Snelle verzending en vriendelijk klantcontact

Mijn eerste bestelling werd niet helemaal correct geleverd (verkeerde kleur klimhelm ontvangen), maar na vriendelijk telefonisch contact werd nog dezelfde dag het juiste model mijn kant opgestuurd. Ongecompliceerde oplossing, heel netjes.

Degelijk, snel, no nonsense

Ze hadden wat ik wilde hebben tegen een redelijke prijs en geen verzendkosten, dus de keuze was snel gemaakt. De bezorging was spoedig en alles is puntgaaf aangekomen.

top service, nette producten!

Polite and friendly

Good and friendly service, and a lot of choices and discounts on climbing equipment.

Goede communicatie, en snelle levering!

Ben er blij met klimwanden! Goede communicatie en snelle levering, ook producten welke niet op de site staan kunnen geleverd worden! Goed bezig!

Snelle en nette levering

Goede keuze en veel informatie op de website. Nadat ik mijn keuze had gemaakt werd het artikel snel geleverd.

kwam iets later dan aanvankelijk gedacht maar verwachting direct aangepast door berichtje van de klimwinkel. daarna precies gegaan zo als beloofd

Klantvriendelijk en transparant

Overzichtelijke site met goed assortiment. Over artikelen die niet direct op voorraad zijn wordt je snel en duidelijk geïnformeerd. Goede klantenservice.

Prima geholpen, goede prijs/kwaliteit

Op een prettige manier geholpen in Oosterhout, goed advies gekregen.

Top winkel!

Goede service en snelle levering!!

Snelle verzending, goede service, ik ben tevreden :)

Netjes geregeld bedankt voor de goede zorgen

Supersnelle webshop!

Supersnelle webshop met nette prijzen. De klantenservice zelf heb ik nog niet mee te maken gehad, wat op zich al een goed teken is natuurlijk!

Prettige winkelervaring online

De website geeft duidelijke informatie over de producten in het assortiment. Nadat ik mijn keus had gemaakt ging het bestellen tot en met het ontvangen van het pakket heel soepel. Heldere communicatie en klantvriendelijk. Kortom zoals een online bestelling zou moeten gaan! Voor een volgende bestelling zal ik zeker weer bij jullie terugkomen.

Ik heb een klimset besteld, daarbij wa op dat moment 1 kleur niet op voorraad. daarover ben ik gebeld en tijdens het gesprek bleek dat er 1 beschikbaar was gekomen dus die is meteen naar me opgestuurd. Tracking details gekregen en de zending via DHL kunnen volgen. Dus: Alles is gegaan hoe je het zou willen en het spul is ook nog eens van goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Zo zo

Scherpe prijzen, geen goed inlog systeem

Geen gezeur en precies zoals beloofd!

Ik had schoenen welke 1 maat te klein vielen, opgestuurd met comment erbij om om te ruilen naar 1 maat groter en meteen volgende al in huis!! Helemaal fantastisch, thanks Klimwinkel voor deze perfecte service!

Zoals altijd weer goede service

Goede service, snel bezorgd. Een van de artikelen was niet op voorraad maar kreeg snel een e-mail met een suggestie voor een alternatief. Goed geregeld.

Super snel!

Heel snel en netjes verstuurd. Binnen 24 uur in huis.

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Wederom een goede ervaring. De omschrijving op de site is duidelijk, de prijs is scherp, en het product was snel in huis.

Goed geholpen, vriendelijke mensen

Snel maar onvolledig

De levering was erg snel maar helaas onvolledig. Ik heb dit aangegeven en ga er van uit dat dit komende week gecorrigeerd wordt. De wel geleverde spullen waren prima conform verwachting.

ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Prettige service bij vragen, snelle levering. Zelfs in Frankrijk.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda