Goede en snelle service

Altijd tevreden van het materiaal dat geleverd wordt. Levering zijn altijd snel

Snelle levering en goede service

Een kleur van iets wat ik had besteld was niet beschikbaar. Ik werd kort na de bestelling gebeld zodat het kon worden aangepast, levering was alsnog snel binnen.

De klimspullen zijn perfect

Er is veel keuze uit de assortimenten en veel verschillende spullen die met hele goeie kwaliteit worden geleverd een hele aardige klanten service en een snelle bezorging echt een top winkel

Mijn zoon is super blij met de mooie klimbroek

Zeer snelle bezorging.

Snel en goede service

Heel tevreden

Goed verpakt, mooi artikel!

Order keurig verwerkt en geleverd. geen opmerkingen.

De ervaring is zeer goed , zie bovenstaande

Snel en correct

Een super snelle verwerking en levering. Goede prijzen en de een compleet assortiment. Ik heb niks te klagen.

Klantvriendelijk

Bestelling geplaatst waarbij achteraf bleek dat 1 artikel niet binnen was en vrij lang op zich zou laten wachten. Dit werd mij daags nadien in een vriendelijke mail meegedeeld. Omdat ik hierop niet kon wachten, werd dit artikel zonder problemen geannuleerd en meteen terugbetaald. De rest van de bestelling verliep zoals gepland. Correct dus!

Zeer goede klimwinkel

Levering netjes verpakt en ontvangen

Top kwaliteit, slechte levering

Altijd top kwaliteit, maar ik heb wel 2,5 maanden moeten wachten. Ik heb een mail gekregen dat er vertraging was van 2 weken omdat de gasflessen die ik had besteld niet op vooraad waren. Twee weken later echter niks binnen gekregen. Anderhalve maand later kwam het eindelijk.

Vlot en alles volgens afspraak

Heb een product gekocht aan een correcte prijs. Website gebruiksvriendelijk, levering zoals vooropgesteld.

Makkelijk bestels en snel aangekomen

Het bestellen van de producten bij Klimwinkel.nl was makkelijk te doen, waarbij alles op de website snel te vinden was. Daarnaast was het bestellen en leveren van de producten ook snel. Ik kreeg binnen 2 dagen mijn pakketje, met alles erin (dus alles in een keer ontvangen). Hoewel, er was veel lege ruimte in het pakketje waardoor extra verpakkingsmateriaal gebruikt moest worden (ook al was deze van papier).

Goed product, duidelijke communicatie, prima levering.

Eerste ervaring is precies wat je mag verwachten. Goed product, duidelijk in hun communicatie, overzichtelijke website. Helaas was het product toch niet op voorraad dus even wat langer geduld, maar ook hierover waren ze duidelijk en helder.

Snelle levering, snel antwoord op gestelde vraag via service. Correcte regeling achteraf. Kortom Top!

Top producten en snel geleverd.

Moest nieuwe boulder schoenen hebben omdat mijn oude kapot waren, 2 dagen later waren ze al in huis! :)

duurde langer dan verwacht/corona?

+++

Veel keuze en goede spullen. Langs geweest in de showroom en goed geholpen!

Helemaal top

Bestelling binnen 24 uur geleverd en niks op aan te merken

Bezorging verlaat

Mijn bestelling is helaas nog steeds niet bezorgd, dus kan ik ook geen beoordeling geven, hooguit dat de bezorging trager is dan wat is doorgegeven. Na beoordeling geplaatst te hebben, vlot contact om levering te bespreken en naar oplossing te zoeken. Prettig contact en goede service!

Ruim aanbod en snelle levering

Ik was opzoek naar een dun hijstouw en vond gelijk wat ik hoopte te vinden bij klimwinkel.nl. Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Voor de levering netjes op de hoogte gehouden wanneer ik het kan verwachten.

Geweldige service! NKBV korting kon zelfs achteraf nog verwerkt worden.

Ik kwam er pas na het afrekenen achter dat ik als NKBV lid 10% korting op mijn bestelling had kunnen krijgen. Ik heb de klantenservice gemaild met de vraag of dat bedrag misschien achteraf nog verrekend kon worden en binnen een dag hadden ze de korting op mijn bankrekening teruggestort. Echt top service. Producten bevallen ook goed!

Snelle levering na plaatsen bestelling

Zlagboard pro besteld, in de namiddag en volgende dag al in huis . Top produkt met duidelijke handleiding en gratis half jaar trainings plan

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Had problemen met een juiste bestelling, het personeel van Klimwinkel was zeer behulpzaam bij het kiezen van het juiste materieel!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda