Super service

Elke bestelling verloopt vlot en alles is altijd dik in orde

goed materiaal en snelle klantenservice

al heel wat klimmateriaal gekocht en er zijn steeds goede beschrijven en reviews om het juiste materiaal te vinden

Had wat kleine spulletjes besteld voor klimmen in de vakantie: carabiners, slings, prusiks. Alles werd super snel geleverd, er was eerst verkeerde prusik opgestuurd. Na kort contact werd die er de volgende dag meteen achteraan gestuurd. Top!

Gewenst cadeau snel gevonden

Zelf geen klimmer, desondanks het gewenste 'specialistische' verjaarscadeau snel via de webwinkel gevonden. De extra cadeaubon om de jarige nóg blijer te maken was ook gemakkelijk aan de bestelling toe te voegen. Alles snel en op tijd geleverd. Niets te klagen, dus.

Snelle afhandeling van bestelling

Ik ben zeer tevreden over Klimwinkel. Mijn bestelling werd snel bevestigd en verstuurd. Een deel van mijn bestelling heb ik geretourneerd, hier had ik een vraag over waar de klantenservice me vriendelijk mee heeft geholpen. Bovendien werd de retour ook snel bevestigd na het opsturen!

Altijd wat ik nodig heb, met top service.

- snel geleverd. - perfect assortiment. Gewoon goed.

Prima! snel en gemakkelijk besteld, en alles op tijd en in orde geleverd

Kalkballen en bijbehorend gucci tasje besteld voor de nieuwe hobby. snel (uit voorraad) geleverd, en zelfs nog een vriendelijke reactie op mn bestelopmerking terug gehad :)

Goede beschikbaarheid en super levetijden

Ik zocht een dubbel touw, en alles was of overal uitverkocht, of alleen op termijn beschikbaar. Toch vond ik op klimwinkel.nl wat ik zocht - levertijd was minder dan twee dagen.

Snel en goed geleverd

De bestelling ging snel en gemakkelijk. Daarna is het pakket ook snel geleverd.

Producten zoals verwacht

Het bestelde materiaal dat ik besteld had blijkt uiteindelijk niet op voorraad dit product zou pas later dit jaar weer op voorraad zijn. Dit hebben ze op gelost door een vergelijkbare product aan te bieden dat duurder is en zonder deze kosten te door te berekenen.

Snelle levering en top producten!

Alles voor zowel de beginnende- als de gevorderde klimmer is te vinden bij deze winkel!

Top service!

Bij niet op voorraad zijn van een artikel, direct contact opnemen en komend met een prima alternatief. Goede communicatie, een snelle levering en derhalve een top service!!

Duidelijke shop, scherp geprijst

Netjes op de hoogte gehouden over het verloop van mijn orden en geleverd op het opgegeven tijdstip.

Snelle verzending, kwaliteitsmateriaal

Ik had via ferrara handschoenen voor de vakantie nodig en kwam hier 2 dagen voor vertrek achter. Toen ik Klimwinkel.nl belde kreeg ik een vriendelijke dame aan de telefoon die voor mij de voorraad handmatig wilde controleren. Verder kon mijn bestelling dezelfde dag nog worden verstuurd. Een dag later viel het pakketje op de mat en pasten de handschoenen perfect. Sterk materiaal en goede pasvorm. Ik ben heel tevreden!

Makkelijk en snel

Snel een bestelling kunnen doen en zoals beloofd: de volgende dag in huis.

snelle reacties en goed meedenken

snelle reacties en goed meedenken

Tot de volgende keer ;-)

Ruim assortiment, scherpe prijzen., betrouwbare en snelle levering

Topservice

Product wat we besteld hadden was langere tijd niet leverbaar. Werden hiervan op de hoogte gesteld en kwamen met een vergelijkend product. Levering was volgende dag. Keurig afgehandeld.

Helemaal goed

Precies zoals aangegeven, goed product en goed ontvangen.

Goed contact

Het zekeringsapparaat was niet voorraadig in de bestelde kleur. Klimwinkel nam contact op met een alternatieve kleur die we meteen de volgende dag geleverd kon worden. Super!

Goede instappers voor een beginneling, rap geleverd

Deze week ging ik voor de tweede keer boulderen. Ik wilde niet weer schoenen huren, dus ik zocht naar een goed paar schoenen voor een beginner en heb ze bij Klimwinkel gevonden: La Sportiva Tarantula's in mijn maat, de juiste pasvorm, in mijn lievelingskleur en voor een vriendelijke prijs. Laat in de middag besteld en al een dag daarna, anderhalf uur voordat ik ging boulderen, ontvangen. Eerst gepast: ze zaten als gegoten, alsof het sokken waren. Ik kon ze gelijk testen en ze bevielen me uitstekend! Ben er erg blij mee, top!

Altijd goed assortiment en goede service

Ik bestel hier best vaal, en het is altijd goed! Producten zijn goed, assortiment is goed, levering is snel en goed. Helemaal niets mis mee!

Goede spullen maar slecht ingepakt

Zie boven

Mooiste klimgordel ooit hier gekocht!

Super service

Arduinstraat 20