Prima service!

Aardige mail na het niet op voorraad zijn van mijn bestelling, daarna toch snel binnen. Blij met de producten!

Goed telefonisch contact en afhandeling

Super fijne Gordel

Ja wat moet ik zeggen. Ik vind dit een heel fijn model gordel. Ik had hiervoor de Jayne II maat M. Omdat ik 27 kilo kwijt ben pas ik deze niet meer. Fijne aan deze serie gordels vind ik dat je het achterstuk over de heupband kan schuiven waardoor deze altijd midden achter zit. Ook vind ik ze erg lekker zitten, veel bewegingsvrijheid voor sportklimmen. Om er langere tijd in te hangen. bv bij schoonmaakwerkzaamheden of route zetten gaan mijn benen wel eens iets tintelen. Gelukkig doe ik dat veel minder vaak als sporten. Met zekeren heb ik hier geen last van.

Uitstekende service

Webwinkel is helder ingedeeld met duidelijke omschrijvingen en scherpe prijzen. Keurige afhandeling en snelle bezorging.

Helder en snel

Gewoon duidelijk en snelle service. Product precies zoals omschreven, en netjes geleverd. Top.

Een tevreden klant

Out of stock item heeft even langer geduurd maar was binnen de aangegeven termijn in orde en pakket werd zeer snel verstuurd. Bestelling en factuur dik in orde. Een tevreden klant.

Goed!

Ik moest het pakketje ophalen en werd vlot geholpen

Top ervaring!

Netjes op tijd geleverd, goed verpakt, alles helemaal in orde!

Compleet assortiment

Compleet assortiment, goede prijzen, snelle levering. Top!

Topkwaliteit materialen

Zeer prettige website met een groot assortiment!

Sneller geleverd dan besteld

Reeds enkele artikels gekocht en zeer tevreden met de prijs/kwaliteit!

Op tijd geleverd

Prettige webshop met een ruim assortiment. Duidelijke beschrijvingen. Prijzen zijn netjes en het werd snel geleverd.

Niet op aan te merken.

Alles netjes ontvangen! Thanks!

Alles naar wens

Alles naar wens

overzichtelijk aanbod, ruim assortiment, scherpe prijzen

Onlangs een klimgordel gekocht. Snelle levering en prima gordel. Vond jullie advies over spullen die niet tot het basis-assortiment horen mooi om te lezen: "kijk of je ergens anders kunt slagen en zo niet dan kijken we wat we voor je kunnen doen". Fijn zo'n eerlijk en open advies. Alleen jammer dat ik achteraf via vrienden hoorde dat ik als NKBV lid 10% korting had kunnen krijgen. Dat had wel wat duidelijker op de site gekund.

Goede, snelle service

Bestelling werd snel verstuurd, goede communicatie.

Goede informatie op de website en snel geleverd

Duidelijke informatie op de website. Snel en netjes geleverd. Goed product.

super snel behandeld, vriendelijk en behulpzaam personeel

Mijn bestelling werd super snel verwerkt. Ik kreeg een mail dat niet alles van mijn bestelling binnen was en dat alles samen ging verzonden worden eens het laatste product beschikbaar was. Ik heb de vraag gesteld of de beschikbare producten eerst verzonden konden worden omdat wij het toch voor de kinderen als cadeau wouden geven. Het is dan zonder probleem geregeld en het laatste product hebben wij dan ook na een paar dagen mogen ontvangen zonder extra verzendkost. Ik ben dus super content en de kinderen waren er ook heel blij met de cadeautjes die op tijd geleverd werden. Bedankt!

Kwaliteitsvol materiaal en snel geleverd.

Kwaliteitsvol materiaal en snel geleverd.

superservice

toppers

Uitstekende service

Werkte allemaal heel goed. Van browse tot bestellen tot ontvangen, niets op aan te merken!

Snel, correct en vlot geleverd

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Mijn webbestelling telefonisch kunnen aanpassen voor vergelijkbaar product ivm levertijd. Volgende dag alles in huis. Top.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!