Snel en eenvoudig

Veel verschillende dingen besteld maar snel en in een pakket verstuurd.

Makkelijk en snel het juiste product gevonden

Eenvoudige zoekfunctie en breed assortiment, snel gevonden en besteld wat ik moest hebben

Mooie klimschoentjes ontvangen tegen een goede prijs.

Ik heb de La Sportiva Tarantula besteld en binnen een paar dagen kwamen ze netjes in een doosje bij me thuis, blij mee :).

Top service en snelle levering.

Kwaliteit voor een goede prijs, TOP.

Overzichtelijke site, je vind met gemak jou product en snel geleverd.

maak ook een hoekje met links naar klettersteigroutes of andere leuke klimsites in de Alpen.

Uitstekende service

Ik had een grote bestelling geplaatst waarvan niet alles op voorraad was maar ik kreeg meteen bericht waarin ze de verwachtte levertijd aangaven.

Altijd snel en altijd goed

Ik bestel regelmatig materialen bij klimwinkel en ben nog nooit teleurgesteld door de service, producten en de leveringssnelheid!

Snel geleverd en uitstekend kwaliteit

De schoenen waren kwaliteit prijs.

Handig en snelle levering

Klimwinkel is een van de weinige aanbieders die de betreffende gasflesjes heeft, maar ook verstuurt. In mijn buurt zijn ze amper te krijgen. Heel tevreden dus!

Het duurt even, maar dan heb je ook wat!

Ik had een hele grote bestelling geplaatst. Een hele nieuwe set om te gaan klimmen. Ook al heb im het nog nooit gedaan en ik zondag mijn eerste cursus heb! 2 weken later kreeg ik mijn spullen binnen dus precies optijd! Er miste wat dingen en er waren wat verkeerde dingen geleverd, maar na een telefoontje helemaal top opgelost! Dus van mij een dikke 10

hulp service duurt lang

als je hulp vraagt via mail duurt het meestal meer dan 2 dagen voordat er word geantwoord

Goed materiaal en snelle service

Deel van mijn bestelling was niet direct voorradig. Hierover is goed gecommuniceerd en een alternatieve oplossing geregeld.

Petzl Spatha knife

Uitstekend lichtgewicht en scherp mes met karabiner gat1 Beveiliging op mes zodat het niet zomaar kan dichtklappen.

Best store for climbing in The Netherlands.

Great selection and super fast shipping.

Superservice

Zelfs wanneer iets niet op voorraad is, werd het vroeger geleverd dan verwacht. Supersnelle en topservice. Prijzen zijn ook meer dan marktconform.

Heb gekregen wat ik besteld had

Daar ben ik zeer tevreden over.

Goede service en vriendelijke medewerkers

Voor mijn eerste echte paar klimschoenen bij klimwinkel langsgegaan. Meerdere merken en modellen gepast en goed persoonlijk advies gekregen. Ze nemen de tijd om te kijken hoe de schoen past en laten je meerdere alternatieven uitproberen. Gekozen voor de Scarpa Vapor V's en klim er nu zo'n twee weken mee. Zitten goed en merk duidelijk vooruitgang.

Snel en accuraat

Prettig en doeltreffend.

Uitgebreid assortiment en snelle verzending

Enige verbeterpunt zou zijn om gratis retourneren aan te bieden.

Niks over te klagen. Had wat spullen besteld, die waren er binnen 2 dagen. Top.

prachtig touw besteld en opgestuurd gekregen via DHL

heel mooi klim touw wat ik ergens anders voor ga gebruiken dan klimmen maar toch. Erg tevreden met prijs/kwaliteit verhouding 1 minpuntje maar dat ligt niet aan Klimwinkel. Bij de aflevering zegt DHL bij mij aan de deur geweest te zijn maar dat hebben ze dus NIET gedaan. Ze hebben het gewoon bij een DHL ophaalpunt afgeleverd.

Zeer prettige koop ervaring

Ik heb twee producten besteld waar ik zeer tevreden mee ben. De website van klimwinkel is makkelijk te navigeren, erg fijn dat er bij de meeste producten Plus- en Min-punten staan aangegeven, dit maakt het vergelijken van producten erg fijn. De levertijd was ongelooflijk snel, ook zeer tevreden over. Ik vond het ook prettig dat ik gewoon kon bestellen zonder persé een account en alles hoefde aan te maken.

Product zoals verwacht

Tevreden met geleverde artikel.

Super producten, vriendelijke service

Goede prijs en duidelijke informatie. Breed assortiment. Soms is een product een wat langere tijd niet op voorraad, maar ze laten dat wel direct weten. Tevreden!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda