Goed product

Duidelijke webshop, snel geleverd

Klimwinkelnheeft een prima aanbod van klimmaterialen, duidelijk omschreven tegen eerlijke prijzen. Ik had de spullen in twee dagen in huis.

Te grote verpakking

Voor een kleine borstel werd een grote doos gebruikt. Had ook als brievenbus pakket verstuurd kunnen worden.

Goede service, meedenkend

Ik werd vriendelijk geholpen en goed geinformeerd over de verschillende producten.

Super service

1 van de items had lange levertijd. Er werd direct contact gezocht en order daarna snel afgehandeld- in 2 dagen geleverd

Goeie webshop met een compleet assortiment

Ik was al een tijdje op zoek naar smalle tape zodat ik niet meer op de rol hoef te scheuren, met de rolletjes van Metolius heb je in een keer de juiste breedte en nog in een leuk kleurtje ook!

Goede winkel duidelijke informatie

Fijn dat afhalen gewoon kan, productbstond snel klaar en voldeed aan mijn verwachting.

Ontevreden

Heb een andere kleur karabiner gekregen dan besteld. Verder stond er ook reclame van Klimwinkel op de karabiner.

Ik had een pofzak besteld en die arriveerde op tijd.

Zie bovenstaand

Gewoon wat je verwacht

Niks raars en geheel volgens bevestiging:)

Goede service en snelle levering

Fijne website en groot assortiment. Daarnaast goede service en snelle levering

Precies wat ik nodig had om op 'top' niveau te komen. En snel geleverd. Ik ben blij.

Super service

We wilden graah wat informatie over verschillende artikelen en zijn maandag naar de winkel gereden. Aangekomen bleek dat we eigenlijk een afspraak hadden moeten maken maar er was toch tijd voor ons. We zijn vervolgens erg goed geholpen door iemand die duidelijk verstand van haar vak had. Dit was erg prettig. De eerste aankoop is gedaan en er zullen er volgende maand meer volgen!

Duidelijke site, snelle levering

Nu 2e keer iets gekocht bij Klimwinkel. Fijne site en snel geleverd

Goede en snelle service

Klimspullen besteld, volgende dag al in huis! Fijn dat er een optie was om het pakket op te halen bij een PostNL punt.

GEWELDIG!!!

Ik had een petzl muts voor onder mijn bosbouwhelm gekocht. Ik hoefde maar even ik mijn vingers te knippen en het lag al in de brievenbus.

Fijn assortiment!

Bijna alles op 1 plek en voor normale prijzen.

Goeie service, goeie prijzen. Jammer dat er wat veel niet meer op voorraad was toen ik wat kwam passen (was op de site overigens wel aangegeven dus was geen vervelende verrassing). Heb wat materiaal aangeschaft. 1 product retour gestuurd, de volgende dag het geld al terug op mijn rekening!

Snel en wat ik nodig had

Helemaal prima en snel

Sommige spullen waren niet op voorraad maar werd hiermee geholpen.

Eerst keer en zeker niet de laatste keer!

Goede omschrijving van product + zeer snelle levering. Alles zat goed verpakt en geen problemen met besteld materiaal. Top services!

Goeie en snelle communicatie

Als er ooit iets mankeert of niet helemaal goed gaat net de bestelling wordt je altijd binnen een dag benaderd en ik heb zelfs meegemaakt dat het op dezelfde dag nog gebeurde. Beter kan het niet naar mijn mening.

Snelle en correcte levering.

Jammer van de leveringskosten bij een grote bestelling.

Zeer vlotte en snelle afhandeling

Zeer vlotte en snelle afhandeling

Snelle levering, goed assortiment.

Fijn bedrijf om bij te bestellen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda