Goed materiaal en snelle levering!

Er is een ruim assortiment aan klimgereedschap tegen goede prijzen en bijzonder snelle levering!

Snelle verzending en goede klantenservice

Twee keer besteld bij klimwinkel: eerste keer ging er helaas iets fout met mijn bestelling maar heeft de klantenservice perfect geholpen . Afgelopen week weer besteld en helemaal tevreden!

Klantgerichte service

Een aantal artikelen op de website hadden als levertijd '5-7 werkdagen', maar al snel na het bestellen kreeg ik mail dat de levertijd langer was. Per artikel stond wat de verwachte levertijd was, en werden opties aangeboden: wachten, vergelijkbare artikelen, of artikelen annuleren. De keuze lag volledig bij mij! Uiteindelijk ben ik voor een middenweg gegaan, en de volgende dag werd mijn herziene bestelling verzonden en kreeg ik het teveel betaalde geld teruggestort. Buiten de enigszins verwarrende levertijd om, ben ik erg enthousiast over het meedenken en de service op maat!

Goede service, goed assortiment

Ik heb een 8bplus pofzak aangeschaft, in combinatie met de Moondust, alles naar verwachting & de verzending was snel.

goede service in de winkel.

Ik ben fijn geholpen in de winkel. niks op aan te merken. echter bedacht ik zelf met naar buiten gaan dat NKVB leden 20% korting krijgen. Verkoper in de winkel kon dit net direct terug storten maar zou dit later in orde maken. Ik tot op heden daarvan niks terug gezien op mijn rekening.

Vriendelijk en goede service! Geven de juiste adviezen en denken met je mee.

Ik hoopte op meer, maar heb wel wat ik wou.

Beste, Mijn bestelling waren vier Gibbon slackline. Deze had ik +/- 8 werkdagen voor dat ik ze nodig had besteld. Met de vermelding van de website dat het 4 tot 7 werkdagen zou duren. Ging alles goed komen, echter ontving ik de mail, dat dit toch problemen zou kunnen geven. Hierop vroeg ik of er een alternatief was, mocht het niet lukken. Dit was er gelukkig. Helaas toen ik een paar dagen later belde kreeg ik het antwoord dat er toch geen alternatief was. Hier baalde ik erg van aangezien ik ze voor een schoolprogramma nodig had en mij voornamelijk succes werd gewenst. Gelukkig kwamen de slacklines toch op tijd binnen en heb ik ze bij hun kunnen afhalen. Ik ben tevreden over het product en hoop dat ze blijven klimmen in hun ervaring. Met vriendelijke groet, Jeroen Voorhaar

Snelle levering van goed geprijsd product.

Tevreden met snelle koop van goed omschreven en geprijsd product.

Top service en snelle levering!

De MSR Windburner besteld en een dag later thuis op de mat. Super product en wederom super snel geleverd door Klimwinkel. Toppers!

super

Slack line travel: alles in een pakket, makkelijk op te hangen met twee personen, lekker licht. Fun voor iedereen. Een opbergzak erbij zou handig zijn.

Geleverd conform verwachting

Compleet en snel geleverd

Snel en goed

Goede spullen en snel geleverd, wat wil je nog meer.

Snelle levering, goed verpakt

Mijn pakketje kwam volgens afspraak en was netjes verpakt, ik ben tevreden.

Makkelijke webshop en correcte levering.

Een makkelijke webshop met duidelijke onderverdeling. Verder is de levering gegaan zoals het hoort. Als Belg zijnde is dit altijd mooi meegenomen dat jullie ook hier leveren. Online webshops in België staan toch nog wat jaren achter t.o.v. de Nederlandse. De producten zelf zijn wat mij betreft van degelijke kwaliteit voor een correcte prijs. Klein minpuntje/aandachtspuntje: Het was mij niet volledig duidelijk of ik nu een grote of een kleine pofzak aan het kopen was. Ik was eigenlijk op zoek naar een groter formaat dan hetgeen dat ik uiteindelijk heb besteld.

Gewoon helemaal goed

De bestelling wordt altijd snel bezorgd en voldoet aan de verwachtingen.

Goede gear en diens

Ik heb bij klimwinkel zekerheidsgear gekocht. Betaling en aflewering was zonder probleem. Ik kan deze winkel aanbevelen.

Zeer prettig advies en goede service

Er werd goed geluisterd naar onze vragen en er is veel tijd besteed aan het vinden van het passende materiaal. Vragen werden beantwoord en we hebben gevonden wat we zochten.

Geweldige serven erg klantvriendelijk!

Goed geholpen met advies en erg meedenkend. Ik mocht uiteindelijk de schoenen gratis retourneren.

Ontzettend snelle levering

Goeie snelle site, snelle levering en product was goed zoals omschreven.

Snel verzonden en prima assortiment

Snel verzonden en prima assortiment. Verder ook prima service als het eens mis gaat. Ik heb recent iets teruggestuurd en de creditfactuur volgde spoedig.

16:58 besteld - volgende dag in huis!

's Middags om 16:58 de bestelling en keurig volgens belofte: de volgende dag stond de postbode op de stoep met het pakket.

Prima product en snelle levering

Leuke gadgets!

Ik kocht een tas met een hold aan als verjaardagscadeau. Leuke gadgets!

Gepast

Ik vond gemakkelijk wat ik zocht en het werd mij in een recordtijd thuisbezorgd. Zeer tevreden dus

Snelle service met hoge kwaliteit

Kopjes met klimgrepen cadeau gegegeven. Werden goed ontvangen!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!