snelle verzending goede prijs kwaliteit

handige overzichtelijke website!

Groot assortiment met kwalitatieve producten.

Gebruiksvriendelijke website met veel keuze. De bestelde producten worden snel en goed bezorgd. Het retourneren gaat ook eenvoudig en wordt snel afgehandeld.

Ik ben heel erg tevreden over de Klimwinkel.

Mijn vriend en ik bestellen veel bij de Klimwinkel. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestelling of iets anders. Mijn bestelling komt altijd op tijd. De service van de Klimwinkel is ook top. Bedankt!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, product goed verpakt en mooie kwaliteit. Niets te klagen!

Fijne site met uitstekende klantenservice!

Echt top! In mijn bestelling zat per ongeluk een snapper die ik niet wou bestellen, na een mailtje gestuurd te hebben werd deze meteen uit de bestelling gehaald! verder had ik de ATC black diamond zwart besteld alleen was deze niet op voorraad dus werd ik gemaild of een andere kleur ook goed was zodat deze snel geleverd kon worden. Al met al top!

Supergoede service, duidelijke communicatie

Toen bleek dat de bestelde klimgordel pas laat beschikbaar zou zijn werd er direct contact opgenomen met een voorstel voor een vergelijkbaar product dat wel direct beschikbaar was. Dat is nog eens meedenken!

Goede winkel voor klimmers met scherpe prijzen

Zeer goed materiaal

Grigri + ! Wat een geweldig en veilig apparaat. Erg onder de indruk. Korte tijd nu in gebruik maar zijm zeer tevreden.

Op de klant gerichte supervriendelijke ervaring!

Mijn dochter en ik wilden graag wat klimschoenen passen en de verkoper was een toffe kerel die ook zelf klom en ons goeie tips gaf. We zijn beiden met geweldige klimschoenen en een brede smile de winkel uitgestapt en we zijn supertevreden! Bedankt!

Great products

Exactly what I expected and good quality

Makkelijk en degelijk op weg geholpen

Goeie uitleg bij de producten helpt bij het maken van de juiste keuze en dit aspect is absoluut in orde. Ook de optie om het pakket af te halen bij een PostNL-punt is een pluspunt.

Snelle levering, producten van kwaliteit

Altijd top!

Van alle keren dat ik bij jullie heb gekocht, nog nooit een slechte ervaring gehad.

Het pakket kwam sneller binnen dan ik had verwacht! Bestellen gaat erg makkelijk

Excellent

Very fast delivery and excellent products.

Schitterend!

Mijn eerste ervaring verliep super. Ik bestelde 2 via ferrata setjes. Ze werden zeer snel geleverd. Alles was netjes verpakt en in perfecte staat geleverd. Ook via mail een zeer snelle service. Er volgens zeker nog bestellingen :-)

Mooie uitrusting, veel keuze, vlot bezorgd.

Super winkel, hebben alles wat ik nodig heb. Zowel voor klimmen, als voor alpinisme.

Quick and easy order and service

Ordering from klimwinkel is efficient and easy with the way products strong and negative points are provided and quick delivery.

Niks op aan te merken en snel aangekomen

Heel goede communicatie (bij was er een probleem met een item). Het werd snel en correct opgelost en levering was nog steeds op tijd. Niks op aan te merken, zeker qua prijzen en leveringstermijn.

de belangen van de shop gingen boven de kwaliteit van adviezen aan mij

13 dagen wachten op een artikel is NIET meer van deze tijd.

Zekerapparaat niet op voorraad maar goed afgehandeld

Ik had in mijn bestelling een zekerapparaat dat niet meer op voorraad was, maar toen ik terugmailde wat ik in plaats daarvan wilde hebben werd dat vlot afgehandeld en ik kreeg de bestelling ook kort daarna compleet binnen

Snelle bezorging en goede producten!

Veel keus, snelle levering en goede producten!

Retourbeleid niet klantvriendelijk

Jammer dat retourneren voor eigen rekening is, helemaal als het gaat om klimschoenen waarbij de maat moeilijk te bepalen is. Overigens maakte deze schoenen een gebruikte indruk bij ontvangst.

Snel verstuurd en prima producten

Bestelling voldoet aan verwachting en is snel verzonden met netjes mailtjes voor de tracking.

Snelle levering en super service!

Snelle levering, goede kwaliteit en service!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda