Artikelen snel geleverd

Artikel niet op voorraad, in overleg alternatief net bijbetalen

Er zat anderhalve maand levertijd op mijn bestelling. Advies gekregen over alternatief. Hier moest ik nog een beetje voor bij betalen.

Betrouwbaar en goed

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en de kwaliteit van producten ik zou een ander daarom zeker aanraden te kopen via klimwinkel.nl

Breed aanbod, en vaak snelle service

Ik heb soms hele specifieke dingen die ik moet hebben en vaak kan ik die hier gemakkelijk krijgen. Met een beetje geluk is het dan ook nog op voorraad en dan heb ik het de volgende dag. Helaas is niet alles op voorraad dus ik heb wel eens 2-3 weken moeten wachten op een touwtas. Maar dit werd gelijk aangegeven dus daar valt weinig over te zeggen. Al met al een betrouwbare winkel

overall nice experience

They had a limited selection in terms of brands but I could find equal counterparts. However, I had a coupon for free shipping and a discount which was nice but after the package I ordered didn't arive i checked and I needed to pay extra which was quite annoying, but overall it was a convient process

Compleet aanbod, leveringen snel

Helemaal goed, vertrouwen in wat volgt

Very good

Fast delivery

Goede en snelle levering, voor een concurrerende prijs!

Bestelde hoofdlamp was zeer snel binnen. De prijs was zeer concurrerend.

Goeie service!

Snelle bezorging, mooi assortiment, vriendelijke communicatie

Snel geleverd en goede kwaliteit

Overzichtelijke site en snelle levering

Fijne website met een mooi aanbod. Bestelproces verliep allemaal prima en ondanks dat ik een paar dingen besteld had was ik verrast over hoe optimaal dat verpakt was in een doos die precies groot genoeg was. Altijd fijn als je niet een boom in de papierbak moet gooien voor niets! Al met al prima en kom zeker eerst op deze site kijken als ik weer wat nodig heb!

Ze doen wat je van ze mag verwachten

Smorgens een klimtouw besteld en deze kon ik smiddags al ophalen. Perfect.

Goede prijsstelling snelle levering!

Duidelijke webshop met scherpe prijzen. Super snelle levering.

Goede informatie en kwaliteit in producten

De materialen die ik tot nu toe besteld heb voldoen goed aan de verwachtingen.

Nette winkel, snelle levering

Na het doen van een klimcursus hebben wij toch maar alle benodigde spullen aangeschaft. Bij deze winkel kun je snel vinden wat je nodig hebt met een duidelijke uitleg. Fijn winkelen op deze manier. De verzending ging ook super snel en alles werd netjes de volge de dag afgeleverd.

goed te vinden op de site, snel thuis ontvangen

Goede product-omschrijving, zodoende was de keuze snel gemaakt. Afhandeling vlot en mijn spullen snel in huis. Prima.

Fijne webshop

Fijne webshop, goede levertijden.

Goed en deskundig advies gekregen

Super fast delivery, easy checkout

I came across this shop while looking for bouldering shoes. I found an offer on the website and bought my Katana shoes from it. I am really happy with the service provided!

Goede service en snelle levering

De materialen die ik heb besteld waren de volgende dag al binnen. De producten die ik heb besteld zijn van top kwaliteit. Ik ben er zijn blij mee.

Jammer

Bestelling gedaan voor een avonturen weekendje ... waarvoor ik nog snel gas voor mijn brandertje nodig had. Op de website stond voor 17.00 en op vooraad de dag erna in huis. Nja de vooraad was daar, enkel was het na 17.00. Ik had het pas 3 dagen later nodig dus dat moest dan wel goedkomen. Jammer! Niet op tijd! 1 week later kwam de bestelling pas binnen. Vervolgens kwam een mail over de beoordeling van mijn bestelling. Nja het verhaal uitgelegd en er zou contact worden opgenomen... jammer! ... weer niet gelukt, nog steeds niks gehoord....

Uitstekend, nauwkeurig en goedkoop

Onlangs een hoop klimmateriaal besteld in meerdere aparte bestellingen. Steeds snelle levering en goede communicatie.

Perfecte service

Goede service, een zeer goed aanbod aan een competitieve prijs. Alles snel en netjes verzonden

Uitstekende service

Dag na de bestelling reeds geleverd. Top!

Gewoon goed, alles wat je verwacht

Duidelijke beschrijvingen bij producten, hoewel bij een product de maattabel niet leek te kloppen. Verder netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en alles is compleet en heel aangekomen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!