Goede klantenservice

Ik bestelde een te kleine maat en meteen na het ontvangen van de retour werd een nieuw paar in de juiste maat terug gestuurd.

Op tijd geleverd en goed verzorgde aanschafprocedure

Duidelijke info op de site, daardoor kon ik een goede keus maken

Goede producten, snelle levering

Snelle levering, kwalitatieve producten

Een zeer gewaarde winkel

Bestel hier alles wat ik nodig heb. Nog nooit een probleem gehad. Niets meer dan lof voor de klimwinkel.

Tof en leuk

Ik vind het zakje iets te ondiep voor een magnesium sok in te en mooi diep te poederen met mijn hand. Voelt aan als kwaliteit.

Prettig en gemakkelijk

Ik had geen enkele problemen. Doordat het binnen Nederland was, was de levering ook snel

Soepele afhandeling, snelle levering

Zoals altijd een goede ervaring.

Goede prijs en snel verzonden.

awesome

easy. fast. great stuff.

Perfekt !

Snel thuis geleverd, uitstekende dienst !

Goede winkel en goede probleem oplossen

Goede winkel en snel reacties van de klant service.

Heerlijk Snelle levering

Top! Handige website, groot assortiment, snelle levering!

Great selection, quick delivery!

No complains.

Snel en goed. Persoonlijk wanneer het nodig is.

snelle service. spijtig van de retourkost maar ik begrijp de motivatie. Alleen zijn klimschoenen natuurlijk heel moeilijk qua maat om online de perfecte te vinden. Gelukkig belde een medewerker me om me wat verder te helpen. Hopelijk heb ik nu de juiste maat gekozen.

goed assortiment, gedegen advies en adequate afhandeling

Ik ben al vele jaren klant bij de klimwinkel. Ik ervaar een heel prettige website met een prettige helpdesk. Als ik vragen heb wordt er vakkundig meegedacht om het juiste product voor mijn situatie uit te zoeken. Als een order geplaatst is de afhandeling vlot en transparant.

Zeer positief contact met de klantenservice

In eerste instantie was de levertijd van mijn bestelde klimtouw wat langer dan op de website stond. Hier werd ik keurig en tijdig op geattendeerd middels de mail. Vervolgens is mij een alternatief aangeboden zodat ik nog vooralsnog tijdig met nodige klimuitrusting op vakantie naar Kroatië kon. Er kan wat mis gaan, maar hoe dit opgepakt wordt is in mijn optiek het belangrijkste! Hartelijke dank aan medewerker Kaylee die mij goed op weg heeft geholpen!

petzle hoofdlamp bindi

snel geleverd en keurig verpakt

Correct, met een goede prijs

prima carabiners gekocht uit een voldoende ruim assortiment. Nette prijzen zonder prijsvechter te zijn. Verzending en verdere afhandeling keurig en op tijd.

Klantvriendelijke service

Er miste een artikel bij mijn bestelling. Ze hebben deze meteen zonder problemen nagestuurd.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van het product, duidelijke en deskundige informatie op de website.

Snelle levering en goed product .

Voor een voorstelling die we spelen hadden we een stuk touw nodig . Dus gezocht , gevonden en besteld . Het touw voldoet aan de eisen die wij hadden en werd snel geleverd.

Goede service, ook bij late verzending

Ik kreeg vrijwel meteen een bericht dat mijn verzending mogelijk vertraagd was door een voorraad te kort, waardoor ik niet oneindig lang hoefde te wachten op mijn pakketje

Goed assortiment, snelle levering

Fijn werken met deze website

Duidelijke website en snel verzonden

Alles goed te vinden. Artikel was niet op voorraad, netjes via de mail gevraagd of mijn bestellingen in delen of in één keer verzonden moest worden. Uiteindelijk alles dezelfde dag toch nog verzonden

Goede kwaliteit voor een goed prijs

Fijne beastmaker gekregen voor een goede prijs, snelle zending

Arduinstraat 20

4827 HK Breda