goed product, tijdig en professioneel afgeleverd

beide carabiners werken (ik leef nog)

Snel en betrouwbaar

Binnen een dag geleverd.

Producten niet voorradig eenmaal aangekocht

Adverteert met interessante promo's die na aankoop dan toch niet voorradig blijken te zijn.

Blij met mijn spullen

Wel even geduld moeten hebben omdat sommige dingen niet op voorraad waren. Het hele bestelde pakket ontvangen. Mooi spul!

Boombescherming voor het slacklinen besteld. Snel geleverd, aardig geprijsd.

Helemaal oké

Duidelijke product specificaties op de site en vlotte afhandeling van de bestelling

Grote bestelling om 5u besteld volgende dag in huis!

Ik had een grote bestelling trainingsgear nodig. Alles wat ik nodig had inclusief korting volgende dag in huis!

Snelle service, top assortiment en snelle levering!

Spot on, zoals altijd!

Als boomverzorger ben ik vaak te vinden op de site van Klimwinkel. Onlangs heb ik een kinderharnas voor mijn dochter aangeschaft, de Petzl Ouistiti, wederom vlekkeloze shopervaring en levering. Hier zit een vaste klant!

Snel geleverd, prima product.

Mooie website, kwaliteit van de producten is uitstekend en snel geleverd.

Comfortable helm

Prima eerste helm voor mij als beginnende buitenklimmer. Goed te stellen naar je hoofd en lekker licht en niet bijzonder warm terwijl we veel zon hadden.

Goede producten, prima levering

Fijne winkel met prima prijzen. Levering is goed geregeld.

Quick and easy

I received the product pretty fast and without any problem

Goed geholpen door deskundig personeel

Hoewel ik geen afspraak had gemaakt (waarvoor excuus), werd ik in de showroom toch snel en goed geholpen. De verkoopster wist waar ze het over had en dacht goed mee. Advies ging ook niet automatisch in de richting van het duurste spul. Kortom, zeer tevreden!

Goede ervaringen

Leveren snel, meerdere keren hier besteld zonder problemen. Groot aanbod en goede service. Geen 5 sterren omdat er een keer een belofte is geweest dat ik een zak pof zou krijgen maar die is nooit gekomen (stagiaire van marketing, deed mee met een vragenlijst)

top!

zeer snelle service

Correcte en snelle levering

Ik bestelde handschoenen die ik nergens anders meer kon vinden. Fotos waren wel niet heel duidelijk omdat er 2 soorten handschoenen op stonden. Wel snelle en correcte levering gehad.

Zeer positief.

Snel en accuraat.

Snel, eenvoudig en kwaliteit.

Ik was op zoek naar materiaal voor het bouwen van mijn eigen "Woody"-klimmuur thuis. Op Klimwinkel.nl vond ik het nodige materiaal dat de twee dagen later al bij mij thuis werd geleverd. Heel handig!

Ideaal om te bestellen en de snelle service echt top zal dit aan iedereen aanraden.

Ik heb online de kleisteiger gids besteld en die kwam prima binnen. Bedankt!

Excellent price and light-fast delivery

I am always happy to find merchandise outside the devilish ama*on in a god store, with good service and good prices. I’ll be happy to buy from Klimwinkel again :)

Zoals afgesproken

goed aanbod, snelle levering

alles prima, goed aanbod, fijne informatie, hulpvraag per email snel en duidelijk beantwoord, snelle levering.

Degelijke spullen, snelle service!

Prettig

Arduinstraat 20