijd Dat moet anders kunnen. Groet, Flora

snelle afhandeling, vlotte communicatie

Gemakkelijk besteld, snelle afhandeling, en vlotte communicatie bij een langere leveringstijd voor één artikel, met keuze voor verdere afhandeling (gesplitste of gezamenlijke verzending).

De bestelling werd snel geleverd. Er mist helaas 1 voorwerp maar na een belletje had ik binnen een kwartier een track & trace voor de nazending die de dag erna aan kwam. Top service!

Snelle afhandeling en schoenen zitten goed

Snel Track and Trace code ontvangen en werd de volgende dag geleverd

Vlotte service en levering

Uitstekende service Product was niet meer op voorraad, alternatief voorgesteld en 2 dagen later geleverd. Goede kwaliteitsproducten

Ondanks niet accurate websitevermelding toch relatief vlotte levering

Het bestelde artikel bleek tóch niet op voorraad, waardoor de levertijd van enkele dagen niet gehaald ging worden, maar desondanks duurde de levering minder dan de daarna, via keurig informerende e-mail hierover, gemelde 2 weken.

Uitstekende service

Nadat ik te kleine schoenen online besteld had ben ik naar de winkel geweest. Super vriendelijk geholpen tot dat ik de juiste schoenen had

Super winkel met super service!

Bij een bestelling bleek 1 item niet meer op voorraad te zijn. Ik kreeg gelijk een mail met verschillende oplossingen. Super.

Snelle afhandeling en vlot geleverd

Een duidelijke website. Ga er zeker nog een kijkje nemen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda