Goed verpakt en snelle levering

Duidelijke website. Spullen makkelijk te bestellen en volgende dag heb je het binnen. Top!

Goede prijs voor product

En netjes conform afspraak geleverd. Vertouw erop dat product zelf doet wat het moey doen

voordelig aanbod, snel geleverd

Prima levering

Snel en duidelijk

Kreeg meteen volgende dag duidelijk antwoord met daarin link naar voorstel materiaal, heel gemakkelijk

Alles liep als geadverteerd.

In het verleden is het wel eens wat minder soepel gelopen. Deze keer ging alles van een leien dakje. Ik was nogal laat met het regelen van mijn materiaal deze zomer en heb het (zoals geadverteerd) op tijd binnnen.

Snelle en correcte levering. Dikke aanrader

In de middag een klimgordel voor mijn dochter besteld en de volgende dag snel en netjes verpakt geleverd. Kortom aanrader!

Goede producten, snelle levering!

Zeker een aanrader. Tevreden.

Wat ik zocht op voorraad en volgende dag geleverd

Website werkt goed, veel op voorraad en snel geleverd.

Goede info, goede keus in assortiment, snelle levering, goede prijs.

Geen verdere bijzonderheden.

snel, kwalitieit

snel + prijs-kwaliteit. ni te sukkelen hier

Mooi gerief doch maat totaal verkeerd

Ik bestel een 36 voor mijn zoon. Hij heeft schoenmaat 35. Bij aankomst blijkt de maat 36 eigenlijk overeen te komen met maat 34 ofzo. Veel te klein, niet draagbaar. Bij andere types schoen stond vermeld dat die klein waren. Beter bij deze ook vermelden. Jammer want geen tijd meer om te wisselen, vertrekken op vakantie, zonder schoenen dan maar. Kwaliteit wel heel goed!

Geweldige keuze, nette prijzen, snelle levering!

Voor mijn gevoel ben ik goed geholpen, advertenties zijn duidelijk. De desbetreffende producten waren snel en volgens afspraak geleverd. Doosje was iets wat beschadigd, product in zeer goede staat, NIEUWSTAAT.

Snelle levering, vriendelijk personeel bij vragen.

Ik ben nu klaar voor een heerlijke berg vakantie. Alle klimwinkel spullen liggen klaar om ingepakt te worden. Snelle levering, daar was ik blij mee.

Goed materiaal en de snelste levering

Even gekeken op de site van klimwinkel om klimschoenen aan te schaffen Niet zo evident voor mezelf om de juiste maat te vinden maar klimwinkel heeft ze wel voorradig Een schoenmaat zoals 48 en 49 is niet zo gemakkelijk te vinden Hier dus wel dus heb ik maar snel besteld Volgende dag kreeg ik het al geleverd Dus bij deze een heel snelle levering Nu al een paar keer geklommen en ze zitten perfect Ik kan klimwinkel alleen maar aanraden Topservice

Snelle levering en het product is precies wat ik had verwacht!

Prima niks op aan te merken

Alles liep zoals het hoort

Zeer snel en goede kwaliteit

Zeer snel en goede kwaliteit

Topservice

Snelle communicatie en hulpverlening bij vragen.

Goed verpakt en snel geleverd

Goed verpakt en snel geleverd

Helemaal top

Artikelen netjes verpakt de volgende dag in huis.

Breed assortiment, snelle service!

Ze hebben een breed assortiment. Bestel al vaker van ze - betrouwbaar en snel! :)

Super snel en volledig

Gewoon goed

Snelle en correcte levering ... goed verpakt!

Heldere site met veel (aanvullende) info over de diverse producten. Daarmee onderscheidt Klimwinkel.nl zich toch wel ten opzichte van een aantal grotere concurrenten. De aankoop was goed verpakt, en de factuur was ingesloten. Ook niet onbelangrijk: de verzending snel en goed geregeld. Eerder hadden gezinsleden al bij Klimwinkel.nl geshopt en dat was ze goed bevallen. Nu was vaders aan de beurt, dus ik had een idee wat te verwachten. Nu zocht ik een Therm-a-Rest Z-Lite SOL, en dat was/is kennelijk lastig leverbaar (in de EU) momenteel. Met de eerder opgedane ervaringen was het makkelijk kiezen tussen vage Franse en Duitse websites en Klimwinkel.nl. Kortom, ik ben erg tevreden!

Goede service en goede producten

Het touw wat ik nodig had was niet meer leverbaar, maar ipv de order te annuleren belde Klimwinkel mij op en bood mij een alternatief aan. Goede service, want jullie begrijpen dat ik het product nodig hebt en niks opschiet met een annulering

makkelijk en snel

Duidelijke site en snelle verzending. Produkt is ook goed.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda