Snelle en correcte levering

Duidelijke beschrijving producten Snelle levering

Altijd correct en snel geholpen Fijne zaak om mee samen te werken

Snelle levering en altijd goede raad klaar

Supersnel geleverd en bij vragen altijd een klaar en duidelijk antwoord, zonder te willen verkopen. Beperkt aanbod maar goede deals, én kbf korting!

Snel, Goede omschrijving

De levering was er in een dag, echt super!! De foto komt niet overeeen met het product, maar de omschrijving wel. De omschrijvingen zijn goed, uitgebreid en vertellen precies wat je nodig hebt. Eerder heb ik ook contact gehad bij het bedrijf zelf, en ook daar word je super geholpen, en nemen ze de tijd om samen met jou uit te zoeken wat het beste is.

Fout bij bestelling, maar vlot rechtgetrokken na opnemen contact

Bij initiële communicatie werd een verkeerde LT doorgegeven voor een item. Bij opnemen dat LT niet werd gehaald werd een alternatief aangeboden zonder meerkost. Hierna werd alles geleverd volgens de nieuw meegedeelde LT.

Wederom top geregeld

Ik was “te laat” met mijn NKBV code invoeren en heb er nog een mail achteraan gedaan waarna de korting alsnog werd verrekent. Complimenten wederom voor jullie snelle service en betrouwbaarheid! Wilbert Lamers

Super snelle service

Ik was opzoek naar een grappig "klimcadeautje" en die heb ik hier gevonden. Het pakket was super snel verzonden waardoor ik het al de volgende dag in huis had.

Breed assortiment en goede service.

Uitgebreide keuze van klimuitrusting en goede service.

Goede assortiment, goede ervaring met de levering

Ik kan altijd alles vinden wat ik nodig heb, leveringen zijn altijd snel.

Goede communicatie

Ik wist al dat de klimgordel die ik zou kopen niet op voorraad was. Via mail werdt ik persoonlijk geinformeerd over de geschatte tijd. Deze geschatte tijd was correct en ben nu in bezit van de gordel.

altijd goed

Klimwinkel levert altijd snel en met de NKBV korting voor een hele redelijke prijs.

—-

Gewenste product snel geleverd

De mat die ik zocht werd in twee dagen gelegerd. Heel fijn. Jammer dat er ook bij dit bedrag verzendkosten werden gerekend.

Snelle service, goede voorraad

Snel geleverd, veel assortiment, keurig verpakt. Altijd super!!

Super vlot afgehandeld!

had net wat beter gekund

Levering en bestellen was prettig en netjes. Ik had alleen verwacht dat jullie me hadden gebeld over het ene product dat niet direct beschikbaar was ipv een mailtje te sturen dat mijn hele bezorging 7 dagen later geleverd zou worden. Nadat ik had gebeld was een alternatief snel gevonden en kreeg ik mijn bestelling de dag daarop.

Snelle service en een uitgebreid assortiment

Klimwinkel heeft ene zeer uitgebreid assortiment met veel keuze. Ook werd mijn vraag over een product snel beantwoord

Mooi assortiment goede service voor een eerlijke prijs

De gordel die ik besteld heb kwam snel en in goede orde.

Uitgebreid assortiment, snel en prettig contact

De klimwinkel heeft een mooi uitgebreid assortiment aan materialen. Een van de dingen die ik had besteld was niet snel leverbaar. Daarover prima en prettig contact. Sneller en keurige levering

Goede service, snelle levering

Klimwinkel levert snel. Ook bij navraag over producten krijg je snel reactie. Fijne winkel, met goede spullen voor het klimmen.

Snelle correcte levering

Correcte levering en bestelling.

Eind goed, al goed

Bestelling duurde wat langer omdat product plots niet meer voorradig was. Ze hebben me zelf een volwaardig alternatief aanbevolen omdat de wachttijd maar bleef duren zowel via mail als contact telefonisch. Zeer tevreden met het alternatief en eens dit beslist was kwam de levering dag later toe.

Fijne winkel alles voor een klimmer daar

Goede website het enige puntje is dat je misschien op de betaal pagina een link krijgt voor je NKBV lidmaatschap zo ben ik namelijk mijn korting mis gelopen

Accurate beschrijvingen, snelle levering

Duidelijke website met zeer veel informatie die je helpt bij het kiezen van het juiste product. De producten die ik besteld heb werden zeer snel geleverd.

Exact wat je best-case verwacht

Valt weinig over te zeggen, je bestelt iets en krijgt exact wat je wilt, tijdig en vlot. Heel aangenaam!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda