Deskundige begeleiding, met een glimlach

We hadden een afspraak gemaakt om met het gezin langs te komen om klim spullen te halen. Wij zijn allemaal leek en waren blij verrast met de deskundigheid waarmee we werden geholpen! Absoluut een aanrader voor de beginnende klimmer, maar - voor zover ik kan inschatten- ook voor de gevorderde.

Prima product

Snel en zorgvuldig

Gevraagde producten snel en zorgvuldig geleverd.

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Goed assortiment, prima prijzen en snelle levering. En snelle en prettige communicatie.

Boven de hoogte uitstijgen.

Onverwacht, vanuit mijn vakantie adres bij de winkel langs gekomen. Ondanks afspraken, is er toch tijd voor ons genomen. Zeer tevreden over de kennis en behulpzaamheid,zijn we met twee klettersteigsets vertrokken. Ga zo door.

Fijne webshop!

Snelle levering van de artikelen! Ik ga hier zeker weer bestellen!

Correct

Vlotte communicatie en afhandeling

Ik heb een nieuwe klimgordel en schroefmusketon besteld, goede prijs en correcte levering.

De afgelopen jaren regelmatig iets besteld bij Klimwinkel en steeds tevreden.

Kloppende website en geleverd als beloofd

Klimwinkel heeft een breed assortiment van technische klimspullen die je anders uit het buitenland moet halen. Voor en door mensen met verstand van klimmen. Dat werkt altijd fijn.

Snelle levering uit een uitgebreid assortiment!

Groot assortiment in een overzichtelijke website. Snelle levering

Prima, zoals je kan verwachten van een webshop anno 2021. In de middag de artikelen besteld en de volgende dag in huis. Duidelijke website en ik kon snel vinden wat ik zocht. Producten waren goed verpakt.

Helemaal prima

ik kon snel de spullen vinden die ik nodig had en het werd ook snel verstuurd.

Goede producten, was snel thuis gestuurd.

Netjes, en volgens afspraak!

Ik moest op het laatste moment nog snel een crashpad bestellen voor fontaine bleau. Door de snelle leveringstijd van voor 17u besteld morgen in huis, is dit helemaal goed gegekomen! Thanks toppers

Snel en goed geleverd

Bestelling was snel in huis en pakket netjes.

Fijne en goede service

De communicatie was perfect , hele goede feedback gekregen op mijn vragen alles werd goed en duidelijk uitgelegd en prima geadviseerd!!

Goed fijne site

Ik vind het een overzichtelijke site met de juiste informatie

Topwebsite

Duidelijke webshop, alles makkelijk te vinden en genoeg informatie. Producten snel binnen na bestelling. Ook de 10% ledenkorting van nkbv was fijn en makkelijk toe te passen. Goede ervaring.

Uitstekende service ondanks een tegenvaller.

Voor de bestelling had ik een vraag over een van de producten. Kreeg direct antwoord op mijn chat met een kundig advies, dus de bestelling geplaatst. Toen bleek dat een van de kleuren helmen niet op voorraad was, werd netjes gebeld met een passende oplossing. Uiterst tevreden dus!

Oplossings gericht

Mailde met een uitdaging ( kennis gebrek) en ze hebben me prima geholpen. Zelfs een voorbeeld opgestuurd. Toppers

Volgende dag geleverd zoals beloofd

Groot assortiment en snel geleverd. Prijzen zijn redelijk scherp.

snelle levering, goede prijs,goed product

1 artikel was niet op voorraad en ik kreeg netjes een mail. Ze hebben me daarin goed geholpen!

Snel en gemakkelijk

Top, kwam de volgende dag binnen. Product zoals beschreven op de website. Helemaal tevreden, dank!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!