Prima contact en levering

Al jaren bestel ik hier af en toe materiaal voor school. Goede kwaliteit en goede service. Geen andere winkel voor klimmateriaal voor ons.

Vlotte persoonlijke service. Nette levering.

Toen mijn product een langere levertijd bleek te hebben dan verwacht kreeg ik meteen persoonlijk bericht. Het omzetten van mijn bestelling naar een alternatief product werd vlot geregeld. De volgende dag werd alles netjes bezorgd. Ik had ook diverse prusik touwtjes besteld. Deze waren netjes, zonder rafels afgesneden.

Snelle service!

Product kwam meteen de volgende dag binnen.

Goede communicatie en mooi product

Goede prijs kwaliteit verhouding voor deze mooie klettersteig set. Blauwe helm was tijdelijk niet beschikbaar, maar zeer adequaat keuze gekregen tussen andere kleur of wachten.

Heldere communicatie wanneer een product niet direct leverbaar is. Vlotte afhandeling van retouren.

Mooie producten tegen goede prijs en altijd snel feedback

Hoewel de door mij bestelde Edelrid double Switch lang op zich liet wachten, kreeg ik bij navraag altijd snel feedback. Producten worden netjes verpakt geleverd en voldoen altijd aan de verwachting.

Snelle klantenservice

Super snel aangenomen

Goeie ervaring Het was super snel binnen hier was ik erg blij mee want dan kon ik mijn klimgordel mee nemen op vakantie. En zeker een erg mooie gordel

goede service, goed product

De Service was top, ik kon direct zien waar mijn bestelling was en hoelang het zou duren voordat het in huis was. Het was echt binnen een dag in huis! (ookal had ik laat besteld). Enige wat ik hierop kon aanmerken is dat de website er heel erg "home-made" uitziet en niet de grootste gevoel van vertrouwen geeft voor mij als klant (het ziet eruit als een standaard angular + angular material website). Het product is precies wat ik had verwacht zonder beschadigingen en de descriptie was accuraat en inderdaad wat ik nodig had voor mijn behoefden(deadliften). Zou zeker hier nog een keer bestellen mocht ik weer iets klim gerelateerd nodig hebben.

goed en makkelijk

leuke keuzemogelijkheiden, een hopelijk makkelijk schoenen interuilen

Levering was goed. Veel keuze en duidelijke website

Goede prijs en prachtig product.

De bestelling bij klimwinkel.nl verlopen altijd soepel en naar tevredenheid.

Snel en netjes bezorgd, goede kwaliteit

Communicatie van bestelling en bezorging is goed. Snel en netjes ingepakt. Spullen uiteraard van prima kwaliteit zo op het eerst gezicht, moet ze nog in de bergen gebruiken.

Snelle bezorging en goede eigen producten

Voor mijn trip naar de Ardennen had ik nog snel een tas nodig voor mijn klimtouw. De bezorging was meteen de volgende dag en de kwaliteit van de Klimwinkel tas is super goed! Ideaal om je klimtouw, maar ook al je andere gear mee te nemen. Zoals altijd, super service en heel fijne webshop!

Een prettige ervaring

Een prettige ervaring. Goede levering en een overzichtelijke site

Top levering

Prima geregeld allemaal. Spullen makkelijk te bestellen en levering was oke.

Product was niet op voorraad dus was pas na 2 weken binnen ipv de gecommuniceerde 5-7 dagen.

Dat verliep allemaal hartstikke soepel

Ik had klimschoenen besteld. Toch spannend want hoe weet je zeker dat je de goede maat hebt? Toch een maatje kleiner dan mijn normale schoenen besteld en dat was in 1x raak. Bestelling geplaatst, afgerekend, en ze waren snel in huis.

Topshop

Wat ik zocht is makkelijk te vinden. Tegen voordelige prijs in vergelijking tot andere webshops. Ook merkartikelen. Bestelproces en betaling is easy. Product snel in huis.

Goede winkel

Na telefonisch goed geholpen te zijn heb ik mijn keuze kunnen maken. Het pakket kwam snel aan en het product is perfect.

Snelle levering en goede service

Altijd de producten snel ontvangen. 1 artikel was niet goed (karabiner). Geen gezeur, gewoon nieuwe toegestuurd gekregen. En ook weer lekker snel. Dank jullie wel!!!

Ondanks mijn leverin vertraging had toch een goede communicatie

Zeer tevreden ondanks de levering ietjes later kwam. Klimwinkel kan er niet aan doen dat het product ook niet via hen geleverd kwam. Ik kreeg een mail van klimwinkel dat het voor hen ook heel een heel vervelende situatie is dat ze da product niet op tijd geleverd kregen. Maar uiteindelijk is alles goed verlopen men een kleine vertraging.

's middags besteld en de volgende dag geleverd. Netjes verpakt in een gerecyclede doos.

Prijs kwaliteit is goed

geweldig

Hier heb ik een artikel besteld die elders veel duurder had geweest en tot mijn verbazing was de verwerking en levering veel sneller dan grote concurrenten. Zeker een aanrader als je nog informatie zoekt en snel de juiste middelen nodig hebt.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda