als geadverteerd.

Goed verpakt, product als geadverteerd.

Ruime keuze en snel geleverd

Pofzakje voor een goede prijs besteld met een zak Magnesium, snel geleverd dus helemaal tevreden!

Snel en zo gepiept

Een bestelling is makkelijk geplaatst, de communicatie is duidelijk en de spullen heb ik in no-time in huis.

Goede service, mooi op tijd geleverd

Klimwinkel doet wat het belooft: op tijd leveren van de juiste spullen.

altijd goed!

elke keer snel bezorgd, goede prijzen

Gestructureerd en duidelijk

Logische site waar je snel kan vinden wat je zoekt. Genoeg merken om uit te kiezen. Snelle levering, mis alleen de persoonlijke touch zoals stickers of dergelijke.

Zeer snel en juist geholpen

Mooie website

Alles was op orde en snel geleverd.

Goed afgeleverd

Spullen binnen gekregen zoals je verwacht, kon gelijk aan de slag :D

Gewoon goed

Alles naar wens

Mooi assortiment, fijne webwinkel

Snelle levering wanneer voorradig en anders wordt de verwachte levertijd duidelijk gecommuniceerd. Prijzen zijn meestal goed.

Kwaliteit, goede service, scherpe prijs

Één van mijn items was vertraagd, hier kreeg ik direct een correct berichtje over. Altijd goede service bij Klimwinkel!!

goede service! uitstekend assortiment!

Goed en snel geholpen toen mijn producten niet leverbaar bleken, toch een mooie vervanging kunnen vinden

Prima, was niet op voorraad maar toch snel geleverd.

Ik heb een zekerapparaat gekocht en daarvan bleek later dat het niet op voorraad was. Binnen een week hadden ze ze weer en kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al thuis. Prima dus. Leuke korting gehad ook, jammer van de verzendkosten.

Perfecte service voor een geweldige prijs

Correcte levering Mooi en uitgebreid aanbod overzichtelijke site

Goede communicatie

De leverancier had problemen, waardoor mijn product uitgesteld werd, gelukkig was het contact met klimwinkel goed en was dit geen probleem.

Nooit problemen mee gehad. De klimwinkel heeft een groot assortiment, is altijd goed te bereiken en de medewerkers zijn super vriendelijk.

Overzichtelijke informatie, netjes geleverd

Overzichtelijke informatie, netjes geleverd

goede prijs en snelle correcte levering

goede prijs en snelle correcte levering

Goede prijzen, met nog 10% korting voor NKBV/KBF leden. En als er dan een keer wat mis loopt: goede service, snelle reactie op emails en vlotte vervanging of nazending. Al ruim 7 jaar klant bij Klimwinkel...

Snelle levering ,product voldoet aan de verwachtingen.

Op woensdag besteld en vrijdag in huis.

Een fijne winkel met goede service. Het contact is persoonlijk en dat stel ik erg op prijs. Het enige minpuntje is de grote van het assortiment. Zo mis ik bijvoorbeeld mijn favoriete klimschoen. Verder top winkel!

Good quality for a good price

All as expected.

Super snelle verzending en mooie website

Ik was op zoek naar wat klim spulletjes en er was veel aanbod op klimwinkel.nl. Nadat ik mijn bestelling had gedaan was het dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag al geleverd. Top service!

Duidelijke website, snelle levering, mooi product

Ik ben heel tevreden met het geleverde product, werd goed op de hoogte gehouden mbt de levertijd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda