Snelle reactie en bezorging

Er is veel aanbod en als product op zich laat wachten nemen ze contact op zodat je iets anders kunt kiezen en sneller je bestelling hebt.

goede ervaring

alles op tijd bezorgd

Top klasse

fijne winkel, snelle service

fijne webomgeving goed zoeken/filteren in producten snelle verzending

Correcte en goede opvolging.

Ik zou zeker hier opnieuw iets aankopen indien nodig.

Super snelle levering, goede prijs

Mooie aanbieding en snel geleverd. Beastmaker zonder overbodige verpakking verzonden en de volgende dag al in huis Heel fijn product de beastmaker 1000, heel divers en makkelijk op te hangen

Een product was niet leverbaar. Na telefonisch contact meer dan netjes geholpen. Zending de volgende dag ontvangen.

Tevreden met de service

Er was een bestelde klimgordel pas in december leverbaar en toen kreeg ik bericht dat ik kon wachten tot december. Er werd ook een Drietal vergelijkbare gordels genoemd. Daar heb ik een keuze uit gemaakt en de dame heeft het bestelformulier (waar meerdere bestellingen op stonden) voor mij aangepast en voor akkoord gemaild. Ik hoefde dus niet opnieuw een bestelformulier in te vullen! Prima service!

Snelle reactie en goede afhandeling

Recent bestelde ik een product (camalot) online. Klimwinkel heeft mij daarop direct gebeld omdat het artikel in de gekozen maat toch niet op voorraad was. Daarom was het mogelijk om tijdig een alternatief uit te zoeken - de levertijd was belangrijk omdat het een kado voor een verjaardag was. Daarnaast heeft Klimwinkel mij alsnog korting gegeven op een recente aankoop (andere camalot) waarvan de nylon schlinge meer dan 2 jaar geleden is gefabriceerd. Ik had hierover een opmerking gemaakt in de bovenstaande bestelling (paar weken later). Ik waardeer dat Klimwinkel dit direct heeft opgepakt!

Supergeweldig

Super goed, snel geleverd. Klimschoenen zitten alleen zo strak dat ik er met boterham zakjes in moet glijden anders zijn mijn voeten te stroef. Ps. Dat laatste kan aan mij liggen, ik heb ze namelijk 4 maten te klein besteld…

Goede communicatie en correcte levering

De goederen waren er vrij snel. 1 item was niet meer in voorraad maar daar werd duidelijk en tijdig over gecommuniceerd, zodat er een oplossing kon gevonden worden. Prima service!

Correct, vrienden, snelle levering

Ik heb ondertussen al twee keer wat besteld bij deze winkel. Top kwaliteit van producten, heel goede prijs, snelle levering met tracking code. Bij vertraging van levering is er meteen een berichtje verzonden, je wordt heel goed op de hoogte gehouden van alles. Top winkel!

Snelle levering en contact

Zeer te spreken over de snelle lever tijd bij Klimwinkel. Ik bestelde klim schoenen en nog geen dag later lagen ze op de deurmat. Helaas waren de schoenen te klein en liet ik ze omruilen. Naast dat een automatisch retourontvangst mailtje ontving ik ook vrij wel direct een persoonlijk mailtje waarin benoemt werd wat de winkel had ontvangen en wanneer de juiste maat schoenen wanneer geleverd zouden worden. Het contact wat we hier later nog over hadden, want ik wilde eigenlijk toch een ander paar, verliep zeer snel. Ook heb ik telefonisch gesproken met iemand in de winkel die erg behulpzaam was. Al met al, een aanrader om hier wat te bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit artikelen.

Prettige ervaring met het bestellen van klimartikelen!

Geweldig zoals altijd!

Levering op maat, niet tevreden geld terug. Perfect de order aangepast naar wens

Betaalbare klimschoenen

Ik heb 3 paar klimschoenen besteld (om te passen) en ben inmiddels erg blij met de Red Chili klimschoenen. Ik heb maat 44 gekocht (normaal maat 41,5). De Mad Rock drifter was veel te klein, zelfs maat 44. Ik had maat 43 besteld maar deze bleek achteraf toch niet leverbaar. Snel opgelost door de klantenservice. Volgende dag alles al bezorgd. Alleen jammer dat ik er daarna pas achterkwam dat de retour kosten van de andere schoenen voor eigen rekening komen, met als reden dat dat beter is voor het milieu. Dat begrijp ik helemaal maar bij de producten zelf staat als tip: "bestel meerdere maten zodat je kan passen, de rest stuur je retour". Beetje vreemd beleid. Ook moet je het retourformulier zelf uitprinten. Ik heb gevraagd of dit anders kon omdat ik geen printer heb en wederom een dikke 10 voor de klantenservice voor hun hulp. Al met al dik tevreden over klimwinkel en de Red Chili klimschoenen!

Snelle levering en uitstekende klanten support

Had klimschoenen gekocht voor het bolderen en waren binnen paar dagen al geleverd. Jammer genoeg was de de maat te klein dus moest ze terug sturen. Dit was erg makkelijk te doen en met vragen kon ik bellen en werd ik uitstekend geholpen. Geld ook super snel terug gekregen!

Bezoek adres is heel prettig

Fijn dat er ook een bezoek adres is. Ik ben erg goed geholpen, personeel was vriendelijk en had veel kennis van de producten.

Bestellingen altijd tip top in orde en snel geleverd. Ook krijgen we elk jaar een mooie korting via de klimvereniging

Mooi assortiment, snelle levering

Mooi assortiment, snelle levering

Makkelijk bestellen en op tijd geleverd

Uitgebreid assortiment, makkelijk bestellen en afrekenen. Ik ben erg tevreden, volgende keer zal ik hier weer bestellen.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Kwaliteitsvolle producten

Gewoon prima service en levering

prima levering

Helaas is een vraag via het contactformulier niet beantwoord, daarom heb ik de betreffende artikelen elders besteld (Totem Cams)

Snel geleverd, goede spullen

Snel en goed