Goede service voor een goede prijs

Wederom een goede ervaring. Ik kreeg netjes een e-mail dat de levertijd wat langer zou zijn (zoals ik ook al op de pagina van het betreffende artikel had gezien). Ook was het geen probleem om mijn bestelling nav de langere levertijd later nog aan te passen. Het artikel was netjes verpakt en Elseviers in de genoemde termijn.

Zeer prettig en alles in orde, goede communicatie!

Flinke bestelling gedaan, alles was op orde. Sommige dingen die wat lastiger waren hebben we samen opgelost, de communicatie was zeer prettig hierin!

Erg vriendelijk en goed geholpen.

Ik had iets gekocht met een kadobon alleen had ik op het allerlaatste moment de betaling gecancelled omdat ik toch iets moest veranderen. Hierdoor werkte mijn kadobon niet meer. Toen ik de volgende dag belde werd dit meteen en vriendelijk verholpen. De volgende dag was de bestelling er.

9 klimgrepen besteld, ze waren wel niet allemaal gelijk (verschillend geboord)

Ik had 9 klimgrepen (rolls van Woodpecker) besteld, ze waren wel niet allemaal gelijk (verschillend geboord) en eerst kwamen er 6 later nog 3. Het hout is relatief glad, dus er is veel minder wrijving dan met gewone epoxyharsgrepen, toch goed genoeg.

Goed en snel geholpen

Ik kwam naar de webshop locatie om klimschoenen te passen. Ik werd er meteen van een Dame vriendelijke ontvangen. We gingen naar boven en ik vertelde wat ik wilde. Die schoenen welke ik al uitgezocht had op de website hadden jullie ook op voorraad en ook in alle Maten. Bovendien had ik er ook de mogelijkheid gekregen eens andere merken van klimschoenen te proberen. Heb personaal (de jonge Dame) was zelf ook aan het klimmen en wist over wat ze praat. Ze had mij een heel goede algemene advies kunnen geven. Uiteindelijk heb ik tevreden en goed geholpen de webshop weer verlaten. mvg. Robert Lehmann

Super service

Door zeer vriendelijke medewerker helemaal uiteengezet welke prusik lijn ik nodig heb om in de mast van m’n boot te kunnen klimmen. Nam alle tijd en uiteindelijk ook juiste lijnen met lengte uitgevogeld. Super netjes. Dagje later in huis dus top!

Snel reactie op e-mail ivm bezorgen

Snel geleverd.

Netjes

Alles wat je nodig hebt en altijd snel in huis

Mooie website, makkelijk te vinden wat je zoekt, goede productomschrijvingen. Wat je besteld is snel thuis.

vlotte afwikkeling en geleverd één dag na de bestelling, razendsnel dus

vlotte afwikkeling en geleverd één dag na de bestelling, razendsnel dus

Product zoals verwacht en snel verzonden

Onderdelen waren snel verzonden en netjes verpakt. Niks op aan te merken en duidelijke communicatie

Super service

Na een telefoontje van mij naar uw adres werd ik keurig te woord gestaan en direct mijn vraag in behandeling genomen zodat ik alsnog de volgende dag mijn bestelling thuis bezorgt kreeg

Perfecte offline en online beleving

Zowel tijdens het persoonlijke telefonische advies als de uiteindelijke bestelproces ben ik verbaasd over de klantgerichte opstelling van dit bedrijf.

Prima afhaallocatie

Langs afhaallocatie geweest. Product op voorraad. Vriendelijk personeel. Gepint en klaar

Geweldige klantenservice, snelle bezorging.

Ik heb een fout in mijn bestelling gemaakt. Probleem was snel opgelost en ik kreeg volgende dag bezorging. Echte aanrader!

Wat ik nodig heb

Gewoon goed

super ervaring en vlot

alles is vlot verlopen

Heel snel geholpen en ik had een vraag bij mijn bestelling en werd heel snel opgebeld hoe ik het wilde hebben.

Ik ben super blij met mijn nieuwe tent!

Ik heb hem meteen een week gebruikt en ben er heel blij mee. Hij zet makkelijk op en heeft een heel mooi design. Natuurlijk licht gewicht, maar ook lang genoeg om met een matras van 2 meter in te liggen! En een leuk detail is dat de haringen rood zijn. Klaar voor heel veel nieuwe avonturen!

Top! snel, goed en eerlijk

Koop altijd met veel vertrouwen bij deze webwinkel. Je weet wat je krijgt en heb je toch iets wat niet naar je zin is dan is de retourregeling prima op orde.

Bewust niet bij bol punt com besteld. Klimwinkel had een scherpe prijs en snelle levering. Top!

Goede assortiment en snelle levering

Alles top, er is bijna alles te vinden wat je nodig hebt en de levering is snel.

Ik heb hier een Therm-a-rest Neorair slaapmat besteld. Snel geleverd!

Misschien niet het goedkoopste adres, maar ze hebben best veel in voorraad, de afhandeling liep perfect en ik had de slaapmat binnen 24 uur in huis!

helaas wel factuur betaald en bericht gekregen en afgeleverd zou zijn, maar helaas niet ontvangen

Helaas is het product welke besteld is niet aangekomen bij ons. Hierover is inmiddels een mail gestuurd met de vraag wanneer wij eea kunnen verwachten. Maar hier is ook nog niet een reactie op geweest. zeer teleurstellend.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda